skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Docela bordel:-)
-> Matthes130: jj neco podobnyho mam taky :-)
-> gim: Na technickou :) Zejtra mam u vas zaklady lesniho hospodarstvi
Jiri Dvorak to uci jesi znas :)

-> Matthes130: jee dalsi zemedelec :-) na co chodis ja lesarna..
-> Samantus: jj ale ziadne presne hodnoty? pomer? aky benzin aka nafta? nic?

-> Gryzly: Jj ... V prvnim dilu sem videl jak ta nova doktorka sla prvne do nemocnice a vchazela do institutu tropu a subtropu 

-> Matthes130: Do Suchdolu chodila moje máti. zrovna včera dávali Nemocnici na kraji krachu a zas mi ukazoval ty její koleje. tam to natáčeli.
dva lahvace, jeden rum.... a ako pisem po slovensky:-) dam si este po kalisku......
-> gabo00000: nevies citat??? uz som ho tu napisal:-)
-> Samantus: tykraaaaaaaavo daj mi recept
take chcem 

Samantus 23.02.08 21:10:01 napsal:
-> Matthes130: neutece, musis ji dat zadni hnaty do holinek ktery mas soucasne nazuty, a to pak muzete chodit po louce jak se vam zlibi
ty woe

-> Matthes130: neutece, musis ji dat zadni hnaty do holinek ktery mas soucasne nazuty, a to pak muzete chodit po louce jak se vam zlibi
ty woe

-> Samantus: Tohle je vejska CZU Suchdol :)
-> Matthes130: ja taky:-) ukonceny SOUz Chvaletice s maturitou:-)
-> Samantus: Aha ... no ja to zkouset nebudu ... Chodim na zemedelskou skolu ... tak sem se chtel jen vzdelat 

-> Samantus: Jinak teda peknej cmoud :)
-> Samantus: Dik uz sem to rozjel ...
Hele a vona ti ta vofce neutece
doufam ze nejsi pedofil na jehnatka 
Hele a vona ti ta vofce neutece

-> Matthes130: mam cistou instalaci XP a codecs allinone, sosni si je a pujde ti to
-> Matthes130: www.stahuj.centrum.cz/mul
timedia/.../download?g[hledano]...
-> Samantus: Aaaale to jsem si jen tak vzpomel
Na videu nic nevidim, asi chybi kodek, divny :(

-> Samantus: Asi abys netrenoval na nem
Dira jako dira.
*3* *3* *3* SORRY

-> Matthes130: vobcas kdyz chytnu slinu tak si nejakou dam, normalne se za ni postavim, bafnu ji za vlnu a............ do prdele co to ma spolecnyho s tim vejfukem??????
-> Matthes130:

-> Samantus: Hele a to fakt vojizdis vofce? 

-> Samantus: hovádko
Ale dělá to pěkný efekty

malem me to prostrelilo nohu:-), este ze sem nebyl politej benzinem od toho jak sem dolejval do nadrze:-) to by se kolemjdouci posrali smichem.....
Sice to asi moc nepojede ale na oko to vypada jako supr naslaplej zavodak

-> Samantus: To se nám včera taky stalo ale díky předstihu

-> Samantus: Tož to je dobré,strýcu,co to žere?

ja se nedivim nicemu:-) ale byla to prdel, dokonce to slehlo i zpet a blafla mi pod oknem izolace:-)
Já se nedivím ty joo??

tak sem dnes omylem nalil do nadrze smes benzinu a nafty a tohle mi lita z vejfuku samantus.szm.sk/002.avi