skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Můj techničák:-)
-> 12MOLS: blbost chod sa opytat na policiu , stk-cko abo kde. mas tam pocet naprav 2, vsak aj mas dve ne? prednu a zadnu a z toho je pohananych 1- nie 2 ano 3 nie 4 nie - to je poradie nie pocet . to je ze prva nieje pohanana 2 je pohanana 3 nieje pohanana 4 nieje pohanana. ja mam to iste u mojej skoduly , to by som mal aj ja obidve napravy pohananne co je blbost. opytaj sa ,alebo si pozri technicak nejakej 105,120,130 a uvidis kto ma pravdu. take tazke pochopit.
-> Ivo120gls: to je blbosť ...je tam POČET NAPRAV a Z TOHO POHANANYCH .... čiže tam mam teraz že mam počet naprav 2 z toho pohananych 2 to z toho pohananych je počet nie poradie
-> Rooney: tiez som chcel 136-tku ale ked som uvidel toto, neodolal som. co je proti tomu 136-tka nie? chod po podobnu 105-tku vela zdaru pri hladani.
-> 12MOLS: to áno pri 2 naprave znamena ze prave ta 2-ha naprava je ta co pohana masinu a nie 2 napravy. pri prvej mas nie, lebo nepohana.
Tak ja si kvůli výkonu, koupim 136tku, a tady jsou takový raketový 105tky, hážu to ze skály a jdu taky pro nějakou 105tku

-> Skoda RBK: ani ja ...
toto je môj prvý ...
predtým som mal 2 bez papierov ... a jedneho som predal pred mesiacom ... druhého chcem dať dokopy

ja som pioniera nikdy na dokladoch nemal.....

-> waca: možná u teba ...
ja doma kopnem do štartpáky a kludne 20km výlet s usmevom na tvari

-> 12MOLS:
taky sem měl kefla...to bylo tak maximalne 2X0-dvě kola a ani jedno poháněné, a furt to nejezdilo, spíš tlačilo..Člověk se v tom hrabal pul dne a pul hodiny jezdil
Kdo neměl, nepochopí...

Tiež som pozeral ako debil do môjho techničáku od pioniera :D že 2 nápravy a z nich 2 poháňané ...:D asi mám 2X2

Brácha ted koupil Alfu Romeo 156 2,0 TS 16V a ve velkým techničáku je 144kW a v malým je 114,0 kW.
Správně má být těch 114kW. Ale proti tomudle je to hadra.
A druhá majitelka v ČR se jmenovala Valentina Lakatošová z Kolína. A kdo uhodne jakou má auto barvu? Ano správně černou i okna.
Správně má být těch 114kW. Ale proti tomudle je to hadra.
A druhá majitelka v ČR se jmenovala Valentina Lakatošová z Kolína. A kdo uhodne jakou má auto barvu? Ano správně černou i okna.
waca 18.02.08 22:39:14 napsal:
Tak sem tak zkouknul "můj" techničák..No co jsem objevil, tak jsem jenom vytřeštil oči, a žasnul jsem že jako jediný mám nejrychjejší, nejstrarší, nejvýkonější...
dokonce to mohu využít jako takovej menší autobus. Pro tech 2117224 lidí to je auto jak stovořené. Ale bohužel povolenou hmotnost mám jenom 0kg a provozní též
...rychlost je taky velmi dobrá, lítá to jak éroplán, je to znát, kdyz se jede 100km/h a nebo 1995km/h..to se to pak trhá asfalt raz dva
škoda 4ever!!!
Vysvetlitelny ukaz, byl jsem se podivat na svuj a v druhem radku na prave strane mam polozku "Pohotovostni / celkova hmotnost (kg)", takze pouzili jiny blanket maleho technicaku nez tam meli pouzit.
Tak sem tak zkouknul "můj" techničák..No co jsem objevil, tak jsem jenom vytřeštil oči, a žasnul jsem že jako jediný mám nejrychjejší, nejstrarší, nejvýkonější...

Vysvetlitelny ukaz, byl jsem se podivat na svuj a v druhem radku na prave strane mam polozku "Pohotovostni / celkova hmotnost (kg)", takze pouzili jiny blanket maleho technicaku nez tam meli pouzit.
-> Ivo120gls: veyron stál takovejch peněz a přitom ho roztrháš jak papir se 105ťulou .. 

takze davam foto z objemu 33 kubikov ma vykon 1046 kw - pecka , neviem ci existuje silnejsia 105-ka
bratranec ma na svojej 105 vykon este vacsi- 1046kw , pridam foto
waca:
To je haluz. Ta bába na dopravce co ti to vydávala musel bejt wožralá ne?
To je haluz. Ta bába na dopravce co ti to vydávala musel bejt wožralá ne?
-> waca: Tykraavo tak to je sila

Reeaper 19.02.08 12:23:46 napsal:
asi že letadla dělají za rohem

asi že letadla dělají za rohem

-> waca: ten kdo to delal musl mit tak 4 promile 

By mě zajímalo, co by ti na to řekli na technický.. asi že letadla dělají za rohem

Ty jo kde todle davaji ?
Fakt drsny.

dokonce to mohu využít jako takovej menší autobus. Pro tech 2117224 lidí to je auto jak stovořené. Ale bohužel povolenou hmotnost mám jenom 0kg a provozní též
...rychlost je taky velmi dobrá, lítá to jak éroplán, je to znát, kdyz se jede 100km/h a nebo 1995km/h..to se to pak trhá asfalt raz dva
škoda 4ever!!!

kurnik to je výkon. To máš nějakou RS edici ne? 

-> waca:
jj,to je fakt slušnej veterán,první registrace v roce 400 nebo 900....v tý době nevěděli ještě pořádně že existuje ropa

a pěkně to tahá odspodu