skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jakou koncovku?
-> Vojta: zadne zkusenosti.
-> Yogi55: tak v tom případě by to mohlo být ideální když to mají takhle řešený a nemuselo by to vůbec vypadat špatně.. ale stejně se mi furt víc zamlouvají 2koncovky

-> Breakz: ale pokial viem tak RS má, ovál, ale vo vnútri je dojito gulatý.
-> U-Geen: Mas s nema dobre zkusenosti? osobne? poterbobal bych taky neco co mi neshnije za rok
jak nad tím furt přemýšlím tak dát tam oválnou koncovku by nemuselo být špatný, ale nevim no..
co myslíte: dvě kulaté koncovky nebo ovál nebo nechat bez koncovek jen píšťaly?
co myslíte: dvě kulaté koncovky nebo ovál nebo nechat bez koncovek jen píšťaly?
-> Breakz: tak mrkni sem: www.spei.cz/
nejradši bych ze pozeptal přímo výrobců (škoda výfuky) ale bohužel jejich web už nefunguje a mail taky

-> Yogi55: ta je sice moc pěkná, ale je to ovál.. ale já potřebuju 2 kulaté
-> Breakz: a čo tak z Fabie RS?
to se tu nenajde nikdo kdy by mě poradil nebo doporučil nějakou koncovku výfuku?
-> Milos: tak to nevim, když ta jedna tam nebyla a jel jsem s tím, tak mě připadlo že to dělá větší kravál.. myslím si že nějaký koncovky by to chtělo
ja bych to ufiknul zarovno obe a nechal tak
mám výfuk od škoda výfuky s dvěma vývody a nějak před zimou než jsem zazimoval auto se mi za nejasných okolností někde jedna koncovka utrhla a už jsem ji bohužel nenašel! takže tu druhou dám taky pryč a chci tam dát 2 nové, ale potřeboval poradit třeba podle zkušeností jaké zvolit a případně jak nejlepě je přivařit. díky