Brácha koupil auto který u nás jezdí nějaký čtyři roky první majitelka to měla dva a půl roku a pojištěný to měla jen první měsíc, asi povinné ručení na dobu určitou. a když to prodával měla to pul roku bez STK.
A třetí majitel ten to zase koupil, přihlásil to po pěti měsících a po dalších dvou to odhlásil na dalšího majitele a celou tu dobu to měl pojištěný na původní značku, s kterou to koupil. Na úřadě ale dostal jinou.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
poistka
-> Kuladmin: tak z ničoho nič si poistku zrušiť nemožeš, na slovensku sa musiš preukazať prefotenym technickym preukazom ktory už je napisany na noveho majitela
-> Kuladmin: no ja mam ted oktavku u Generalli a tam ot maji rozdeleny jeste podle obce,ve ktery zijes,ja mam mesto do 10 tis. a pojistka na 1,6 je asi o 70KC drazsi nez na 1,3, kterou jsem mel pojistenou u Kooperativy
-> wangel: nepřeháněj.
Vyska poistky zalezi aj od objemu, dalej rok vyrobi auta, a sa mi zda ze aj od toho, kolko rokov ma dotycny vodicak, kolko km sa rocne najazdi
kupujici si samozdrejmne musi udelat pojistku na sebe a prodavajici si ji muze zrusit kdy chce. A cena je dle objemu motoru. Alespon CR to tak bohuzel je.
Pri prepise ked mi niekto posle postou doklday so stitkom musi predavajuci odhlasit povinne rucenie a potom kupujuci si to na seba prihlasi?
A aka je cena?
A aka je cena?