skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
favorit 135ls sport line
prohledat
158 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 03.02.2008 do 24.04.2009, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> petr s: jj no ja sem je měl v druhy 105 pri koupi tak sem si je prehodil a pak sem je viděl u nas na vrakači druhy ležet na zemi ale už byly zamluveny:(
-> Kaprof-echt Gottwald: Já jsem nedávno našel původní inzerát tak 15 let starý
-> petr s: já vím

-> Kaprof-echt Gottwald: Tyhle sedačky dělala firma švejna nebo švejda z mladé boleslavi
-> RON: mysliš tydle:o)?
-> UltraFan.: Kámo to je většina favoritů a většinou bohužel v sérii LINE. Teď se k nám na vesnici přistěhoval nějakej trumbera, má Sport line, jenom jedno kolo tisícipaprsek o korozi nemluvim, protože to je už i slyšet jak se to auto hejbe pod zuby koroze
Je to čím dál horší s těma Fáčkama, dneska se stěží potká zachovalý Favo, natož taková vzácnost jako byl Sport line....

Jarda: tak to uz vubec netusim...
Nicmene, dost jsem se snazil najit o tech 5ti paprskovejch s vybranim na koncich paprsku neco zjistit, a jediny co se mi podarilo je, ze se mi nepodarilo najit zadnou sovislost s fiatama...
Takze jsem byl nejspis celou dobu na omylu ja... 
Nicmene, dost jsem se snazil najit o tech 5ti paprskovejch s vybranim na koncich paprsku neco zjistit, a jediny co se mi podarilo je, ze se mi nepodarilo najit zadnou sovislost s fiatama...

-> Sita: a co za kola jsem to mel ja? www.felicia-tuning.wz.cz/
minulost/.../fav01.jpg
dalsi kus naprodej,vypada zachovale
www.tipcar.cz/skoda/skoda -favorit-135-ls-sport-line -cz-16612284.html
www.tipcar.cz/skoda/skoda -favorit-135-ls-sport-line -cz-16612284.html
-> tomapa: jo tyhle sedacky, akorat jsou v takovym piskovym odstinu, neco jako origo latka na tapecich LS, a je to takovy Manchestr look 

-> RON: há jen kopíroval ze stránky v odkazu
jinak myslíš tyto sedačky?
Omlouvámse za použí fotky odsuď z virtu z inzerátu.
jinak myslíš tyto sedačky?
Omlouvámse za použí fotky odsuď z virtu z inzerátu.
-> tomapa: podle tveho popisu: kamarad ma taky 75HP, bo jak se tomu nadava, ma na tom lemy blatniku a prahy z laminatu, zadni kridlo, kola -> kubina 11.09.08 12:02:38: a uvnitr je to LS s divnyma sedackama (jsou to takovy dobovy anatomy, operka hlavy jde skoro az k zadum), bocni listy ma taky, stresni okno taky, mlhovky, zbytek co pisujes tam uz nema, ... auto ej k videni v CB, ma na zadnim C sloupku nalepky Mpower
něco o těch kolech i zde
auta5p.eu/zkusenosti/.../ favorit.htm
konkrétně:
Standardní výbava 135 LS: navíc proti základnímu provedení 135 L měla výbava LS otáčkoměr, dělená zadní sedadla, cyklovač stěračů, stěrač a ostřikovač zadního okna, digitální hodiny, lepší čalounění, jiné opěrky hlav atd.
Mimořádná výbava a provedení: motor Sprint 75 (Autospektrum 2000, popis je uveden výše), střešní okno, zamykání řadicí páky Construct, imobilizér,elektronová kola vyrobená firmou Zvoníček Praha (5 ks) a širší pneumatiky 175/70 R 13, plastové nástavce prahů a blatníků, boční ochranné lišty, okrasná červená plastová lišta na zadních dveřích, kůží obšitý volant, autorádio s vnitřní aktivní anténou nalepenou na předním okně atd.
auta5p.eu/zkusenosti/.../ favorit.htm
konkrétně:
Standardní výbava 135 LS: navíc proti základnímu provedení 135 L měla výbava LS otáčkoměr, dělená zadní sedadla, cyklovač stěračů, stěrač a ostřikovač zadního okna, digitální hodiny, lepší čalounění, jiné opěrky hlav atd.
Mimořádná výbava a provedení: motor Sprint 75 (Autospektrum 2000, popis je uveden výše), střešní okno, zamykání řadicí páky Construct, imobilizér,elektronová kola vyrobená firmou Zvoníček Praha (5 ks) a širší pneumatiky 175/70 R 13, plastové nástavce prahů a blatníků, boční ochranné lišty, okrasná červená plastová lišta na zadních dveřích, kůží obšitý volant, autorádio s vnitřní aktivní anténou nalepenou na předním okně atd.
-> Sita: Ja po tehle italskejch pekacich zas tak moc nekoukam,tak to je i mozny...
Ale vzdycky jsem je videl v souvislosti s favem

THOMMY: koukam, ze ses z Lisova - prave ze tady okolo CB jich na unech jezdi hned nekolik. Bratranec kdyz kupoval svoje favo, taknarazil na jedno ktery prave mnelo taky s tema "dtuhyma" 5ti paprskama a majitel mu rekl, ze je sehnal z nejkayho fiata :)))) A tady na webu se to pred cca 2 roky resilo taky a skoncilo to taky tak, proto to beru jako hotovej faktt... Ale je mozny ze se pletu...
Sita 12.09.08 09:50:12 napsal:
Ale co vim urcite, ze na nich - na rozdil od tech bez prolisu - neni vyrazeny SKODA...
To ale vubec nic neznamena
Napriklad na Ronalech davanych origo na fava i feldy taky neni vyrazeno Skoda
A taky jsem takovy kola na zadnym fiatu nikdy nevidel,vzdycky jen na favu...
Ale co vim urcite, ze na nich - na rozdil od tech bez prolisu - neni vyrazeny SKODA...
To ale vubec nic neznamena

kubina: divny... nevim jak se dostaly do katalogu, ale mne bylo receno, ze presne pasujou, protoze jsou z fiata a jsou dost podobny, kdyz jsem schanel to jedno nahradni... Ale co vim urcite, ze na nich - na rozdil od tech bez prolisu - neni vyrazeny SKODA...
jinak diky za fota,poznavaci znameni je ta bocni linka
-> Sita: nevim co presne myslis tim origo ale ty kola na zadni naprave co maji ten prolis v paprsku jsou normalne v katalogu resp. v etce. z techto kol jsem objednaval poklicky,proteze naprosto presne sedi na ementaly
dna69: Tak to je hodne rozsirenej omyl ! Je origo, ale ne Skoda! To vim presne, protoze jsem si to kdysi zjistoval. Na tech "origo" je vyryto Skoda, kdezto na tech druhejch nic takovyho. Kdysi nam bracha jedno odrel a ptal jsem se v autosalonu skodovek jestli prodavaj novy. I tenkrat mi vysvetlil, ze ne, ale ze by se dali objednat tyhlety, ktery jsou podobny, ale ne origo...
-> Sita: to zadní je taky origo, ale jinej typ 

tomapa: ten zelenej ma predni lity kolo origo skoda a zadni z nejakyho fiata (podle mne Uno) ;)
-> kubina: -> Sita: to by sedělo i podle toho papíru s vyrobenýmy kusy
porad se mi po nem stejska - svobodny leta svyho mladi jsem holt stravil v nem: skoda-virt.cz/cz/.../5049
6-skoda-favorit-135ls-komf
ort-sprint-75?action=sho..
.
Kubina: to je podle mne "135LS Komfort line". Mneli jsme ho taky, ale tmave modryho (myslim, ze kralovska modr)
tohle je taky zajimave LS,videl jsem uz 2naprosto stejne,tak si myslim,ze je origo.ma oproti seriovemu LS vic doplnku.nevim,mozna je to taky nejaka edice
kubina 04.09.08 13:16:08 napsal:
-> sep: muzu poskytnou pouze ceny v nemecku
135L- 12490 DM
135LS- 13990 DM
135 L Prima- 14650 DM
135LS Sport Line- 16950 DMFavorit Prima 146.700,- tak si to můžeš zhruba odvodit
135L- 12490 DM
135LS- 13990 DM
135 L Prima- 14650 DM
135LS Sport Line- 16950 DMFavorit Prima 146.700,- tak si to můžeš zhruba odvodit
135L- 12490 DM
135LS- 13990 DM
135 L Prima- 14650 DM
135LS Sport Line- 16950 DM
135L- 12490 DM
135LS- 13990 DM
135 L Prima- 14650 DM
135LS Sport Line- 16950 DM
-> kubina: :vypadá skvěle,kolik tenhle model stál ve škoda salonu jako nový?
ten nejvetsi ocistec ma zasebou,ted uz "jen" par much vychytat
-> Pavel P..: pochybnej bazar..tady je taky pulka lidi pochybne existence a auta se prodavaj

-> El_Burro: pod Libeňskym mostem.... tam je to samej pochybnej bazar.
-> kubina: Je to v Praze v Libni jak je tam těch hodně bazarů u sebe...
-> El_Burro: pro zajimavost,kde to stoji?
tomapa 01.09.08 13:13:38 napsal: -> kubina: to jo bude to vyvyřovaný
a s tou maskou to myslím váženě, ale uznávám, že na dobovejch sportech je plná
a u excelentů je na dobových taky plná,ale dost jich jezdí i s díroumusime se drzet dobovych podkladu,protoze ta maska je na 4sroubech a plno lidi melo komplex stareho auta a vymnenou te masky zas byly in...
a u excelentů je na dobových taky plná,ale dost jich jezdí i s díroumusime se drzet dobovych podkladu,protoze ta maska je na 4sroubech a plno lidi melo komplex stareho auta a vymnenou te masky zas byly in...
Já sem nedávno viděl jednoho v bazáru tak sem si ho hned vyblejsknul,byl docela fešnej

-> kubina: to jo bude to vyvyřovaný
a u excelentů je na dobových taky plná,ale dost jich jezdí i s dírou
a u excelentů je na dobových taky plná,ale dost jich jezdí i s dírou
-> kubina: foto (ve dne i za tmy jak svítí) 

David. 31.08.08 17:53:41 napsal: dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 31.08.08 12:21:14 napsal: -> Martin2705: A co je myšleno tím "přístroje s oranžovými ukazateli" co je ve výpisu David. 03.02.08 19:11:08 ?? To jako i budíky a lačítka nebo co všechno??
tipuju oranžový ručičky přístrojů,četl jsem to z letáku tak nevím...muzu potvrdit,oranzove rucicky to ma.ostatni me pripada jako seriove LS,ale jeste to prozkoumam
tipuju oranžový ručičky přístrojů,četl jsem to z letáku tak nevím...muzu potvrdit,oranzove rucicky to ma.ostatni me pripada jako seriove LS,ale jeste to prozkoumam
-> kubina: 

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: no tak to drzim palce,to zni hodne zajimave
tomapa 31.08.08 15:57:07 napsal:
a nějak se mě nechce hledat téma o Excelntovi tak ještě jeden odkaz
www.sauto.cz/car_detail.p hp?filter_car... 630258tohle je taky hodne zajimavej stroy,takhle zachovalej excellent se uz taky tezko shani.Ale koukni na foto toho motor. prostoru,ten podbeh v zakladu nevesti nic dobreho
a nějak se mě nechce hledat téma o Excelntovi tak ještě jeden odkaz
www.sauto.cz/car_detail.p hp?filter_car... 630258tohle je taky hodne zajimavej stroy,takhle zachovalej excellent se uz taky tezko shani.Ale koukni na foto toho motor. prostoru,ten podbeh v zakladu nevesti nic dobreho
-> kubina: dneska jsem si na tebe vzpomněl....jeden hezkej původní a zachovalej kolem mě projel navečer na prahu....)jinak už mám v háku další gls,asi si mě nakazil....údajně druhej vyrobenej kus,po 1.majiteli a +- původní,takže na renoaci asi ideální kousek.....

-> sep: -> Jožynek : diky klucííí
tomapa 31.08.08 11:24:40 napsal:
-> kubina: zajímavá je ta přední maska ta se v 92 už dělat nemělato je vtip?ty dobove fotky sportu je vzduch?
-> kubina: zajímavá je ta přední maska ta se v 92 už dělat nemělato je vtip?ty dobove fotky sportu je vzduch?
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 31.08.08 12:21:14 napsal: -> Martin2705: A co je myšleno tím "přístroje s oranžovými ukazateli" co je ve výpisu David. 03.02.08 19:11:08 ?? To jako i budíky a lačítka nebo co všechno??
tipuju oranžový ručičky přístrojů,četl jsem to z letáku tak nevím...
tipuju oranžový ručičky přístrojů,četl jsem to z letáku tak nevím...