skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
š100 spz 2l82614
prohledat
29 příspěvků (zobrazeno 1 až 29) od 19.01.2008 do 23.01.2008, založil/a Apple STS Chvojkovice-Brod
Ropáka v E34 nikdy, ale dělali se motory 524td - 85KW/220Nm (menší kroutící moment než benzínov 2,5 M20 :-) ) , 525td - 85KW/222Nm, 525tds - 105KW/260Nm a do E36 se dávali motory 318tds (mám dojem 90koní), 325td a 325tds 

Hehe, já se jednou na plzeňskym obchvatu držel přilepenej s Fabií za nějakou 911 Turbo. Jen tak na půl plynu, pohoda, a stejně mě nemoh setřást. No, a pak skončilo to omezení a byl v prachu 

-> George88: Zkus, zkus, tak mi ho pujč :)
-> Dieter Bonrath: Jo máš pravdu 63 a 85kW já to střelil z hlavy nepamatoval jsem si to přesně.
-> Apple: to se dělalo? já myslel že bylo jen 2,4td a nebo 2,5tds, nevěděl jsem že bylo 2,4tds
-> Syny: neříkám že neulejo ale na zrychlení se držel zuby nechty

-> Tomik...: nene dlouhán má 324tds
-> p.b.: tak zkus 325 tds. v dobrym stavu je to oproti td jako nebe a dudy..
Já jsem jel jen s 325TD e36, ale docela mě to zklamalo, zvukovej projev toho šestiválu byl krásnej, ale čekal jsem že to pojede líp :(
-> Gryzly: jj to je pravda no... 

Gryzly-> Já myslel, že má 85KW
Ale nezažil jsem tento motor ještě nikdy v super kondici (na to jak je to jednoduchý motor, tak se na něm sype snad vše), takže bych se nedivil, kdyby ještě to kilo blikalo, že mu překážíš 

-> Syny: ta 2,4 TD je starej motor, moc to nejde do otáček a má to jen 88kW. pochází toz půlky 80tých let. Brácha má 324D a to má jen 66kW a 1200kg, jestli né víc.
no jako ono jel sem se š1000 za jednim ferrari a taky melo co delat :-D

Tak 1,9 TDi a 2,4TD je taky rozdil
I kdyz je fakt ze to je si to stari BMW a cipnuta fabie... Mno budiz 

-> Syny: No my zkoušeli s tátou zrychlení našeho litra oproti čipnuté Fabii RS a moc jsem mu neujel (on litr, já RS), takže pokud tahle stofka byla pořádně namáknutá, proč ne? 

-> Apple: BMW 524TD.... Dlouhán?
-> Apple: Mi nerikej ze ji 524TD neujelo 

-> Apple: Pro mě taky
,ale nikomu to neříkej
Apple 21.01.08 21:31:19 napsal: -> ondie: nahodou je to dobrej pocit když se te drží škůdka v také rychlosti, aspon pro mě jako škodováka
Pro mě taky
,ale nikomu to neříkej

Pro mě taky

-> ondie: to pak leda TDS to má o 20 kobylek navíc, ale to neci.... náhodou je to dobrej pocit když se te drží škůdka v také rychlosti, aspon pro mě jako škodováka

-> Apple: aneb jestli chceš příště závodit ze stovkama budeš si muset vzít ještě silnější auto

ee na laně nebyla, ale z vesnic se na zrychlení držel zuby nechty..... fakt to není odsud?
-> Gryzly:

-> Gryzly:
jj aj podlaa mna keby dal 4 tak by ich predbehol

-> Gryzly:

-> Gryzly: 

-> Apple: tak třeba se mu tam sekla trojka a nemohl zařadit čtverku tak se jen držel za tebou.

-> Apple: neměl si ji na laně?

2L8 2614- v nadpisu to zkresluje
dnesk sem se s kamarádem vracel z krkonoš(BMW 524TD) a u poděbrad sme dojeli modrou š 100, snížená, em nápravy, černá zadní kapota, ladák, náporák, po předjetí se nás fest držela do 150km/h a to tak že fest, a jela s náma až do kolína, nezná ji někdo???????