skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nová karoserie Š100.......téměř
-> sep: Je to jista firma v arealu byvalych strojiren, ci co tam driv bylo? Tam davaji i doklady?
na hejtmance jsou zmrdi,nemám je rád.....s takovýhlema věcma dělaj fóry,ale vedle v bunce maj nový věci na oktávky a superby..... takže zas takový poserové to nebudou. Spíš chtěj asi vědět komu to prodávaj
-> Peklo-Evo-Luboš: :je to ekolikvidace,zdejší firma si z toho udělala super byznys,auta jim rozbouchávají UKčka a díly prodají jakékoliv,ke všemu za ceny že jeden hledí,o nakládání s nebezpečným odpadem si můžou nechat zdát....
No u kamaráda co dělá ekologické likvidace, tak Ti dají co chceš! Nedávno jsem vzal z jedné krásné škodovky troje dveře, kapotu, zadní poloosy a nějaké blbosti. Klidně Ti dají i převodovku i motor. Jen to musíš zaplatit.
-> sep: Tak ono jde spsi o to, jestli ta osoba co ti to prodava ma zivnost na Ekologickou likvidaci, Srot nebo Vrakoviste. Z vrakace to je samozrejme problem, ale jak to ma status eko.likvidace jako u nas, je to v trapu..
Unás zase prodají cokoliv, ale mají tam otevřeno jen pár dnů v měsíci.
A někdy zase mají třeby celý měsíc zavřeno

A někdy zase mají třeby celý měsíc zavřeno

-> Peklo-Evo-Luboš: :mně u nás dali dokonce pokladní doklad na světlo:-)
u nas z ekol. likvidace ti daji jenom veci co se daji strcit do kapsy, ostatni ani nahodou. Ze zakona totiz prodavat cokoliv nesmi a boji se nastrcenych kontrol...
U nás v likvidaci vraků a kovošrotě nedaj ani převodovku, páč je na ní nějaký číslo a vedoucí si myslí, že je taky evidovaná a ani párem volů ho nikdo nepřesvědčí, že nemá pravdu

Nejlepší dodavatel ND-šroták.
-> doly120: jj ale nekod to nechce riskovat ani bez vinka, pac pak kdyby byl problem s tim ze by treba policajti mysleli ze to je kradeny, tak ty bys moch rict kdes to vzal a meli by problem 

-> Syny: ale jak si rekl... kdyz by vyrizli vinko tak by to mohli prodat...
je to velka skoda ze to nechteji prodavat(nektere vrakoviste mozna jo) protoze je mi tech skudek dost lito

je to velka skoda ze to nechteji prodavat(nektere vrakoviste mozna jo) protoze je mi tech skudek dost lito

-> samot.n: moje rec

na vrakacich obcas koncej i pekny auta a to je skoda

-> doly120: Njn, maj strach z prusvihu asi... Ale je to skoda no...
-> Syny: u nas na jednom vrakaci to taky nechteji prodavat... meli tam krasnou 130L a nechteli ji prodat
a za tiden skoncila ve smelcu

tam jsou velký zmrdi nic nenechaj...
-> Plisek: Kdyz vyriznou vinko tak proc by to neslo ?
ja sem se ptal jestly bych si tam moch odvist nakou kasly a prej ne tak teda nevim
-> favo110lrs: Tak na to prosimte mrkni a zjisti za kolik by pripadne byla

hm tak to se tam zitra schávelne zajedu podivat....
....dnes jsem byl loupat díly na vrakovišti na Hejtmance..... leží tam čerstvě stovka - má naprosto exkluzivní kastli. Kdo chce stavět NOVOU Š100 , má jedinečnou šanci.