skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda 752-e
skofast 12.01.08 14:43:04 napsal: -> aceboss: myslíte 752-E bylo jedním z rady dvacet aut Evo? Jestliže ano,byl to postavený v Motorsport nebo nekam jinam?
Zk#####y anglicky klavesnice !

-> aceboss: myslíte 752-E bylo jedním z rady dvacet aut Evo? Jestliže ano,byl to postavený v Motorsport nebo nìkam jinam?
-> skofast: Díky sice to není 752-E ale i za toto děkuju

-> myl@s: Já vím tu knihu mám taky,ale chtěl bych vědět vic

-> myl@s: ja som sa raz bavil s jednym bacikom, otec jedneho mechanika a ten mi tvrdil ze pre eštebákov sa robili aj užovky s RS napravami a žigul motormi....ale pravdu sa asi nedozvieme....
-> aceboss: jediny,co je napsany v knizce:752-(P) Osobní vůz vyrobený pro MV,odvozen od typu Š 130L,zadní náprava s vlečenými rameny odlišného provedení
-> skofast:
beautiful pictures, very authentic
beautiful pictures, very authentic
-> aceboss: Byla vyrobena 20 kusová serie evo 4 auta jeli mimo homolagaci Škoda rally a vozidlo nebylo homologováno protože skupina B byla zakázána Tak byli auta rozprodána na rallykros a že by nějaké jezdilo u policie tak na to zapomen
-> myl@s: Děkuju ted ještě jestli o tom bude někdo něco vědět

tady je foto z ty knizky,omlouvam se kvalitu,ale nemam doma scanner
-> aceboss: jak sem tu už několikrát psal, jedno z aut bylo prokazatelně na úseku ochrany ústavních činitelů StB Praha. Tam měli vůbec zajímavý auta, třeba Volhu s 300 litrovou nádrží scopnou přejet republiku z aše do košic:-)
-> petr s: Vím to,bylo vyrobeno cca 50kusů na objednávku MV,ale už nevím jak a kde skončily
-> Tuner#2: Sice je to boj s větrnými mlýny!!!Ale chtěl bych se o jejich osudu dozvědět co nejvíce

-> aceboss: A jseš si jistej že takové auto existovalo? Nesmíš věřit všemu na internetu
-> aceboss: Dle mě jen kusově, Háčko už dnes nepustí ani na pořádné rally.
No ono to byla v podstatě civilní verze 130LR-H s homologovanýmí díly pro civilní komunikace jde mi o to zda byl homologovány ty díly pouze pro počět zhruba cca50 aut nebo je ta homologace obecná pokud ano tak by klině H-čka mohly jezdic bezstarostně po silnici 

hmm pro Ministersvo vnitra, to su tie na vzhlad seriove ale nadupane verzie pre eštebákov asi co?
www.evilmotorsport.estran
ky.cz/stranka/info
neviem ci je to ono ale kukni skoda ze niesu foto ..
-> aceboss:
neviem ci je to ono ale kukni skoda ze niesu foto ..

Takže je to tato kniha ten automobil je na straně 172 vlevo na hoře.Můžete někdo sem hodit fotku toho vozu já momentálně nemám jak
Děkuju

-> aceboss: Mají jí v každém knihkupectví, už vyšla i druhá verze s jen mladšíma ročníkama aut, ale pořád je mě líto dát peníze za něco, kde se mě líbí asi tak dvě stránky a zbytek jsou jen prototypy navíc sporadicky nafocené. Ale něco mám v PC doma postahované z netu a něco v jiných knihách.
-> aceboss: jj tu knihu mam

No jak koukám tak mi asi moc nepomuzete co?
achjo máte někdo knihu Škoda auta známá i neznámá?Bud je starší v modrém kabátě nebo novější v zeleném?

-> sekyy: To asi tak 99% virtu. Já taky ne, ono bez hledání v chytré knize se v těchdle označeních prototypů a různých vývojových aut pes vyzná. Podle fotky bych se už chytnul.
vůbec nevím o co jde? 

Nadpis vystihuje vše prosím o jakékoliv fotky, informace či videa atd
Děkuji