Teda co se všechno nedostane na vrakáč..Ať už je to starý veterán, nebo nultá série nových aut.Jinak tam to není jiný Rapid.Ale stojí tam ten obouchanej stříbrnej Rapid,červená O3,"zelenej" Rapid,červenej Roomster a hnědá O3.MMCH ten Roomster a ta Fabia s těma nosičema už asi měli nový firemní znaky a nápisy na kapotách viď? Já už jednu oznakovanou viděl v Benešově v provozu. Červenýho kombíka.
23:36:08 14.03.2013
Plisek
-> Tomaso435: a já si říkal že jich děláme jak svin a ted zjištuju že jsou na hejtmánce
22:36:21 14.03.2013
palinator
-> Tomaso435:
Vyzobej z toho kola... nebo mi řekni kde to je a já se budu 10 minut bát...
22:33:01 14.03.2013
Tomaso435
případně nový rápa?
koukam na rozdíl v xichtu . . . to budou asi nějaký... prorotipy?
-> Tomaso435: Ono je tezky pro tebe najit masku co nemas!!!
08:14:18 11.03.2013
Domajz
-> Zeke-ten šestý: Podlahu vydupes ne? vyndas kobereceky, sedacky, a nekdo malyho vzrusti poskace na inkriminovanym miste... navic podlaha nejde videt, tam bych to neresil
07:00:45 11.03.2013
Zeke-ten šestý
-> ziza: veteran už tam v utery asi nebude, forman mel kastli hezkou, ale už domrdanou jesterkou, takze nesla pouzit (prohnuta podlaha a tak..)
00:50:22 11.03.2013
ziza
-> Zeke-ten šestý: čus kdeže to je ten veterán. Praha..?? A ještě ten Forman v jakým byla stavu kasle..?? v úterý jedu do Prahy na lov tak bych to okouk..
-> Domajz: Neboj, na základě stejné vědomosti jsem právě hledal, proč myslíš, že jsem psal předchozí příspěvek. Zvlášť u Opelu a jeho tradici s GM. Ale nenašel. Tohle byl těžký kvíz. Plus pro Pajdu.
Ale jen houšť a větší kapky, tohle hádání mne vždycky baví a často se chytnu.
21:16:09 08.03.2013
Domajz
-> Hurdis: vždyť polovina rusáckejch aut po WW II. byly obšlehnutý americký modely... a co se Oplu týče, může to být nějaká US výpomoc na vzpamatování se poválečnýho neměckýho průmyslu... :)
-> Zeke-ten šestý: A ten forman se 40k najetými to byl ten starší nebo ten pofaceliftovanej model?
20:24:10 08.03.2013
Hurdis
-> Pavel P..: Já to vzdal, i když jsem prolistoval i katalog světových automobilek-historie a výrobky. Když tam teď koukám zpětně, je tam jen textová zmínka o existenci příbuzného modelu Fleetline 1948.
Dobrá práce, věděl jsem, že to nevzdáš :-) a zajímalo mne, co je to zač. Už kvůli té podobnosti s níže uvedenými typy z německa a ruska.