-> Lukyn742:
Jo. Ale poslední dobou nic moc.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
u nás na vrakovišti
Nn oni to tam začali lisovat tak už tam toho není tolik z čeho jde něco vybrat ... Jediné co jsem si vzal byl plocháč 

-> Lukyn742: bylo něco zajimavýho ?
Dnes jsem byl na vrakáči v Prostějově, chodíte tam někdo ??
-> tomas120GLS: dnes vsetko mali sme zadara

dnešná návšteva vrakoviska v Snine
je tam toho dosť len bohužial tie lepšie kúsky sú založené na kope 

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: -> Michal N 283: akonahle napises ze je zosrotovana tu bude plno vydychov do prazna 

-> castrol: tradične ako inak

-> castrol: asi tak..
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: to cul nikto nekupi ale ked bude zesrotovana budu vyplakavat
-> OndraST: bydlím vole
škodovka má pár posledních dnů na záchranu, pak jde do šmelcu, tak pokud má někdo zájem, ať neváhá

škodovka má pár posledních dnů na záchranu, pak jde do šmelcu, tak pokud má někdo zájem, ať neváhá
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Ta bude zítra smáčknutá, nebo rozsekaná, tak nějak to tam chodí, jinak cenovka docela přijatelná, někdy chtěl za některé díly nesmyslné ceny.
Co pak děláš u nás.
Co pak děláš u nás.

Jinak tady ta škodovka vypadá úplně stejně jak z filmu "když rozvod tak rozvod" jak jí tam Menšík rozbil krumpáčem tu kapotu a čelní sklo a ta se mi vždy líbila v tom filmu.
-> Bucin: okres strakonice, 55OOkč
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: kde tedy je a za kolik ?
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Za koľko.
-> ADOS: ti ju priveziem na voziku, chceš?

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Tak pravda. Ale najlepšie by sa mohli. Je pravda že je to inač v ČR a KE, to som zabudol zohľadniť.

-> ADOS: bohužial, máme iných kuskov dosť, nemožem zachránit všetko, inak je to u nás v čr, nie v KE, zatial je stranou
Gryzly 10.06.12 19:02:45 napsal:
→ Domajz2: Už došli. Všechny jsou už ve šrotě
Ani bych se tomu nevidil vzhledem ktomu jaký zachovalý kousky radši lidi pošlou na vrakáč než do prodeje
→ Domajz2: Už došli. Všechny jsou už ve šrotě
Ani bych se tomu nevidil vzhledem ktomu jaký zachovalý kousky radši lidi pošlou na vrakáč než do prodeje

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Zober ju ty. Časom sa niekto nájde, keďže nieje v zlom stave. Skôr by som povedal cukrík.
u nás kdyby někdo chtěl zachránit slušnou užovku
skoda-virt.cz/cz/.../1627 13-zachovala-skoda-105l-be z-tp
skoda-virt.cz/cz/.../1627 13-zachovala-skoda-105l-be z-tp
tak sem se protáhnul mezi par plackama a z jednej šade trčeli dveře a na nich takhle nalepka . . . když už máte pro výměnu oleje a nevim čeho, máte i takovouhle? :)
-> Domajz2: Už došli. Všechny jsou už ve šrotě
Tak jsem se byl kouknout u nás na vrakáč, že bych něco vyzobal, ale jenom dvě filcky a žigul, který už tam stojí měsíc... po 742 už 14 dní ani vidu ani slechu... a o Favoritech to platí taktéž...
-> HLT: jj vomlácený kopretiny a dopředu jednu žlutou přeškrtnutou mlhovku a tradá na RAT sraz (nevim jestli se něco takovýho pořádá)

-> HLT: už len elektróny na to

-> Michal N 283: to by byl husty rat :)....nebo nekam do muzea :) jako meli v koprivnici :)
-> Michal N 283:

podľa stavu to tak vyzerá-všetko prehnité
dnes som u nás objavil toto kilo, určite roky hnilo niekde v záhrade
vyčíhal som 3 jedine skodovky u nas....vsetky su to 105 a vsetky hnede 

-> Viliam:
Spíš o výrobní štítek :)
Spíš o výrobní štítek :)
Ak by bol záujem o mriežku z predného čela, tak neni problém..
Pavel P.. 04.06.12 19:59:47 napsal: www.i-veteran.cz/nov
inky/nebylo-to-zbyten-6 24
člověk jak blbej shání díly všude možně kde se dá a oni to tam všechno šrotujou
člověk jak blbej shání díly všude možně kde se dá a oni to tam všechno šrotujou

Dnes som konečne zlikvidoval svoju rezavú 125ku dal som holy skelet a motor blok s piestami a par drobnosti po chvilke mudrovania mi to zobral a odhlasil ,a konečne mam pokoj a možem šetriť n druhe lepšie auto.
-> David.: Tak to potom jo..
-> Jozka: dělají se normálně:
felicia-pate-dvere.cz/
www.felicia-dvere.cz/11__ dvere-lakovane-do-barvy.ht m
felicia-pate-dvere.cz/
www.felicia-dvere.cz/11__ dvere-lakovane-do-barvy.ht m
-> afro100: Lak seděl, spáry seděly.. a se vzpěrama taky asi neměl problém..
Chvíli jsem uvažoval, jestli to někdo- nějaká firma- nedělala malosériově..

-> Jozka: jj uz takto z obrazku to vyzera pekne .. a chvilu som na to cumel, co to je, nez mi doslo ze to bolo lamino :D
-> afro100: A pěkně provedený, dle obhlídky neohořelýho zbytku soudě k nerozeznání od původních..
-> Jozka: Pavouka bych zabavil akorát
-> Jozka: hm hm, to boli lamino vrata
V Nepomuku škodovek už pomálu, ale někdo tam odložil dvě "expediční" vozidla..