myl@s 15.12.07 11:12:12 napsal: -> Jozynek: mas nejaky duvod nas nazyvat kokoty?tak ty si na druhej strane rieky ale tipni si aky maju nazor na policajtov normalny ludia? nehovorim ze ty si prave taky, to rozhodne nie, ale je dost policajtov ktory su skorumpovani, jazdia ozraty na autach, sem tam niekoho zabiju,zrazia,jedna ruka s dost pochybnymi skupinami, a nehovor mi prosim ze to tak nieje, maximalne ich vyhodia zo sluzby a to iba vtedy ak sa to moc nafukne alebo zmedializuje. Za svoj image si policajti fakt mozu sami. Mam kamarata(z partie) policajta a ten si iba stazuje.. a stazuje sa dost policajtov, ale sak ked sa im nepaci tak nech idu do inej roboty(inac aj moj brat mal ist robit vysetrovatela ale ked sa porozpraval s par "buducimi kolegami" tak zistil ako to /aspon/ u nas chodi a radsej sa na to vyj..al)
Ja zase nemozem povedat ze mam vyslovene zle skusenosti s policajtmi, aj ked sem tam natrafim na exota, ale napr. mestska policia u nas je vcelku v pohode da sa s nimi. To je asi vsetko co som chcel povedat na margo tohoto.
Tymto prispevkom som sa nechcel dotknut ziadne statneho zamestnaca
A este k tomovmu pripadu, je policajtova povinnost a nase prave aby sa aj takymto "malym" pripadom zaoberal, aj ked to napriklad za mesiac odlozia do suflika ako odlozeny pripad.