skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda 130 Gl
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Péďa17
Příští týden budou nové fotky z roku 2003 a 2004
David. 27.09.11 10:44:22 napsal: → Martin/125/: ano, 120GL, GLS, 130L,GL atd. by měly mít dvě zadní mlhovky
dvě zadní mlhovky mají original jen vozy coupé
dvě zadní mlhovky mají original jen vozy coupé
-> David.: ja mam 120 GLS a určite tam od vyroby bola iba jedna zadna hmlovka
aj keď priprava na druhu tam je, ale ktovie ako to motali vo vyrobe 

-> David.: já mám gl a měl jsem jednu, i když příprava na druhou byla. Nadruhou stranu těžko říct jestli tam byla původně, protože 20 let je dlouhá doba
-> Pavel P..: já taky,ale my to máme jako GLka oba...jinak klasické 130L měly jen jednu, to jsem tam neupřesnil
-> David.: já mám dvě mlhovky na 130L 

-> David.: David. 27.09.11 10:44:22 napsal:
→ Martin/125/: ano, 120GL, GLS, 130L,GL atd. by měly mít
dvě zadní mlhovky nepovedal by som, ale (mozno) iba na export...
→ Martin/125/: ano, 120GL, GLS, 130L,GL atd. by měly mít
dvě zadní mlhovky nepovedal by som, ale (mozno) iba na export...
-> Martin/125/: ano, 120GL, GLS, 130L,GL atd. by měly mít dvě zadní mlhovky
-> lokaj: a vzadu 2 mlhovky nahodou neměli? Ja myslim že jo(jako rapid)...ale mona se pletu
-> lokaj: v maximální dosažitelné výbavě není, už první věc co tomu chybí jsou zadní ipur opěrky(na vývoz do GLka bývaly montované)ty co zůstávaly pro domací trh tak většinou ne
Ta škodovka je celá hnusná...jen pár detailů pěknejch...ale jinak je přeplácaná a hnusná...skoro všechno na ni je hnusny.
a rozhodně to neni žádná nejkrásnější škodovka...toto je muj nazor 

A zepředu. V maximální dosažitelné výbavě Československa té doby.
Také přidávám jednu, dělanou jakoby neoficiálně na přání movitého zákazníka, oficiálně na vývoz do zahraničí. 9/1986
Tak během týdne budou nové fotky a videa z jizd škodovkou
-> Vojťas: no když jsem doma od 14.ledna tak už pomalu nevím co mám dělat,tak aspon jsem se zabavil tímhle

-> Péďa17: Ses tim autem uplne posedlej co...

-> Danster: To byla krásná
-> Péďa17: Jak tak koukam na to video tak do času 4:50 to vypadalo hodně pěkně
Ale jak se začali sundavat origo nárazníky a příbývat nálepky tak šlo auto do háje 

-> Gryzly: to je jak u mě
ale já jich asi mám míň...nvm z týhle fotky

-> Gryzly: jj
-> Péďa17: má pěknou zbírku SPZtek, jak tapeta
-> Vojťas: Ty fotky mi pujčil,bus jsem vyfotil když jsem na něj čekal abych mu mohl vrátit fotky
-> Péďa17: ho sledujes nebo si mu vykradl disk s fotkama ? 

Pokud někdo máte fotky v původním stavu nebo i po oplastování,tak mi je prosím pošlete na Peda17@seznam.cz děkuji předem
Tak vyštrachal jsem další fotky ze srazu kolinec 2005 kde Čečil vyhrál nějaké poháry.všechny fotky jsou v kartě auta+jedna z plas 2005
-> Péďa17: super 

Dneska jsem mluvil s pánem co jí postavil a mám slíbené k zapůjčení fotky jak bílé tak i 1000MB
-> venni: Poslal jsem ti je
-> Péďa17: jestli je máš tak samozřejmě můžeš,mail je v ID
dik

-> venni: Tak dobrá,budeš chtít poslat fotky tvého auta z Běšin 2004 a 2005???
-> Péďa17: v tej době jsem jezdil do Běšin myslím na pijoníru a nevěděl jsem co je digitální foťák

venni 27.11.07 22:27:55 napsal: → Tuner#2: taky si jí pamatuju z Běšin a je fakt že ten plynovej pedál mi taky utkvěl v paměti 
Vnitřek byl taky v cajku,ale jinak to byl teda masakr,ani nevím odkaď ta škodovka byla a kde vůbec skončila.Teď už na srazu delší dobu nebyla :)
Náhodou nemáš nějaké fotky???

Vnitřek byl taky v cajku,ale jinak to byl teda masakr,ani nevím odkaď ta škodovka byla a kde vůbec skončila.Teď už na srazu delší dobu nebyla :)
Náhodou nemáš nějaké fotky???
Nová karta auta: skoda-virt.cz/cz/.../6083
-130-gl
v prvním stádiu to byla pecka,ale ted to taky neni tak špatný,kdyby sundal nějaký blbosti
Nemáte někdo video nebo fotky téhle škodovky???
Nevíte někdo z čeho použil plynový pedál???
forever_young 02.11.08 19:34:04 napsal: Chjo, takovejch aut je mi líto. Radši bych ji koupil sám, vědět to :( AŤ si říká kdo chce co chce, mě se líbilo jak to ten starší pán udělal včetně palubky...
celkově to auto bylo unikát
celkově to auto bylo unikát
Chjo, takovejch aut je mi líto. Radši bych ji koupil sám, vědět to :( AŤ si říká kdo chce co chce, mě se líbilo jak to ten starší pán udělal včetně palubky...
Nemky 10.10.08 21:22:29 napsal: tak to ona neni, ale je ji podobna..
není,ale snaha se cení
není,ale snaha se cení
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Péďa17
[ Zobrazit příspěvky smazané moderátory ]