Vážení,dotaz z Německa:
existuje návod k obsluze k fávo kabriu nebo nikdy nic nebylo?
myšleno jestli někdy MTX dávalo k autu cokoliv jinýho než automobilka k obyč fáčku
Moc díky předem
18:48:44 22.10.2012
OTA-MTX
-> Risan: já s tím taky problémy nemívám, ale pro jsitiotujsme si to enchal "ošetřit" pro budoucí léta, v MTX ti vystaví tenhle papír, s tím si dojdeš na dopravní úřad, kde ti do Tp zapíšou že VIn vyraženo nárh technologií, je po problému
-> banditta: protoze vzdycky prijmou nejakeho aktivniho blbce, kterj si na neco musi hrat a hleda za co nekoho vyhodit a kus hlinikoveho plechu s cislem karoserie je preci super prilezitost
nikomu nedoporucuji STK Nove Veseli, tam muze jet jen blazen, hlavne, ze majitel ma autoservis a pres nej projde kazdej vrak, samozrejme za patricny obnos
-> Risan: Pořád nechápu proč to tak u vás řeší u náš žádnej problém s vinkem nemají....
14:33:46 18.10.2012
Matsoft
-> Risan: na to je jedina rada. Napsat nebo zavolat na ministerstvo dopravy odbor schvalovani vozidel a stezovat si a poprosit o napravu. Na vyrazeni se vykasli.
Chlapi, tak jsem v4era dostal STK na měsíc. Vážná závada - VIN na přinýtovaném štítku místo vyražený. Potvrzení výrobce, že to takto je z výroby a že v době výroby to našim předpisům vyhovovalo, už neobstálo (takových papírů si tady pane umíme nadělat). Jediné možné řešení je podle nich a podle brněnského magistrátu vyrazit VIN "náhradní technologií" nebo jak se tomu nadává. Přišel jsem odpoledne na magistrát a tam mi řekli, že k nim mám znovu přijít některý úřední den ráno, oni mi vydají jakýsi papír, s nímž pojedu k vybrané firmě, která provede vyražení. Pak s tím potvrzeným papírem musím zpět na magistrát, to vše musí proběhnout v jeden den, jako v té pohádce o slepičce a kohoutkovi. Proto mi ten papír dnes už nedají, nestihl bych to.
Proto se ptám - máte někdo v TP nějakou výjimku na VIN na štítku? Na magistrátu mi řekli, že to nepřichází v úvahu, že to oni nikde ve specifikaci nemají (vyjeli si jakýsi papír s výjimkami na Roadster, který mi ukazovali, a tam byly jen ty výjimky, které už v TP mám, tohle mezi nimi nebylo).
-> Karlos (WIO46): ja tam tentokrat nebyl ikdyz to mam pres zahradu, ale to auto mi ukazoval strejc na telefonu... byl to uz tusim čtvrty rocnik - minule jsem tam byl a byla tam hezka auta
22:37:55 07.10.2012
Majki
-> P@wlos: Pěkná fotka
22:18:21 07.10.2012
Karlos (WIO46)
-> Jarda: Já vím že to je offtopic. Ale nečekal bych, že v takové vsi jako je Svratka se něco takového děje.
Dotaz pro majitele MTX roa: měl by někdo zájem o lamináty na dveře? budou vyrobeny BEZ kovových výztuží = nebude mít co hnít... Cenu bohužel ještě nevím...
22:53:22 10.08.2012
Matsoft
-> Klubko_: jirka spicka z mohelnice?
11:25:01 10.08.2012
Klubko_
v pondeli nebo utery vecer jsem potkal v Olomouci cerveny MTX s Olomouckou znackou. Nekdo znamenj?
09:22:05 09.08.2012
OTA-MTX
-> P@wlos: Pardubice jsou kousek, a s novým agregátem už mě další km na tachometru tolik neiritují
-> Jarda: nj Sopel ma jinou stredovku, jeste zes to nepotreboval sundavat po ceste :)
08:39:59 04.08.2012
Jarda - zrušená registrace
-> Mr_Kubas: ukradene kolo z opela corsy na gibraltaru, na dojezdovce jsem ty skoro 4tis. km domu riskovat nechtel, pak se udala boule jeste na dalsim kole a musel jsem navstivit pneuservis, kde jsem dal za 2 gumy, jak tady za ctyri :(, toto kolo jsem doma po odmontovani bubnu sundal palici