-> zralous: mno maj tam bejt 14ky, jako na mojem co si daval do inzerátu... je to úplně jinej level ty 14ky :-) bohužel nesehnatelné.. za kolik nakonec byl? dráž? klidně do zprávy...
-> Bororo: tak ted je na to pocasi, nemit auto v depozitu... ale mel bych strach, ze najedu na nejakou mokrou nasolenou silnici
To ja, kdyz koupil zeleneho MTX (tenkrat se na nejake zimni gumy nehralo :)), tak jsem s nim jezdil, vsude bylo dost snehu a pamatuju, jak jsem potkal lidi ve 120tce, oba se otocili a sup do zaveje :)
-> Bororo: tak to má být.... kdyby byl cas tak bych se jel taky projet teda taky jsem jel MTXem... na vozík a z vozíku dolů
19:30:01 26.12.2015
Bororo
Dnes jsem sundal plachtu, připojil baterku, nastartoval MTX a jel na výlet k sestře na hájovnu. Asi 20 km tam a 20 km domů. Projel jsem dvě vesnice a jedno město. Lidé na mě koukali jako na mimozemšťana. Puštěné topení, zimní kšiltovka, bylo to bezva, těším se na jaro.
-> Tomaso435: panko tomu zrejme rozumie a vie aku maju hodnotu
21:13:56 02.03.2015
Jarda - zrušená registrace
-> Tomaso435: to vis, uz se to nevyrabi a je toho cimdal min, tak cena stoupat musi...
ale jestli si mysli. ze roa je facko s urizlou strechou, tak at to zkusi, nic mu v tom nebrani :) tokovych uz tu bylo :), zde musim dat za pravdu p. Kubinovi
dnešní slova testačního komisaře:už chápu jak fáčko kterýmu někdo ufik střechu může mít cenu 300 litrů.. je to sice pořád jenom fáčko, ale s nápisama mtx který se dneska prostě žerou a tak se za to platí:D
20:58:24 02.03.2015
m8rinek
-> banditta: Ten HT produkovalo MTX, nebo to je nějaká domácí tvorba?