skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> dragon_cb_cz: Vždyť jo, tak to myslím. Pokud bude sedan za půlku Rapida a méně (nebo přiměřeně stavu, ať neházím konkrétní numera), dá se o tom uvažovat. V opačném případě si raději pořídím třetí kupé.
-> Hurdis: Hele nechci ti nasazovat brouka do hlavy, ale ty sedany podle mě jsou levnější než kupátka - mě ta moje stála 7.5 tisíce i s dovozem ze Šumavy do Prahy - a možná jsem mohl smlouvat víc. Po prodeji dvou prakticky nových sad přebytečných gum nevhodného rozměru 165/70 R13 klesla cena o další 3 tisíce (a to jsem je opět nechal relativně za levno)... Stejně jako u všech škodovek s výjimkou 110R a MBX je podle mě pořizovací cena zanedbatelná ve srovnání s náklady na případnou renovaci.
Pokud bys chtěl koupit "hotový" kus, jó, to je jiná - otázkou je, jestli nějaký takový vůbec ještě někde je...
EDIT: A aspekt zhodnocující investice taky poslední dobou trochu sleduju, ale to by mělo smysl až po případně rekonstrukci stodoly tak, aby se do ní místo 4ech aut natěsno jich vešlo 6 pohodlně...
Pokud bys chtěl koupit "hotový" kus, jó, to je jiná - otázkou je, jestli nějaký takový vůbec ještě někde je...
EDIT: A aspekt zhodnocující investice taky poslední dobou trochu sleduju, ale to by mělo smysl až po případně rekonstrukci stodoly tak, aby se do ní místo 4ech aut natěsno jich vešlo 6 pohodlně...
-> dragon_cb_cz: To ne, ale já už asi zůstanu definitivně škodovácky 742.136kovej a tak bych si tuhle variantu nechal jako teoretická zadní vrátka k Rapidu/ům. Ale to by pořizovací hodnota slušného sedanu musela být pořád v řádu desítek procent pod úrovní coupé. Zásoby dílů a motorů by byly.
Ve zkratce asi poslední typ, na který bych se nechal nalákat "jen tak".
Jinak už bych všechno ostatní nejspíš hodnotil jen ze sběratelské perspektivy s ohledem na reálné možnosti zhodnocení. To jsem zjistil, že je poměrně efektivní a fungující volba na to, jak přestat blbnout.
Ve zkratce asi poslední typ, na který bych se nechal nalákat "jen tak".
Jinak už bych všechno ostatní nejspíš hodnotil jen ze sběratelské perspektivy s ohledem na reálné možnosti zhodnocení. To jsem zjistil, že je poměrně efektivní a fungující volba na to, jak přestat blbnout.
-> Hurdis: To jako abys měl při tom čekání na prcka co dělat? To bys to musel stihnout hodně rychle
-> palinator: Potřebuješ nahradit ten španělskej vysypanej vergl pořádnym autem?

-> palinator: Potřebuješ nahradit ten španělskej vysypanej vergl pořádnym autem?

-> dragon_cb_cz:
Jo, zeptej se ho, kdyžtak koupim.
Jo, zeptej se ho, kdyžtak koupim.

Poslední typ "stodváci" do kterého bych se v tomto stavu snad ještě čistě teoreticky nechal někdy ukecat.
-> Pavel P..: Dobře ty
Jinak stav skutečně celkem solidní na to, že se zjevně jedná o spotřebáka... zkusim zkontaktovat majitele a zjistit víc. Mě třeba zaujalo, že nemá ipurový opěrky hlavy, ale na té tvojí fotce je má, takže ja asi z nějakého důvodu vyměnili...

tak je to ona....
foceno v červnu 2008

foceno v červnu 2008
-> dragon_cb_cz: taková stávala v Krči nad nemocnicí u těch paneláků... možná najdu fotku jestli je to ona, vypadala hodně zachovale.
Včera se na parkovišti u baráku objevila 136GL v identické barvě jako moje - a parkuje hned vedle místa kde mi předchozí majitel složil z plaťáku tu mojí... zajímavá náhodička 

-> srdcar 120L 13.03.13 23:56:05:
Zvenku hezký, ale interiér by patřil spíš do obludária. Míň někdy zanamená víc.
Zvenku hezký, ale interiér by patřil spíš do obludária. Míň někdy zanamená víc.
-> castrol: to je detail, já měl taky oba blatníky v jiným barvě a jak po roce vypadaj 

-> Joey 120 LS: ako polestis ten pred blatas ked ma inu farbu ?
-> srdcar 120L 13.03.13 23:56:05: boeing
-> Joey 120 LS: Moje řeč..
-> michael: Moje zezadu vypadala při koupi uplně stejně 

jedna zachráněná po Go
a je k tomu na plyn
pohled dovnitř, ta kaplička uprostřed je zleva tlak oleje elektrický ukazatel, vedle jsou digitální autohodiny, nad nimi ukazatel nabíjení s led diodami, napravo ukazatel nabíjení ručičkový, sdružený přístroj je ze 130
-> michael: je to užovka a ty sou všechny pěkný
Stačilo by trochu poleštit a pořešit trochu ten vzhled a byla by fajn 

-> Honzaloun: Co je na ní pěkného?
Stevie 30.01.13 22:14:02 napsal:
říkal že měl
dvě 1000 a toto je šestá 100 Koukám, že 100 byly asi hodně trvanlivý auta
říkal že měl
dvě 1000 a toto je šestá 100 Koukám, že 100 byly asi hodně trvanlivý auta

-> cPetan: nějaká miniatura od Uko Ješity? 
Edit: Tak už to smazal, ale byla tu fotka detailu asfaltového povrchu silnice ... ;-)

Edit: Tak už to smazal, ale byla tu fotka detailu asfaltového povrchu silnice ... ;-)
-> oppik: to vypadá celkem dravě 

-> Flasch1994: pěknej. Jeden solidní šedivej rapid taky stává v doudlevcích v ulici Průmyslová. (má puklice facelift filety)
-> Tuner#2: řikal sem si no, že je ho v tomhle počasí škoda, by měl stát v teple garáže

-> Flasch1994 11.02.13 18:02:17: Kamarádovo táta. Škoda, že s ním jezdí více méně pořád, když ho vytáhli po bouračce prvního Rapida co měl ze stodoly tak měl 15 nebo 30tkm (teď si přesně nepamatuju).
-> conwoy69: Já myslím,že jsem to určitě nepatří.
-> krusa: V Rychnově jednou dobou (2010 - 2011) jezdilo modré STW s plachtou majitele starší pár ale spz byla asi RK XX-XX Nebo RKA XX-XX
-> Honzaloun: Dnes u Teska v Rychnově modrá 1202 STW, spz 3AD….dál jsem nestihnul a ani foto
kdyby se někomu chtělo tak po rychnově v posledních dnech jezdí nádherná zelená chromovaná ouža a sem tam náké to emko k světu...já dneska potkal 3 škodárny před penny takže na tom něco bude...
-> Stevie: doufám že to "pryč" neznamená do šrotu
V sobotu ač bylo v noci -16 přijel děda nakupovat; říkal že měl dvě 1000 a toto je šestá 100
prý denně v provozu, ale na podzim ji bude muset dát pryč
prý denně v provozu, ale na podzim ji bude muset dát pryč
-> Czkedar: LUXUS! ta je tvoje?
-> Czkedar: BOMBA!
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování