skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
afro100 27.04.13 21:51:35 napsal:
→ Arnold: sak to je jozan .. skoda-virt.cz/cz/.../4271 -jozan110fákt?? ty voe to mě ani nenapadlo jsem zapoměl že tu je stydím se

→ Arnold: sak to je jozan .. skoda-virt.cz/cz/.../4271 -jozan110fákt?? ty voe to mě ani nenapadlo jsem zapoměl že tu je stydím se

stodvacet 03.05.13 20:44:11 napsal:
→ banditta 03.05.13 19:14:36: Super značka KIL toho asi moc
nebude, že?
myslím že se něco najde,ale asi ne v tomhle stavu...
→ banditta 03.05.13 19:14:36: Super značka KIL toho asi moc
nebude, že?

-> banditta 03.05.13 19:14:36: Super značka KIL toho asi moc nebude, že?

dneska ve Smečně libovka š 125L nějaký dědula krásně zdravá dokonce i prahové lišty krásné jen bohužel pak jela na Hradečno a jak si uháněla 

-> Joey 120 LS: tam toho stává hodně... ale běžně i libový fáčko, žiguliky, moskviče, občas volha a na podzim dokonce luxusní dacie a oltcit

Dneska v Dolních Měcholupech jeden pěknej litřík. Stál před otevřenou dvougaráží, většinou v těch místech vídám veterány z předválečný éry, tak tohle trochu překvapilo. Barva světle modrá, spz: ACU
-> PAV-PO: Stojí tam už nějakou dobu... celkem schopný základ, ale jestli tam bude stát ještě nějakou dobu, tak z ní moc nezůstane...
-> PAV-PO: majitele znám.... chce to renovovat ale asi na to nemá moc prostředků ani pořádný zázemí.
Takhle mají vystavenou 105 u milaty v Dobré u Frýdku-Místku.
-> Arnold: sak to je jozan .. skoda-virt.cz/cz/.../4271
-jozan110
-> Arnold 27.04.13 21:38:36: je to možný ;-)
-> Radek Retro eLeSo: ero krasne
-> Radek Retro eLeSo: to eRko jsem už někde viděl a myslím že i na ytbb bylo nn? 

dnešní Hradec
kecy si nechte od cesty když vidim ty obludy viz poslední Rapid..............
kecy si nechte od cesty když vidim ty obludy viz poslední Rapid..............

j_j 26.04.13 15:18:34 napsal:
→ Danster: máš pravdu, zase málokdo to řeší jako
my…mýmu stovákovi 70 % lidí říká embéčko, je fakt, že když už to
dělal tak je tam mohl píchnout…
Protože to ve skutečnosti MBčko je, těch pár jinejch plechů nehraje roli
→ Danster: máš pravdu, zase málokdo to řeší jako
my…mýmu stovákovi 70 % lidí říká embéčko, je fakt, že když už to
dělal tak je tam mohl píchnout…
Protože to ve skutečnosti MBčko je, těch pár jinejch plechů nehraje roli

-> j_j: Těd koukám ten tvůj rapid se objevil i v Kdo z vás to byl? ale už je to dýl
-> Bukaj: jj
-> Péďa17 26.04.13 15:53:14:
Sušice u mostu? :)
Sušice u mostu? :)
-> Honzaloun: bohužel foceno mobilem,takže to kazí dojem.jinak v reálu krása
-> DEAtH ROLL: takže to, co je libovka a co sračka se určuje podle kamarádství na virtu
-> Danster: máš pravdu, zase málokdo to řeší jako my...mýmu stovákovi 70 % lidí říká embéčko, je fakt, že když už to dělal tak je tam mohl píchnout...

-> Danster: máš pravdu, zase málokdo to řeší jako my...mýmu stovákovi 70 % lidí říká embéčko, je fakt, že když už to dělal tak je tam mohl píchnout...
j_j 25.04.13 17:27:02 napsal:
→ DEAtH ROLL: tak zkus vyblejsknout auto místních
samolepkářů a dát ho do obludária, dostaneš BAN na 120 let :)
Inak som už nad tím uvažoval, bola by to sranda, s tím banom to máš pravdu
→ DEAtH ROLL: tak zkus vyblejsknout auto místních
samolepkářů a dát ho do obludária, dostaneš BAN na 120 let :)

-> Danster: S majitelem jsem se sice skoro potkal, ale těsně jsme se "minuli". já akorát odjížděl a on nasedal. Jenom jsem přibrzdil, jestli mu to chytne (protože na tom parkovišti svítil a netušil jsem jak dlouho byl pryč) a jeli jsme každej na jinou stranu.
-> Stepan FUN: Jo to jezdí na HG je to postavený z kastle modelu 68" proto to nemá pozičky. Vždycky jsem si říkal když už to člověk dělá celý tak ty 3dírky vyvrtat je to nejmenší docela to kazí celkovej dojem
-> j_j: foto zezadu...
Takže nemá...
Takže nemá...
-> Stepan FUN: embéčko nemá pozičky nebo jsem už definitivně oslepl ? 

Dneska v Týnci nad Labem... Nebo to mám dát do "Kdo z vás to byl"?. :-) Auto se dle samolepek objevovalo na Hundertgangu...
Jedním slovem Nádhera
jenom škoda že sní už moc nejezdí..

Taky přispěju sousedova ale myslím že jsem jí sem už dával..
hrozný strašidlo.... velký nárazníky a prahy k tomu žádný.... dřív by to každej obdivoval, ale doba díkybohu pokročila a dneska už se takovýhle auta tuzingem neprzněj ale renovujou.
Mě se docela libí bok a kola... zadek, no prosím... ale předek je děsivej.
-> j_j: Proč to ty lidé těm autům dělají...
-> DEAtH ROLL: tak zkus vyblejsknout auto místních samolepkářů a dát ho do obludária, dostaneš BAN na 120 let :)
-> j_j 25.04.13 17:16:49: Kristovana noho, tohle jde o topic a vkus majitele vedle...
-> j_j: To ani nevravím, naživo to určite pôsobilo inak, každopádne podľa mňa hrúza. Ale môj názor nič neznamená

-> j_j: Dobrá obluda 

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování