skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Pavel P..: To je to "trvale garážovány" z bazaru v Měcholupech co?
-> srdcar 120L: Proč ten šrot dáváš sem?
-> srdcar 120L: libovka teda vypada inak a nie tento harlekyn poskladany z tridsiatich vrakov
Jeden úlovek z nedělní karlovarské burzy
-> koště: Podľa mňa tá doba je už tu, vidieť pôvodnú a zachovalú feldu u nás je sviatok, všetko ciganske a pracovné autá.
-> Flasch1994: Já čekam až to bude platit o felíciích. Mám totiž jednu bez rezu, která má najeto 36k na skladě.
-> Jozka: 

-> koště: / -> Flasch1994: I to spotřebákování je individuální.. 

-> koště: Onehdá to ještě platilo o 105/120, uvidíme za 10, 20 let.
-> Flasch1994: No dobře, tak favorit/forman=spotřebák 

-> koště 31.01.14 21:30:40: Doteď sem si myslel že spartak a podobně by už jako spotřebák jezdit neměli, no ale když řikáš.

Moc pěkná, jen foceno mobilem a je špinavá. Brno, Bratislavská... bohužel jezdí i teď v zimě...
-> Don_pepe: Až takhle jsem si to napsat netroufl, ale napadlo mě ..
-> Fén 31.01.14 21:42:28: Ta má motor takměř uprostřed 

-> Fén: rejpale....

-> Fén: To se snese, i tak ho máš napůl za zadkem (vlastním)..

-> myschaak AZNP K.Hora: Nemá 1203 taky motor vepředu? :o)
-> koště:

-> Flasch1994: motor vepředu= spotřebák
-> Radek Retro eLeSo: 

-> Nwkt 24.01.14 18:31:34: má v laku i kliky vid? :) super extra de luxe
-> Radek Retro eLeSo: Photoshop included..?
Erkem jsi mi připomněl červnovej úlovek, co jsem našel v pondělí.. foto tentokrát neklama, pěkný Ú-péčko..

Erkem jsi mi připomněl červnovej úlovek, co jsem našel v pondělí.. foto tentokrát neklama, pěkný Ú-péčko..
-> Jozka: já vim že nedá.....právě proto mobil pude doháje,ani ty fotky nejdou zvětšit
ale věř že ten litr je fakt neskutečnej šit a ten kdo to natřel by potřeboval přesdržku

ale věř že ten litr je fakt neskutečnej šit a ten kdo to natřel by potřeboval přesdržku
-> Radek Retro eLeSo: Ten mobil bych si naopak nechal.. ideální na focení auta do inzerce..
. Tebou popisovanej stav se z fotek vůbec nedá odhadnout.. 

-> dragon_cb_cz: jop,tohle je focený už dýl,v tý době zrovna po dešti a ještě to smrdělo barvou 

a fotka od kámošky,sraz domácích traktorů(Kravaře u Č.Lípy)
-> Radek Retro eLeSo: To je ten co parkuje v oblasti olsanskejch hrbitovu?
čistil sem mobil neb ho vrátim,fotí jak idiot......
libovka z dálky
jinak komplet natřeno štetkou se všim možnym okolo

libovka z dálky
jinak komplet natřeno štetkou se všim možnym okolo

-> Nwkt: Ta vypadá úplně stejně jako moje první auto.
Měl jsem 110ku,úplně stejné barvy,na třináctkách a ty plastové zrcátka na obou stranách,jako když jí s prdele vypadne.
Pěkná.

-> Luky: teď si mi připoměl.
v sobotu někde mezi benátkama nad jizerou a mělníkem potkal bílou feldu lauretu na žlutejch spzkách.
v sobotu někde mezi benátkama nad jizerou a mělníkem potkal bílou feldu lauretu na žlutejch spzkách.
-> Luky: Otevřeš zadní vrata, šoupneš tam basu piv... a pickup se vzepne na zadních jako Hatatitla

Dnešní úlovek v J.Hradci u polikliniky.Řídil to starej děda,tipoval bych první majitel.Nebyla to žádná leštěnka,ale na ty roky pěkná.
-> Peťa Klíč: Když už máš potřebu to někam dávat, tak raději třeba sem (na do ŠKODOVEK!): skoda-virt.cz/cz/.../1323
35-libovky-neskodovek-z-ul
ic
-> Tony Outland 26.12.13 19:09:29: V Zábřehu u kulturáku
-> Nwkt: to jsme dva.. asi je pohltil kovosrot..... predtim nez se stacily zdokumentovat...
-> michael: Zrovna ty 2 fotky jsou originalni kabria... Upraveno firmou OAF /Osterreichische Automobil Fabrik/ neboli Graf und Stift. Dle dobovych pramenu vyrobeny 4ks. Tataz firma vyrobila i 20ks skoda Garde Cabrio
-> Matsoft: Ale fotky jsem viděl jenom těchhle dvou
-> Stepix 26.12.13 12:16:23: Velmi zajimave dobovky... Obe tyto skodovky ziji.. udajne byly v OAF (Graf und Stift) postaveny 4ks...
-> Vilda: konecne niekto kto tu prida auto,ktore tu ma patrit a nie ako niektori co pridavaju srajdy hnusne ...
-> Vilda: pekne
-> Joey 120 LS: Protože tady michael asi očekává, že "libovka z ulice" je garážované auto s najetými poctivými 10tis. kilometry, které nikdy nevidělo sníh a déšť a vyjelo zrovna na ulici, proto je to ideální "libovka z ulice".

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování