skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Tomáššš: rychlorenovscia
-> Radek Retro eLeSo: tak len na oko pekne a podvozok v haji , a to som si myslel ,ze konecne nadherne auto
-> Tomáššš: pokud tam za 14dní ještě bude tak ti to nafotím líp,tydle fotky sou mikrovlnkou,jinak to vážně rezne na hodně místech,předek pod nádrží je komplet i s nápravou fouklej černym bitumenem,zadek kolem motoru celej poblitej od oleje,řemen popraskanej(viděno zkrz zadní čelo)přední rakvička je totál bez chromu,prostě za tyhle peníze je to zlodějina 

-> Radek Retro eLeSo: ja som zas prekvapeny ze to nie je cukrik auto... 

-> Tabi 24.07.14 23:03:51: jo interiér je asi tak to nejlepší na autě i když mouchy už má taky,zbytek je vážně navoněná bída bohužel.............
-> Tomáššš: díky za odkaz,já si řikal že je mi povědomá ale zmátla mě ta SPZ
-> Tomáššš: díky za odkaz,já si řikal že je mi povědomá ale zmátla mě ta SPZ

-> Tabi: a -> Radek Retro eLeSo: skoda-virt.cz/cz/.../9744
-a-a
-> Radek Retro eLeSo: To kilo měl někdo tady na virtu.Viděl jsem kdysi fotky v inzerátu,než jí koupil a ten interiér vypadal dost pěkně.Nepamatuji si to přesně ale zdá se mi,že tenkrát byla cena možná dokonce nižší než teď.Třeba se majitel ozve,jestli jí teda ještě vlastní virťák

po celkové G.O.
auto zespod hnilý,cáklý bitumenem,zadní lampy druhoška,interiér překopanej ale celkem hezkej,jinak lezou puchejře na hodně místech atd. atd.
stojí v bazaru kousek od Globus čakovice

auto zespod hnilý,cáklý bitumenem,zadní lampy druhoška,interiér překopanej ale celkem hezkej,jinak lezou puchejře na hodně místech atd. atd.
stojí v bazaru kousek od Globus čakovice
-> Radek Retro eLeSo: to je ta za pade jak je někde na netu? :)
libovka možná tak na fotce,realita je opravdu krutá.............doporuč
uju prohlídnout osobně
-> Karlos (WIO46): Jestli se těm původním světlům vůbec dalo říkat světla,bylo to jen malý červený kolečko
tyhle světla jsou samozřejmě bezpečnější a lepší..Auto jezdí docela dost v létě a je to pro pána normální auto na nákup,potkal jsem ho tam 2 dny po sobě 

-> Honzaloun: Aha, on je to ovál, já si toho zpředu nevšiml. No je škoda že tam jsou tyhle světla a ne malý lampičky, ale na druhou stranu... Bezpečnost a tak.
-> Domajz: vypadá to ,že ne

-> Jamaican 22.07.14 20:41:33: si děláš kozy ne? 

-> Karlos (WIO46): Jo na to jsem koukal taky,možná by mohl by přezout,přece jenom už je má taky špinavé...ale našlo by se toho i víc.Třeba že má neorigo zadní světla,který mu ale podle mě sluší..
-> Honzaloun: Pěknej dědek. Jen při tom snížení by to chtělo nějaký rozumný kola/gumatiky.
Inu,když zamítnuto,tak zamítnuto.Ale chci se o to podělit tak aspoň sem i když schytám kritiku...
Po dlouhé době se mi podařilo vyfotit zachovalého Rapida...
-> Tabi: Ono těch výletů po okolí bylo víc :D . Byl jsem s přítelkyní na 4 dny na dovolené v Telči ;)
-> Mr_Kubas: vyzerá to pekne. to asi len niekto dal na búdu a potom prelakoval len strechu
ale podarilo sa mu to.

Po hodně dlouhé době jsem potkal zachovalou (po renovaci?) škodovku..
-> Jamaican: Docela pěkná,je to focené vedle Zámku.Byl jsi tady u nás na výletě?

-> Luky 22.07.14 20:36:17: NJ, ale když Ty nepoznáš ani ohnuté čelo na eMku, tak nějaký ošoupaný lak Tě nerozhází

-> Tuner#2: já tu zahrádku taky mam, s bužírkama, a na laku jsem to nepozoroval. Je ale pravda že jsem s tím jel jen párkrát
-> Tomaso435 21.07.14 21:31:24: Wole
-> Luky 22.07.14 08:28:07: Auta s timhle typem zhradky meli vzdy podrapanou strechu a to se na to navlikali ruzne buzirky a hadice - prd platne, staci mit auto zaprasene a bude to videt...

-> Luky 22.07.14 08:28:07: Auta s timhle typem zhradky meli vzdy podrapanou strechu a to se na to navlikali ruzne buzirky a hadice - prd platne, staci mit auto zaprasene a bude to videt...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: proč by měla zahrádka poškrábat lak?
-> Tomaso435: Popravde ne, by mu poskrabala lak :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no co. dovedeš si představit T2 na okruhu se zahrádkou ? 

-> Tomaso435: Hele nedrazdi hada bosou nohou...

-> Tony Outland: sem chtěl říct T2 z toho udělal spotřebáka... :-D
-> Maty110l:
barva "sahara" vid? :) -> Cumper 12.07.14 11:39:18: tuhle jsem potkal na D8 na trase Praha - Drážďany. moc hezká...

-> Radek Retro eLeSo 16.07.14 13:36:39: nadsazeny ceny maj.. ovsem obcas tam maj i hodne pekny kousky... Kamarad tam dela (doufam ze jeste dela) na veteranech - specializace SKODA
-> rockboy 20.07.14 08:00:15: Ne, je již prodaná.
-> rockboy:
Ano ano tam někde. Tu jsem neviděl..
Ano ano tam někde. Tu jsem neviděl..
-> Suty: na Motole co? maj tam ještě MTX buggy?
-> Maty110l 19.07.14 20:46:34: nádhera :-)
-> disco_punk 16.07.14 22:19:18: pekne kilko 

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování