skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
jasně,že toto téma je hlavně o škodovkách a původní záměr byl fotit jen kousky co by si zasloužili garáž,a přesto parkujou jen tak na ulici,ale to by pak bylo hrozně upjatý téma,který by se nechytlo.navíc ameriky se jen tak venku moc často nepotkávaj a taky jim fandim,takže to sem patří,stejně jako ta ultima.díky za všechny příspěvky a jakmile se vám povede někde něco ulovit,tak sem s tím.....

-> Kloggie: je to mozny uz byla tma tak sem to moc nezkoumal
-> T: Tak toto je můj šálek kávy

-> Matsoft: No, letos v létě focený. A ještě pořád mu to tam stojí.
-> Kloggie: to je u Slechty na zahrade?
-> Syny: Ale počítá se to taky ne? Tam je plot, že tam skoro neni, tak by se to mohlo počítat

-> gim: nebyl ten Buick dvoudvéř s takovou tmavší neurčitou barvou? A neměl na boku takový průduchy? Jestli jo, tak je to Buick Dynaflow a ten se občas objeví u souseda, kde sem fotil toho Cadillaca.
-> Kloggie: To neni z ulice ale ze zahrady

vcera vecer kdyz sem jel ze skoly tak sem taky potkal u vystaviste jednoho caddilaca sedanka a za nim pajero a na vozejku melo buica ze 40let. obe moc hezky, ale jel sem kolmo a nez sem vytasil mobil byly v tahu
a kdyz uz jsem u videl tu ultimu tak predpokladam ze to neni jenom o skodovkach takze neco z hranicniho prechodu Hate u Znojma....
Petkar1 : nene uz to vidim...to je naproti Pojištovne štestí

taky dam :-) vcera u Plusu u nas v Příbrami uzasny gls
Petkar1 : kde to je? to je u ty krizovatky na Hlubos nebo se pletu?

Petkar1 : kde to je? to je u ty krizovatky na Hlubos nebo se pletu?
no taky se divim,že fávo sedan zůstalo jen prototyp a ani se ho tady u nás nikdo nepokusil postavit.Z toho forman pluse by to šlo asi nejsnadněji,ale má to vůbec plato střechy?já myslim,že ne.....

Sice to neni z ulice, ale myslim ze to za zminku stoji - nadherny auto, fakt parada!!! galerie.albumfotek.cz/108
53
-> De Tomaso: no škoda, do centra moc nejezdím takže tuhle nádheru asi těžko uvidím... Ve Výškovicích by nějaká podobná nebyla?

De Tomaso 15.10.07 20:44:25 napsal: -> Ad@m: JJ přímo v centru u Komerční banky v centru u elektry? juj, škdoa, že jsem tam zrovna nebyl 

-> Ad@m: JJ přímo v centru u Komerční banky

-> De Tomaso: myslim že vim čí to je akorát se nevzpomenu na jméno

-> De Tomaso: to je kde prosím tě? V Ostravě?
-> Rapid05: že jo mě se to taky celkem zamlouvá, už jako malej sem zíral do knížky kde je vyfocenej prototyp, tu knížku mám dodnes
-> Apple: Tak ono kdyby se to domáklo troch estetičtějš, tak by to bylo přinejmenším zajímavý, docela se divim, že to tady v tý naší kutilský zemi ještě nikdo nezkusil

-> Rapid05: asi jo, víš jak to tam v těch končinách chodí, voni sou na kufrovky zvyklí
-> Apple 13.10.07 10:47:40: -> Embeso: Že by nějaká pochybná předělávka z: skoda-foto.blog.cz/0605/v
an-plus-obr-1-3
hmm.ten forman sedan to už je nějaký divný.měl jsem v mobilu fotku,taky takhle seřízlýho formana,taky ze Sýrie,ale byl zelenej a ten humusrám kolem zadního okna měl černej.asi jim to tam někdo takhle předělává,ale proč?kombi je snad praktičtější,než sedan ne?a co jinýho by mohli ty mantáci v těhle končinách potřebovat......?
-> Apple: teda a máaky vstřikování

-> Matsoft: no právě, a dle kol a spoileri adalších drobností je to tak rok 93-94
-> Apple 13.10.07 10:47:40: ha konecne prvni foto, ktere neni CB a nebo z vyvoje v MB..... dukaz ze to auto existuje!
kurva,byl jsem odhalen

toto sem našel v jedný fotogalerii ze sírie, zajimavé
-> Apple: to mi povidej, já si takhle sedim na lavičce u nás u hlavní a žeru zmrzlinu a slyšim takovej zvuk jak stará amerika a koukám tam se žene tatrovka a v ní nějakej týpek a vedle sebe takovu nafintěnou slečínku.... tak jsem uplně zapoměl že jsme chtěl vyndat mobil abych jí vyfotil.
a dneska ráno když jsem jel do kralína v rapidu tak dojíždim do křižovatky a zamnou nějakej frajer a měl starýho vojenskýho Dodge a furt mu to chcípalo a blikaly světla... jak prošláp plyn tak se mu rozsvítily a zase zhasly a tak na mě furt blikal jak mu to nedrželo volnoběh
ale ten zvuk to byl nějakej 8mi válec..

a dneska ráno když jsem jel do kralína v rapidu tak dojíždim do křižovatky a zamnou nějakej frajer a měl starýho vojenskýho Dodge a furt mu to chcípalo a blikaly světla... jak prošláp plyn tak se mu rozsvítily a zase zhasly a tak na mě furt blikal jak mu to nedrželo volnoběh

-> havlik: ee tmavší jako ten co jsem dal odkaz.. a kola v tý barvě slonový kosti a poklice a všechny chromy.... fakt moc pěknej.

aj ten mohl být krásný, škoda, ale fotit vše se fakt nedá, to znám, mě dneska frnkla t603,
-> Pavel P.: skoda-virt.cz/cz/.../5952
6 hentý?
-> Apple: nestačil jsem tasit mobil a aktivovat foťák...
ale byl uplně stejnej jako tenhle.
skoda-virt.cz/cz/.../1515 -tony-1000mb-polozralok

skoda-virt.cz/cz/.../1515 -tony-1000mb-polozralok
-> Pavel P.: foto

já dneska viděl krásnýho litra takovej divně modrej , s ouzkym sloupkem a kolama v barvě slonová kos a frčel od krčský nemocnice směr Libuš...

-> Embeso: jj to je pavlika, foceno,když sem to s nim strojil
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování