skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Enggik: No výběr je jen na tobě, kdyžtak tě budu provokovat tou stopátou 

-> dragon_cb_cz: A kruci, to jsem nechtěl slyšet
Těžko bych se loučil 

-> Enggik: Takže výměna?
Majitel totiž na prodej teď nemá čas, takže reálně hrozí, že jí sám sobě slíbím za státnice 

-> dragon_cb_cz:
Ještě jsem neudal tu svoji

-> Enggik: To víš, omladina má přednost i před tabákovejma stodvácama
Hele co ta 105L M1, chceš jí? 

-> Enggik:

-> dragon_cb_cz: No to byla doba
Pokusím se ho donutit dorazit do Chaber 

-> Enggik: 

Známý byl silou osudu
donucen dočasně využít svoji uloženku (a to doslova
) na občasně dojetí do práce. Ale aspoň jsem měl konečně možnost vidět ho i na denním světle
Tohle auto je až na pár bolístek na laku neskutečnej luxus, snad bez jedinýho pupínku rzi. Š120L rok 85, najeto cca 66tis.km. Motor přede jak kočka. Na to že k němu přišel skoro jak slepý k houslým 

-> Don_pepe: Passat no, to je toho.

-> Vilda: Setkání čistě náhodné
A já vidím své bývalé křídlo a zrcátka
No, ono skoro jak kdybych viděl i svoje bývalé auto
Podobnost velice náhodná.

No, ono skoro jak kdybych viděl i svoje bývalé auto

Když jsem tohle téma zakládal,tak jsem netušil,že se takhle rozjede.Je supr,že sem přibývají příspěvky,ale bude lepší upřednostnit spíše kvalitu,než kvantitu.Je mi jasný,že potkat přes zimu libovku je docela náhoda,ale začíná sezóna,tak se nám to tu snad naplní těma správnýma libovkama nejlépe s motorem vzadu ;-)
-> Tabi: -> Jozka: mne je to vseobecne jedno len sa neprestavam cudovat . JJ,koniec debaty 

-> Tomáššš: Ale jo,asi to tak bylo myšleno,když Embeso vlákno zakládal,ale už to nebudeme rozebírat.
Ale já tady stejně rád uvítám jakoukoliv,i když ne libovou "škodovku" od eMka až po ty nejstarší co kdy byli vyrobené.
Konec debaty.

-> Enggik: Jasně, taky nemám nic proti tomu, že to tu je.
Ty "nedostatky" by šly označit termínem "dobový doplněk"
Ty "nedostatky" by šly označit termínem "dobový doplněk"

-> Bukaj: to jsou ,,drobnosti"
Dnes už asi na ulici nepotkáš moc aut, který by přesně odpovídali specifikaci z roku výroby
Ale stavem kastle a laku, sem rozhodně patří 

-> Tomáššš: Chápeš to dobře, ale kdyby se současně dodržovalo i další pravidlo "s motorem vzadu", tak by tu teda moc fotek nebylo a koukali bychom ještě skoro jen na samý eMka..

-> Tabi: myslim si,ze ked je nazov temy LIBOVKY Z ULICE , tak by to mali byt cukrikove skodovky prevazne od prveho majitela ktory vytiahne svoje auto sem tam do kostola a na nakup, aspon ja to tak chapem,auto,ktore originalne s peknym lakom zachovalka ako lusk :)
-> Enggik: Asi jo, víc věcí na autě není původní (sedačky s opěrkama, střešní lišty...)
Ale je pěkná, to jo
Ale je pěkná, to jo

Škoda tý promáčkliny na zadních dveřích
I když mi přišly, že už byly buď lakovaný, nebo měněný.

-> Don_pepe:
Měl jsi pravdu s tím pátečním večerem 

-> MATTESS: Ale jo,máš pravdu.Příště si to dvakrát rozmyslím jestli to stojí zato,to sem dát.Já třeba osobně jsem rád za každou,opravdu každou fotku staré škodovky,od vraku až po tu libovku.

-> Tabi: stačí se podívat na první posty. A ano, je tu plno skorovraků, co sem nepatří. Ale to je případně "práce" moderátorů likvidovat OT
-> Jozka: V pátek v noci se nikdo už hádat nebude

-> Don_pepe: Popravdě - nezapomněl, ale záměrně vypustil, abych nevířil vášně zbytečně..

-> Jozka: A zapomněls na další důležitý faktor... osobu postující fotku, někomu tu projde skoro všechno, jinýho kamenujou když má auto šmouhu na zástěrce...
-> Tabi: Pár aut z ulice taky zapadlo v mým archivu jen proto, že na fotce nevyšly tak libově, jako ve skutečnosti.. musíš vytrímat, ona libovost se definuje dost těžko a navíc kritéria se se stářím auta sice změkčujou, ale bohužel taky nedefinovatelně.. 

-> Jozka: Vždyť já vím,když vidím co tady všechno je,tak mě ani nenapadlo,že by to kilo někomu mohlo vadit.I když asi spotřebák,ale solidní,a možná kdyby ho viděli na vlastní oči,tak to nebudou takto komentovat,co?
-> MATTESS: -> Tomáššš: A nebylo by rovnou lepší upravit název tohoto vlákna,nebo ještě lépe definovat co přesně jsem člověk může dát, a co radši ne,aby to někomu snad nevadilo?
Jinak s tím problém nemám.
-> MATTESS: -> Tomáššš: A nebylo by rovnou lepší upravit název tohoto vlákna,nebo ještě lépe definovat co přesně jsem člověk může dát, a co radši ne,aby to někomu snad nevadilo?

-> Tabi: Nee, jen musíš vždycky počkat, až klimbnou strážci mravnosti - třeba jako koncem února, když bez povšimnutí prošel krom UAZ-u i virtual tuning a tuzing viz níže..

No,myslím,že jsem tady viděl i horší.
Když jsem se vracel k auta,tak jsem koukal i dovnitř a dost slušný,venku nikde žádná viditelná koroze ani na plechách žádné ďůlky.Pouze by si zasloužila vyleštit a byla by o dost hezčí.No ale když vám to tak vadí,tak si budu rozšiřovat pouze domácí archiv.

-> Tabi: přečti si znovu nadpis 

-> Tabi: -> oppik: nic moc veru ...
Jedna slušná v J.Hradci na parkovišti naproti Albertu.Parkoval jsem hned vedle,tak jsem fotil s auta.

-> Nwkt: jj, máš bod
Potkávám ji celkem často. Nad prací máme pohřební ústav a hned naproti je lékárna.

-> vitek123 26.02.14 18:56:42: Však tohle je evidentní virtual tuning Bombastica: skoda-virt.cz/cz/.../1765
-bombastic-s120
-> aDAm: ale totok bejvalo garde
-> vitek123: no jako VT nic moc cece...ale nekdo jakz takz realizoval:
-> vitek123: Patří to do jinýho tématu.. ale design za mě zdařilý. Myslel jsem teda ten modrej, to žlutý by mě nebralo ani jako sedan.. a ani jako bagr..
-> vitek123: Žlutej - kentus, modrej - pěkný!
Není to sice nic od AZNP, ale libovka a uloženka určitě :-) Lépe to bohužel vyfotit nešlo. UAZ-469
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování