Mladoboleslavská Škoda Auto koupila ve Vratislavicích nad Nisou rodný dům slavného automobilového konstruktéra Ferdinanda Porsche.
že by toto? :-D nevim
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Radek Retro eLeSo: no, a to spojeni se Skodou 120?
-> U-Geen: spíš bych šel za osobou,to jako nikdo neví kdo byl Ferdinand Porsche??
ale zas tu psát sáhodlouhý romány v tomhle tématu

ale zas tu psát sáhodlouhý romány v tomhle tématu
-> francomk: nj freecars sa na tom vozia-teda bordel na tom vozia,oni ziadnu udrzbu nerobia na tom
-> Radek Retro eLeSo 03.08.12 19:20:26: v okoli ani jednu
Jediný co mě napadá, tak je to, že kdysi se do 130RS montovaly převodovky Porsche... Ale o jiný shodě nevím...
-> Radek Retro eLeSo: tak ti premejslim... boxer? vzduchem chlazenej? sestivalec? kupé? :-)
-> Koláčný: Ta tam stojí snad pokaždý, když jedu kolem. Asi to tam má někdo z pumpy 

né úplná libovka ale kolik jich člověk normálně potká že
-> U-Geen: -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -> Stepix: Porsche.....co se třeba ohlédnout trochu do historie??

-> Radek Retro eLeSo: no taky by mě to zajímalo... možná by jses všeobecně mohl o tom stylu vůbec víc rozepsat, poněvadž já tomu totálně nerozumím :-)
-> francomk 01.08.12 23:02:16: Nebýt toho nasávače na kapotě, tak by to bylo pěkný.
-> Radek Retro eLeSo 03.08.12 09:07:43: Jakej?
-> Radek Retro eLeSo 03.08.12 09:07:43: Jakej?
-> Radek Retro eLeSo: jakej?
-> Stepix: to logo Porsche ale má svůj důvod
ale to je tady na virtu stejně jedno

-> Jurdaj 01.08.12 19:25:23: parádna...už z toho pohľadu vypadá dobre

-> castrol: okej možno časom niečo z toho bude 

-> Radek Retro eLeSo: tak se asi snaží o ten retro styl nebo jak tomu říkáte... ty tam taky máš logo porsche... ;-)
-> francomk 01.08.12 23:02:16: a tim znakem z merglu tomu dal korunu

Neni to uplne libovka,ale s tym nasavacom,kolami a vyfukom to vyzera zaujimavo

-> Jurdaj: ak by sa podarila bol by som rad ale nahanat ju po okoli nemusis 

-> castrol: no tam ako vidíš tam má garáž,až dnes som zistil odkial je,ale po okolí som ju už videl jazdit viackrát,no jedine keby tam na ňu čakám každý deň tak potom by bola možno lepšia foto alebo kdesi odstavená pri Kauflande keby je....
-> Jurdaj: stava tam casto ze by si spravil lepsie foto ?
-> castrol: ešte jednu zo zadu, ale zase je z poza okna

-> Jurdaj: lepsie foto nemas ?
-> Koláčný: Ta tam stojí snad furt :D
Dnes ráno krásne eRko v cukríkovom laku,odišiel na ňom dosť starý dedko....
-> Stepix: nie som si istý, myslím že nie.
-> minno: toto zvěrstvo? www.spojlery.sk/?page=tat
ra
Včera som v Lúčkach pri Ružomberku videl parádnu Tatru 603, zrejme trochu upravenú, aspoň inými kolesami a zrejme rozšírenú. Nemá niekto fotky? RK značky.
Majitel je opravdu cestovatel, už s tím procestoval celou Evropu a příští rok vyráží do Skandinávie a dokonce s tím každý den jezdí do práce. Tento víkend plánuje výlet do Klatov a tím směrem.
-> Radek Retro eLeSo:

dneska jsem potkal moje dvojče :) a podle SPZ jen o maličko mladší
-> Fialka-75/Laurinka: Tak na toho dedka s babkou by som si počkal kým prídu z nákupu a navrhol im, že sa im postarám o auto, keď už oni nebudú môcť.
-> Gryzly 29.07.12 14:47:40: na FB som to čítal, ale nejako som si neuvedomil, že to aj sem ste boli :) Ináč super.
-> Koláčný: pěkná užovka :)
-> Radek Retro eLeSo: krasna
-> Radek Retro eLeSo: Taky jsem ho nedávno potkal...nedaleko autodílů krč...jel směrem na libuš
Dnešní kráska u OMW v Praze-Nových Butovicích:) až na ten nárazník teda..
-> Radek Retro eLeSo: taky sem ho videl,stal kousek od myho bydliste
Hlinsko v Čechách nějaký dědeček s babičkou na nákupech vnitřek jak nový na tachometru 45 000
-> minno: tá je krásna, len som ju nestretol ešte, ale jeden chalan odtiaľ mi na FB písal, že vraj nie je priamo z RK ale z Ludrovej
-> minno: Nečteš můj FB? Splouvali jsme Dunajec, Oravu a Váh. V pondělí v poledne jsme v Tvrdošíně u Lídlu začínali Oravu.
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování