skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
tak včera jsem v Rudné viděl libové erko v Rudné, oranžové, blýskalo se do dálky...řídil ho nějaký děda, škoda, že se mi nepovedlo ho vyfotit..
-> Czkedar 23.05.12 22:06:00: mlask
-> Skodovkar22 24.05.12 11:10:54: sorry ale libový kilo takhle nevypadá.....
-> Czkedar:

Tahle stojí skoro pořád na stejném místě, ale stále krásná...
sice není úplně z ulice ale kdyby mi stál před barákem tak bych byl štastnej..
www.sportovnivozy.cz/2805 0-skoda-rapid-rapid-bendix
www.sportovnivozy.cz/2805 0-skoda-rapid-rapid-bendix
-> afro100: ved hej ale ked -> Peťo_120gL_NZ-sk: neodpovedal tak som odpovedal zanho
-> castrol: do ziadneho auta sa neoplati investovat ... ale kvoli niecomu to snad robime nie ? (:
-> Viliam: neopati sa to alebo neviem
len tak 

-> Peťo_120gL_NZ-sk: A to už prečo?!
dalsi clovek čo nema vsetkych 5 pohromade a da celolak na skodovku 

-> tomas120GLS: lak je určite nový
-> Tomaso435: môže byť...boh vie...aj keď z fotky možno nevyzerá ale leskla sa poriadne, ale mám taky tušák že lak je nový...
-> tomas120GLS: dle mě spíš 134 tis
dnešná zpred Lidlu
nebolo možne si ju nevšimnúť lebo ten lak svietil do diaľky
až na pár drobných chybičiek luxusná....stav na tachometry niečo cez 34000km...

až na pár drobných chybičiek luxusná....stav na tachometry niečo cez 34000km...
-> Flasch1994: Otloukánek zase pěkně opravenej..

-> Flasch1994: skoda-virt.cz/cz/.../461-
i-podbrdska-rallye-legend-
2012
-> rockboy: tak ta je nadherna
-> afro100: tak to je škoda, myslel jsem, že je to to MBčko, co měl ještě jeho táta - usuzoval jsem pouze podle barvy... tak nic, je to nějaká jiná 

-> rockboy: no pockaj, pokial viem, tk toto je kupene, Martin je 4. majitel .. hundertgang.spc-net.cz/ph
pBB3/viewtopic.php?f=7&
;t=...
-> afro100: jo, to MBčko měl už jeho táta, co si pamatuju jako malej kluk - myslel jsem, že už je dávno prodaná, byl jsem příjemně překvapen
-> rockboy: bratranec sa vola Martin a je z Podebrad co ? :)
-> rockboy: paráda!!!
-> rockboy: pěkná porenovace :-))
bratranec z druhýho kolene zrenovoval mbčko - bohužel jsem ho nezastihl doma, tak jsem aspoň nafotil
-> Tomaso435: no u Johuru vedle :) bydlej ... to Hottmarovo erko se mi moc nelíbí ale obral bych mu z toho kupu veci :D
-> ochoda: tam za karosou co? .. často tam stojí i sám velký hotmar a jeho zaručeně originální káry
-> Tomaso435: jojo cerveny erko a svetla ze zigula na ronalech ale! v mejte je jeste jedno cervneny erko tusim na borbetech se zadnima svetlama z neceho jinyho a ty maji aji zlutyho rapida :)
-> ochoda: ahááá, erko červený se světlama z nečeho jinýho ? :-D a co žlutej rapid?
-> Tomaso435: majitel je kamose deda :D predtim bylo auto kamosova taty, taky tak trochu blazen do skodovak rekl bych
a maj jeste lepci erko :D proste to co maj doma sou bonbonky :P

-> ochoda: joo toho si majitel už pěknejch pár let hejčká,, ale už koukam že nemá ostřiky z feldy. před par lety je vozil
-> havlik: Tak mě až po prozkoumání antény, zrcátka a té trošky co jde vidět ze SPZ. Protože ta podoba mne velmi zmátla.
-> Karlos (WIO46): no mě to bylo jasný hned:) protože vim kde se auto nachází momentálně polorozebráný v renovaci
-> havlik: -> Don_pepe: Jo jo, po zevrubném prozkoumání jsem se toho taky doklepl, ale v první chvíli....
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování