-> tomsal55: Jéé, Vencova Škodná, ,,patří" bývalýmu kolegovy z práce. Sice lehkej tuning, ale jak říkáš, na to že to auto prakticky nezná garáž, tak stále fajnovka.
A co jsi dělal v těhle končinách, Oppíkově rajónu ?
A já dnes měl vybitej mobil... Krásná stovka s klikama ven, zelený garde, světlemodrý M-ko a nakonec u silnice stála krásná bílá užovka '80, to sem zastavil a šel se podívat na blatník jestli není moje
Tak sem se konečně sem se dočkal xD, nádhernej Favorit GLX, stojí tu už léta, kein rez, udržovanej důchodcem. Už od mala na něj koukam xD. Vždycky na podzim zmizí do garáže a na jaře se zas ukáže. Sem rád že nedopad jako emko v podobnym stavu, který na podzim zmizelo, a na jaře se ukázala kia cee apostrof d, a po škůdce zbyl jen doklad o likvidaci.
Najeto 24 000 km, měněné pravé zadní světlo, ale jinak parádní a vzbudil ve mně nadšení. Majitele jsem bohužel nezastihl u vozu ani při jednom z pokusů.
Už vidím ty reakce že to není žádná libovka Potkána a ,,ulovena" v Poličce. První majitel. Už měněná plechařina + celolak. Původně je to 64"ka tmavo modrá.