-> Kaprof: No vždycky jsem jí potkával tady kousek od blízké hospůdky, kde podle vozového parku evidentně Alva bydlí. Pak jsem jí ale potkával u kulaťáku a od Té doby jsem jí kousek od hospody neviděl.
-> Luky. 03.11.11 14:27:59: Tak jsem viděl toho Rapida i s majitelem, asi tam fakt bydlí v těch místech.. žádnej dorostenec, letmo za jízdy vypadal jak Honza Nedvěd Na kameni kámen...
-> j_j: Takhle bych to nechal stát tak po dobu otevírání vrat do dvora.. Takhle to vidět není, ale silnice/ulice je poměrně úzká a ještě frekventovaná, jezdí tam busy, traktory, vyhejbaj se kanálům.. Navíc hojnej výskyt kreténů, je to ta část obce, kde mě loni zvalchovali Š120.. jen o 300 - 400 metrů dál.
-> Jozka: až bude vystrčený, spácháme něco ? PS : tohle bych nenechal vystrčený ani hodinu, když jsem byl v létě s babkou něco v létě koupit v Lídlu,tak jsem nervní i to obyčejný kilo nechat na ulici 20 minut.
→ rsvancara 04.11.11 20:25:52: palubni desku by to melo mit
eLkovou..
téměř určitě ano ... interiér prostě jako Š125, jen v palubce sdružená přístrojovka, na spoileru nic, zadní štítek plastový, žádné lišty na dveřích .... takže pro mě existují :-)
Minulý týden, seriový oježděný sedan se štítkem 136L na zadním spoileru. (géčko nechybělo, elko bylo na jeho místě). Bohužel jen za jízdy, těžko soudit. Jinak jsem neviděl.
-> Syny: Já, v inzerátu. Horší sedačky (jako 120L), tapecí (jako 120L), bez ipurů nad tapecema. Ale sdružená přístrojovka a stejnej volant (jako má Rapid). Jen palubní desku si už nepamatuju.