skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Skodovkar22: kalkulačkou

-> Skodovkar22: Zachovalé, ale s novým lakem

Jedno zachovale Garde z Presova... Sorry za kvaliu fotky...fotene kalkulackou :D
-> Karlos (WIO46): Jo, ta ,,troska" je Alvy. ,,Karel J." mi o ní pouze něco povídal
-> Péďa17: Kruci, to auto je mi tak povědomí, kde já ho jen viděl
Hurdis …víte co? Jděte do p…le

-> Péďa17: Kruci, to auto je mi tak povědomí, kde já ho jen viděl

Hurdis …víte co? Jděte do p…le

-> Karlos (WIO46): jj je to propagační fotka
-> Star LC20: Takovejch věcí, kterejch je škoda že se nedostaly do výroby je. Bohužel s tím nic nenaděláme.
-> Karlos (WIO46): jo. Škoda, že ta tvarová odlišnost předního čela (resp.blatníků) a ty chrom. misky nepřešly do sériové výroby. Jo a taky měla zřejmě takovou tu obyč černou expanzku.
Hmm, bílé eLko ¨77 na 5,5" Týnec, 185/55/13 sundat předek...
...víte co? Jděte do p...le

...víte co? Jděte do p...le

-> Péďa17: Tahle, co byla na propagačních fotkách měla 5,5" kopry a chromovaný i misky klik, ne?
-> Kaprof: No vždycky jsem jí potkával tady kousek od blízké hospůdky, kde podle vozového parku evidentně Alva bydlí. Pak jsem jí ale potkával u kulaťáku a od Té doby jsem jí kousek od hospody neviděl.
-> Karlos (WIO46): Právě že ano ne? Ja nevim neznám tam ty kluky jako tady jen co pročítám si to auto pamatuju 

-> Kaprof: On jí už nevlastní Alva?
-> Syny: ne nejlepsi je uzka na uzkejch napravach v origu jak vyjela z fabriky, pripadne na peknejch 5,5 kolech - i kdyz ten 5q bych ji odpustil 

-> Kaprof:

-> Enggik: Takže od Karla.J 

-> J.T.: Jo jo, uzarna ne eM napravach a s 5Q je nejhezci skodovka z rad 742/743 :)
-> Enggik: byla tady
JJ, taky na toto auto občas kupuji ND a už jsem se i v něm vezl
-> J.T.: Řekl bych že už tu nedávno byla
viz.:-> Bobacz 29.10.11 20:22:36:

-> Kaprof: Ano je, už to mám potvrzený z jinýho zdroje. Denně v provozu, ale vypadalo obstojně. 

Tak tento krasavec je od kámoše, má ještě jednu 130tku v origo stavu
Jinak podvozek je na eMku s hžebenem 5Q a jinej motor

-> maca: Pšššššššt
To se neříká !!!!! 

-> Enggik: Pokud se nemýlím ta bíla je jednoho z troska webu a je to ocelot ale jistej si nejsem :o)
-> Enggik: to je ta na prodej?
-> Enggik: tak ta je

-> Lubes: aaaha , ale je mi známe , vídavam ho okolo školy sem-tam
-> alpin: keď prejdeš cez priecestie od stanice a za ním odbočíš na zapotôčky a posledná odbočka doľava pred tým esíčkom tak tam na tej ulici stála
-> castrol: nó ale kde tam v prievidzi
-> alpin: z Prievidze
-> Lubes: kde to ?
Neskutočne krásne Gardečko z Prievidze...ani štipka hrdze a lak dokonalý
-> Luky. 03.11.11 14:27:59: Tak jsem viděl toho Rapida i s majitelem, asi tam fakt bydlí v těch místech.. žádnej dorostenec, letmo za jízdy vypadal jak Honza Nedvěd Na kameni kámen..
.

-> 1560: Nedávno jsem tuhle šedivku viděl v Kroměříži u Tesca - až na promáčklinu na dveřích fakt voňavka..
-> j_j: Jó to znám. Když někde zaparkuju ještě se desetkrát otočím jestli kolem rapida nekrouží nenechavci.
Je to holt nemoc.

-> j_j: Takhle bych to nechal stát tak po dobu otevírání vrat do dvora.. Takhle to vidět není, ale silnice/ulice je poměrně úzká a ještě frekventovaná, jezdí tam busy, traktory, vyhejbaj se kanálům.. Navíc hojnej výskyt kreténů, je to ta část obce, kde mě loni zvalchovali Š120.. jen o 300 - 400 metrů dál.
-> Jozka: až bude vystrčený, spácháme něco ?
PS : tohle bych nenechal vystrčený ani hodinu, když jsem byl v létě s babkou něco v létě koupit v Lídlu,tak jsem nervní i to obyčejný kilo nechat na ulici 20 minut. 

Auto spíš srazový, ale občas bývá nepochopitelně vystrčený před barák den dva nebo i tři..
-> cPetan: mě taky v garáži "stojí dlouhý léta, taková ošklivá orezlá" 135tka :-D
-> Nwkt: JJ šedivá 

-> cPetan: šedivá? 5 to je myslim
-> Syny 04.11.11 16:40:12: V Plzni v Husovce stojí dlouhý léta, taková ošklivá orezlá. Detailně jsem jí nezkoumal, ale štítky má 135(6)L
Syny 04.11.11 20:43:30 napsal:
→ rsvancara 04.11.11 20:25:52: palubni desku by to melo mit
eLkovou..
téměř určitě ano ... interiér prostě jako Š125, jen v palubce sdružená přístrojovka, na spoileru nic, zadní štítek plastový, žádné lišty na dveřích .... takže pro mě existují :-)
→ rsvancara 04.11.11 20:25:52: palubni desku by to melo mit
eLkovou..
téměř určitě ano ... interiér prostě jako Š125, jen v palubce sdružená přístrojovka, na spoileru nic, zadní štítek plastový, žádné lišty na dveřích .... takže pro mě existují :-)
Syny 04.11.11 16:40:12 napsal:
Uz nekdo nekdy videl tu 136L ?
Minulý týden, seriový oježděný sedan se štítkem 136L na zadním spoileru. (géčko nechybělo, elko bylo na jeho místě). Bohužel jen za jízdy, těžko soudit. Jinak jsem neviděl.
Uz nekdo nekdy videl tu 136L ?

Minulý týden, seriový oježděný sedan se štítkem 136L na zadním spoileru. (géčko nechybělo, elko bylo na jeho místě). Bohužel jen za jízdy, těžko soudit. Jinak jsem neviděl.
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování