skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> j_j: a ne slavista jako třeba Dobrovský ?
-> jerrom: O tomhle jsem někde viděl reportáž. Jezdí s tim nějaký prapodivný putovní divadlo a to auto používaj i v těch svých představeních.
-> Fífa: slávista, a to je dobře 

pred par dnami Skoda 200RS a dnes Felicia Cabrio ani som nevedel ze nieco take mame v meste..skoda ze nemam fotak v telefone

docela jsem teď zíral na fotku kamaráda z Rock for People... nevím o co se jednalo, jen tam měl napsáno: street performance...
Krásna libovka na predaj.. (len v tom názve sa akosi sekli) autobazar.autovia.sk/skod
a-136-gl-sedan-z-m5-100071
0
-> Enggik: za stěrač lístek s číslem že koupím ihned a dobře zaplatím :-))))
Až na malý puchýřek na dveřích u spolujezdce a lehkej škrábanec u pravýho předního světla vážně krasavec. Podle tachometru najeto cca 45tis. km
Tak a zase jedno ,,F-ckáně"
Jsou svátky, pěkné počasí, důchodci objíždějí hřbitovy.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 

-> Enggik: Neviem,ale táto už bola opravovaná viackrát,takže má rôzne diely.Trosky sa skladali zo všetkého možného,len aby to jazdilo.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
-> Michal N 283 03.07.11 12:20:36: Zdá se mi to, nebo se někdo snaží dělat z mladý starou? Viz. Kšilt nad oknem, stupačka pod dveřma, malej boční blinkr versus kulatý světla v chrom rámečku s kulatýma blinkrama. Nebo se to takhle dělalo?

-> Michal N 283 03.07.11 12:20:36: Zdá se mi to, nebo se někdo snaží dělat z mladý starou? Viz. Kšilt nad oknem, stupačka pod dveřma, malej boční blinkr versus kulatý světla v chrom rámečku s kulatýma blinkrama. Nebo se to takhle dělalo?
Rok 1975, auto původní, pěkný interiér, jen s novým vrchním lakem (starý už byl prý moc zašlý). Nádherný stav.
Nedávno v Třebechovicích pod Orebem...
Nedávno v Třebechovicích pod Orebem...
Tony Outland : Ano rko tu stávalo, možná bych ho někde našel na fotce...
Nie úplne libovka,ale v celku rarita funkčná troska
Škodověnka => ještě si pamatuju že tam měly ERKO.... pak ho odvezli někam
-> Flasch1994: Sport byl před 548mi vylepšeními.
-> Flasch1994: kdyby sis přečetl ten nápis na pátých dveřích, zjistíš, že je to Comfort-line...
-> Lukaso358 01.07.11 16:07:31: spotrebne ale blatasy ma v lepsom stave nez mam ja
-> Škodověnka 01.07.11 15:56:45: Chrobakov kočkolap ... www.skoda110r.cz/article.
php?id=1228
Spotřební asi je, ale na to že stojí pořád venku vypadá dobře a navíc vidím majitele co chvíli ho mít. Klidně ho smažu.
-> Škodověnka: To modrý kilo mi přijde jako bežný "spotřební" nijak extra libový.
nedávno jsem videl na kurhovém objezdu závodný erko
pak zastavilo udelal jsem 4 fotky pak je stáhnu do počítače a dám je sem :)
pak zastavilo udelal jsem 4 fotky pak je stáhnu do počítače a dám je sem :)
-> Radek Retro eLeSo: Tak napůl
. Tos ještě neviděl předek, kapota je přetažená přes masku a je na ní nápis Mercedes-Benz
. Nárazníky v kopru jsou, nicméně zbytek je špína a ty poklice mi moc nevaděj - když zapomeneme na originalitu, tak mě připadají krom chromových klasických poklic a malých plastových sériových pokliček všechny ostatní kryty kol pro zadomotorový škodovky naprosto nevkusný - ani ty Sprinty bych si na auto nedal.

-> Jozka 30.06.11 19:06:02: to nemyslíš vážně že ne??
dyt' snad vidíš jak je v haj*lu!!nárazníky mrtvý,lemy chycený,poklice z filcky

dyt' snad vidíš jak je v haj*lu!!nárazníky mrtvý,lemy chycený,poklice z filcky

Dnes jsem měl smůlu, v Sušici tři velmi zachovalé 105-120 a navrch jeden v podstatě nový Rapid a foťák doma na kredenci. Ale tohle mě taky zaujalo, i když libovka už spíš bývalá..
Riadne starý veteránik..

a este RS ka,ale to uz bolo v Saci, skoda ze je to taka zla fotka
dnes v Ke pri Baumaxe cca oklo 9:00 , skoda ze fotky su z Mobilu :((
-> castrol: ešte nie
-> šípka 120 l: díky 

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování