skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
Ono to sem sice moc nepatří, neb to nejsou libovky (i když světlejší užovka ještě loni byla), ale téma "co nejvíce škodovek na jednom parkovišti" se mi zakládat nechce.
Asi tři roky číhám, zda mi auta naproti před panelákem neseřadí od 120-ky po Fabii II a nakonec jsem se dočkal o víkendu týhle sestavy.. Z více než 80-ti aut už jen 4 s motorem vzadu a takhle se zhoufovaly.
Asi tři roky číhám, zda mi auta naproti před panelákem neseřadí od 120-ky po Fabii II a nakonec jsem se dočkal o víkendu týhle sestavy.. Z více než 80-ti aut už jen 4 s motorem vzadu a takhle se zhoufovaly.
skoda ze som nemal pri sebe fotak dnes pred sanitkou sa mi motala skoda tudor
túto 136ku vídavam len zriedkavo, lebo majiteľ s ňou veľa nebehá. predné disky 6 palcové, zadné 7. črevá z fabie v 136 bloku- podľa majiteľa bez osústruženia kľuky- údajne vybrúsili blok.
-> Danster: ted jak kupuju to kilo, tak to jezdilo jednu (!) zimu a je to na něm vidět, pak se majitel netrefil do vrat a pár ďubek od kamínků vepředu, chromy na prd už z výroby (1.majitel dostal 1000,- slevu za nekvalitní chromy) a leštěnka z něj nikdy nebude 

-> j_j: Přesně tak taky se divím jak je možný že i po těch letech se najdou takovýhle kousky 

-> Danster: když si vzpomenu jakym způsobem bylo k.o. naše kilo po 15letech tak jsou tyhle nádherný zachovalý auta nad moje chápání ;)
-> Matsoft: Pěknej kousek
Přesně ta patina jí sedí -> j_j: -> Jozka:

Přesně ta patina jí sedí -> j_j: -> Jozka:
-> Jozka: to je "jahoda" vid? to je moc pěkná barva...k takovýmu autu seděj i ty vyšisovaný lampy...
-> kamikaze 29.05.11 23:50:27: Taky mi je Rapid silně povědomej..
-> Matsoft 30.05.11 23:47:22: To vypadá na zachovalej originál s lahodnou patinou.. pěkný.

-> Matsoft 30.05.11 23:47:22: To vypadá na zachovalej originál s lahodnou patinou.. pěkný.
-> Matsoft: nádherná 

-> Tuner#2:
Už jsem ho někde potkal, ale nevzpomenu si kde

-> Tuner#2: 

-> Tommyk: Foceno kousek od restaurace U Jíchů. 

-> Enggik: To jo, sem myslel nejak konkretneji
jsem totiz z LN 

-> Enggik: jj

-> Tony Outland:
Alex41 v Olomouci
Pěkná,pěkná 

-> Tommyk: Jak jsem psal, Louny.
Mne už ty auta nějak před ten foťák lezou sami

-> Enggik 26.05.11 21:18:35: kdes to zase potkal? 

-> Pavel P..: ja měl konec roku 82" a byla určená na vývoz,černá střecha,střešní okno,radio+repro Pioneer....
-> Syny: Ač je na štítku Š120L, tak je to jen Š120. A tenhle model se dělal až od roku 78" navíc mi pán říkal, že je stará 33let ;-)
-> Enggik: 78? Nebude mozna jeste starsi? Nema ani vypinac varovek :)
-> Enggik: skoro, upřesňoval jsem to protože modelový rok začínal vždy v srpnu a plastové zrcátko naběhlo až v říjnu
-> David.: Však to píšu.
Model 82" prepreg a chrom zrcátko. od podzima 1982, tedy model 83" prepreg a plast zrcátka 

-> Zeke-ten šestý: Nárazníky mněla naprosto zdravý, jen už nějaký puchejřky na př. blatníkách, jinak vážně 

-> Enggik: plastový bylo od podzimu 82
-> Enggik: nádherná :)
Tak, a Louny opět nezklamaly
Škoda 120. R.v. 78. ,najeto cca 52000km. První majitel(80let).

-> maca: Já mám chrom i na Garde a tam to bije ještě víc 

-> Embeso: Pěkná, ale už tu byla
Co ty jsi dělal v těhle končinách?
-> Pavel P..: A nebyly plasťáky až od 83"? Tohle by mohla být 82"

-> Pavel P..: A nebyly plasťáky až od 83"? Tohle by mohla být 82"

-> Pavel P..: aha,já jen že to chrom zrcátko tluče do očí k těm prepregum

-> maca: patří i nepatří.. na některých prospektech je chrom a někde už plast..

-> Embeso: tohle jsem měl v červené po dědovi.....jen to chrom zrcátko tam dle mě nepatří....já měl elgemany,či jak se to píše

Embeso: to bych si nechal říct!
-> Enggik 21.05.11 08:05:30: Tohle embéčko v poslední době výdávám často, mám dojem že to je ze Slatiny u Mýta protože takové tam před cca 2 měsícema bylo vytaženo s dosti brutální vrstvou prachu a teď se s ním docela jezdí - má ho starší pán (cca 80let)
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování