skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
A zadní část.Nárazník je celkem chycenej,ale pokud by to byla jediná část,tak by to bylo opravdu to nejmenší.Každopádně libovka to je a né,že né :-)
A pak tu máme jedno moc pěkné erko odchycené v pátek na Dejvický.Opět bez bližších informací...
mimochodem toto je jedna moc pěkná 105 L z Vysočan.Foceno dnes.Majitel se v těsné blízkosti bohužel nenacházel,takže žádné bližší info...
Je sice hezký,že je tohle téma pořád nahoře a příspěvky do něho pěkně přibývají,ale chtělo by to omezit některé zcestné debaty a připomenout si ty správné libovky,kterými tohle vlákno začínalo a které máme nejraději.Prostě kvalita místo kvantity,co vy na to?Myslím,že teď přes léto to nebude až takovej problém ;-)
-> Hurdis: No, jelikož to má manuální sytič kterej při startu nepoužívá tak startuje lehce dýl,jinak to běhá dobře .... při jízdě, netušim jestli mu mezi řazením chcípne :-D ale motor klape docela hezky ;)
Tomaso435 14.05.11 17:40:41 napsal:
. no a co navíc , tak je to LSe :-D
Takže to má potíže.
Nebo je to zachovalý udržovaný kousek, kde karbec s elektronkou z Katody Olomóc funguje jak má?
. no a co navíc , tak je to LSe :-D
Takže to má potíže.

sice ne z ulice ale ze zahrady . . . sousedův sportline. sice už mouchy má poopravovaný ale pořád se má k světlu . . . no a co navíc , tak je to LSe :-D
-> Nostalgik: předek (slzly + malý céčka) vypadá origo = tzn. model 1966 a mladší (1967,1968), zadní štítek je 100% "De Luxe" tzn. model 1966 (podle masky) by měl mít už mřížku, leda že by to byla Luxka starší roku 1966 a novější maskou z modelu 1966. Nebo nějaký mezityp, jak jim to ve fabrice vyšlo. Mám 1.sérii standardovskou s mřížkou (tzn. model 1967) 12. série od počátku roku 1967 (mé v.č. cca 177 000 II./1967)
j_j 12.05.11 17:52:32 napsal: → Don_pepe: já se právě bojim
super, tak ať se daří…pěknej model 1966. Ale on to vlastně lux, bejt nemůže když to má žábry…to poznáš časem, co to je 
Môže to byť Lux aj so žiabrami, až potom to bolo,keď nový zadný blatník s jednoduchším otvorom sa začal najprv montovať na lux, a až po roku na standard.
Aspoň tak nejak to bolo písané v knihe J.Tučeka

Môže to byť Lux aj so žiabrami, až potom to bolo,keď nový zadný blatník s jednoduchším otvorom sa začal najprv montovať na lux, a až po roku na standard.
Aspoň tak nejak to bolo písané v knihe J.Tučeka
-> Don_pepe: já se právě bojim
super, tak ať se daří...pěknej model 1966. Ale on to vlastně lux, bejt nemůže když to má žábry...to poznáš časem, co to je 

-> j_j: Neboj se, to je v plánu, prej zná otce, tak zkusím navázat kontakt!

-> Don_pepe: ta se s nim kamaraď - on ti to MB pak prodá
takhle mám na chatě 82 letýho "kámoše" s embéčkem,ale už je dost bastlený. napřed když sem tam zvonil : "co chceš mladej ? " a pak sem tam přijel svym, zkoukli sme to (pochválil mi dynamo) a kecali sme asi 2 hodiny. jeho embé : 1966 vrátilo se po 10 letech z NDR...on ho má cca od toku 1978.

-> j_j: To nemám, ale časem udělám, nebydlí odemně daleko a děda říkal že teď bude trochu jezdit, dokud mu neseberou papíry

-> Don_pepe: zboku fotku nemáš vid? za štítku je vidět že je to Luxka, kdyby měla lišty tak to je fakt vzácnost...
-> j_j: Sem si popravdě ani nevšiml a to sem čuměl hodně zblízka a hledal nějakou rez...
-> Don_pepe: nádhera
blbě vidim nebo má prahový dlouhý lišty ?

Zašlý, ale krásně zdravý! Jel sem kolem, to nešlo se nevrátit mrknout se zblízka... Najeto 33 000km! Dal sem řeč s posádkou, děda očividně rád že se našel někdo, koho to zajímá, popisoval jak se o auto stará, ale bábi ho práskla, že je stejně spíš přes motorky, kterých má "plnou stodolu" a když ho před lety ukecala na auto, týden na ni nepromluvil

-> David29: tak to asi nejeli na setkání Felicia klubu, tam byl sraz až v 9:30 u Technického muzea na Letný
-> Luky.: 8.5.2011 v 7:30 

-> stika87: zdeňkůů zdeňkůůů zdeňkůůůů, sundej mi podprsenkůůů :-D myslim že před 14ti dny v mejtě "u kořínka"
-> Tomaso435: kde si potkal zdenka ?
-> Gryzly: Honza místo aby v sobotu makal, si jezdí po světě

-> Tuner#2: ještě jsi mohl zmínit, že za nimi stojí ještě Fiat 600 a Audi R8
-> David29: v kolik hodin jsi fotil tu Feldu?

-> David29: v kolik hodin jsi fotil tu Feldu?
neni to "Tom."-ovo erko? Podle me je. Zajimalo by mne co je s nim, skoda ze uz tu neni...
-> Gryzly: :nahazej to do galerie

Uznavam, neni to primo z ulice, ale uznejte.... libovej Rapid!!
www-skodovka-info.rajce.i dnes.cz/Soutez_elegance_ve teranu_v_Roztokach_u_Prahy
www-skodovka-info.rajce.i dnes.cz/Soutez_elegance_ve teranu_v_Roztokach_u_Prahy
-> Lukaso358 08.05.11 22:00:50: Podle vrstvy prachu asi jo, je to hlídané a možnost tam mít místo celoročně.
-> Tuner#2: Ty tam nějakou chvíly už stojí ne?
-> David29: možná jeli z jarního setkání klubu
Dneska Kbelská směr z Prahy
Fakt libovka, seděl v tom mladej pár
Chtěl jsem ho blejsknout z boku, ale 85km/h jel a s mojí maximálkou 88km/h se blbě dohání
Fakt libovka, seděl v tom mladej pár
Chtěl jsem ho blejsknout z boku, ale 85km/h jel a s mojí maximálkou 88km/h se blbě dohání

-> Enggik: Pěkný, Zelenýho máme taky, ten náš 1989 "spotřebák" na občasné ježdění byl koupen v roce cca 2005 (tehdy ještě za nějaký ceny myslím že cca 30-45tis) na tachu 16 000 vypadal ja zašlej vrak ovšem po důkladném prohledání zjištěno že tomu nic není a jeto vlastně zánovní, tak se koupil tehdy v AAA...v současnosti najeto 56 000km bohužel jezdí zimu a tak se venkovní povrchovka najde - hrana rohu dveří a sem tam něco od kamínků jinak bez koroze.
-> Induktor: určite ani kousek rzi?
-> Enggik: tohodle jsem měl
1990, 135L, 71 tkm. v roce 2008 prodán za 5 tkč. 

Pokud tam byl původní tachometr, tak najeto jen cca 14400km
Tak,a s Fuc.anama končím. Doufám že příště nachytám nějaký ,,správný" auto.

-> j_j: Že by s ním vyjeli do Prahy na nákupy
Jo, vím že tam takovej je.
A ještě jeden. Lak lehce zašlej, ale nic co by Tempo nespravilo
(asi stál jen pod nějakým přístřeškem), ale kastle naprosto zdravá.

A ještě jeden. Lak lehce zašlej, ale nic co by Tempo nespravilo

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování