-> Syny: nojo ale chlapče na tom seznamu nejsou jen benzínky se špatnym benzínem, můžou mít nějaký jiný nedostatky... takže jsem v klidu a z vlastní zkušenosti vim že se neni čeho bát.... ale tvoje blbost, tankuj si drahej benzin, já si dneska natočil N95 u ONO za 31.50kč a jsem spokojenej
Jeden zajímavej přírodní úkaz - v tomhle leštěným stavu ta 125L postává nejméně dva roky pár metrů od silnice Plzeň-Klatovy.. Ať jedu kdykoliv kolem, žádnej prach ani bláto. Divný.
Vyjdu z baraku a co nevidim,tohohle rapida,pekne modrej,po laku,fuj zahradka,fuj kridlo,duj maska,jinak moc peknej,sedacky pod potahama,KM neznam a ani sem nevidel zda ho ma dedula nebo nekdo mladsi........sry za fotky,uz mi to foti podobne jako Zekemu :-D
-> Syny: na spínačku i zámek volantu ti stačej velký sikovky kterýma chytneš spínačku čelně a protočíš v držáku kterej se tim rozloupne...pak stačí jen šroubovákem nastartovat a jedeš
-> squalo: Na co klicky? :) Do 120tky se dostanes do 5ti vterin, pak odmontujes pojistkovku, vrazsi korunu mezi 1 a 2 pojistku, zezadu spinacky skrtnes dratkem starteru o prave zapnutych 12V (nebo kdyz ji urves tak si to nastartujes sroubovakem) a pak uz zbejva jedina prekazka (kterou se mi zatim nepodarilo prekonat na cvicnem aute) a to zamek volantu :)