skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Pavel P.. 14.10.10 12:49:12: Takže eMko už máš, tak teď si pořiď tohle: skoda-virt.cz/cz/.../1382
86-skoda-120-gls-r-v-1978 Taky moc pěkná. 

-> Pavel P..: Vidíš, to je přesně ono. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nekoupim protože nemám místo a na co dvě podobný škodovky? 

-> Pavel P..: Však já neříkám, že ne, pokud je taková, jak se zdá z fotek, tak za ty peníze krásná. Jen říkám, že pokud bych ty peníze měl investovat (jako že ty peníze teď ani nemám), tak do jiného (o dost staršího) typu škodovky. Mě osobně se taky líbí. Řekni sám, šel bys jí koupit? Myslím, že ne a důvodů pro to bzude sposta, ale to, že by se ti nelíbila to nebude. 

-> Tomes 1: 10200 

-> Tomes 1: 

-> Pavel P..:
Moje řeč.A pokud seženeš ZTP tak za 10800,- je luxusní a nemusíš se za ní stydět.
Moje řeč.A pokud seženeš ZTP tak za 10800,- je luxusní a nemusíš se za ní stydět.

-> Pavel P..: jj,takovou 84ku jsme mívali...to je nostalgie :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : cena je naprosto odpovídající.... radši tohle za 20tkč než horší do který budeš investovat... navíc je tohle M1 takže už teď celkem vzácnej model a v libovém stavu

-> maca: jjj todle je stara M1 taky jsem koukal na ten rok ;-)
-> Tomes 1: Podle fotek vypadá moc pěkně. Ovšem pro mě takový význam nemá, abych za ní dal takový peníz. Já pořád snívám o něčem jiném... 

-> maca:
Já měl bez blinkrů taky 84, asi špatně opsal techničák.Ale je hezká.....
Já měl bez blinkrů taky 84, asi špatně opsal techničák.Ale je hezká.....

i podle znacky to bude r.84. zajedu se na to podivat jestli to ma smysl 

-> Tomes 1: nemá rok 86 náhodou boční blikače??
Fotky dodám až tam pojedu.Jinak dneska na aukru!!!!!!!!!!
aukro.cz/item1273330090_s koda_105l_1_majitel_najeto _jen_36tisic_km.html
aukro.cz/item1273330090_s koda_105l_1_majitel_najeto _jen_36tisic_km.html
-> Tomes 1: Tak alespoň udělej víc pořádných fotek. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Nevím, možná by bylo,stojí to v areálu firmy kam jezdím pro zboží v Ostravě.Nejlepší na tom je ta flaška, je vidět že sundání zadního kola muselo být hodně náročné...
Nevím, možná by bylo,stojí to v areálu firmy kam jezdím pro zboží v Ostravě.Nejlepší na tom je ta flaška, je vidět že sundání zadního kola muselo být hodně náročné...

-> Tomes 1: Jů!
To je někde na prodej?

-> Tomes 1: Tybrďo, to je paráda 

-> U-Geen: kde (přibližně) jsi ji potkal?
-> U-Geen: Tak co nadelas kdy je otec debil? .... :(
A jeste mu rikam ze mu ji budu zplacet :( .... no nic postavime lepsi :)
A jeste mu rikam ze mu ji budu zplacet :( .... no nic postavime lepsi :)
-> U-Geen: vauuuu to musim rict Jardoj ze je jeste cela.
-> Pavel P.. 09.10.10 19:36:45: Jééé, tu chců!!! 

-> Jindas: nj je ji skoda... mela zustat v rodine :)
-> U-Geen: Ty jo fakt no jo ono to jeste jezdi :)
Jinak videl jsem nasi GLKO :( .... Stala jeste pred dvema mesici v praze v AAA uplne ocesana..... krom SIBICKA a predni masky tam na ni nezbylo nic :( jo a jeste ten napis RONAL....
Motor pryc i s vyfukem pryc,kola pryc,spoilery pryc :( ....ach ta dopadla :( nemel jsem ani chut to fotit bylo mi do

Jinak videl jsem nasi GLKO :( .... Stala jeste pred dvema mesici v praze v AAA uplne ocesana..... krom SIBICKA a predni masky tam na ni nezbylo nic :( jo a jeste ten napis RONAL....
Motor pryc i s vyfukem pryc,kola pryc,spoilery pryc :( ....ach ta dopadla :( nemel jsem ani chut to fotit bylo mi do

-> U-Geen: jů, tahle je pěkná
...měl(možná ještě mám) jsem jí ve škole na PC jako tapetu 

-> Pavel P..: nějaká kanalizace snad....netušim....
-> myschaak AZNP K.Hora:
co tam budeš orat?

-> Pavel P..: dobrá zpráva,do Nupak se chystám s bagříkem v pondělí prej....cca do vánoc tak snad jí tam potkám

zadek jinak vepředu dole to má trochu bouchlé ale to snad neva

jsem tady dám jsem 2 obrázky. češtinu jsem jsi procvičoval tak tady snad nebude do rána spousta nadáveka a tak. je to klasická škoda 120 (myslím) byla moc pěkná viděl jsem jí v pehřimově na dovolené

-> Kilián: - už to místní znalci rozebrali - CarPro (již bez Maška) Chocenice.. Kolem i nějaký torza kil a erek, naproti restaurace "ERKO".
felicia z naší ulice....foto mobil...šel jsem domu pro foták,ale než jsem se vrátil,byla fuč

-> VeTeV: Jo jezdil bych rovnou pod násypku, kdybych neměl bramborové pole vedle parkoviště kabria.
Já tam jel pro zelí na krouhání.
Já tam jel pro zelí na krouhání.
j_j 02.10.10 21:07:36 napsal:
nějaký vraky
nerozumiem preco vraky ?
nějaký vraky

-> j_j: To bych pouštěl povinně všem kdo to nepamatují ani jako děti...myslím tu dobu
-> Kaprof: tam je toho vážně spousty, pan Sodomka, dálník (ten byl vážně hustej), aero minor...přiznám se,že díl o ČZ jsem neviděl,ale pustím si ho na netu.

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování