skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Quest: V jakém kontextu jsi ted nesmyslně nařknul Zekeho a Davida??Trošku střela mimo 

-> Quest: jo, jeste kdyby to slo, tak mi sem nahraj tak 2-3 fotky vraku co jsem sem dal, dik
kdyz patrim mezi ten "gang" tak si na me davej pozor
-> Quest:

-> Kaprof: Ne, já si nemyslím že mi je 13 a jsem ze všech ten nejchytřejší, ale tohle fakt nejni normální. Kdo nejni uplně slepej tak jasně vidí že kdokoliv na tomhle fóru nepatří mezi "gang" těch nejlepších tak je tu šikanovanej. D29, Zeke si semka můžou dat ošumtělý a orezlý 120cítky. Ovšem kdo nepatří mezi gang nejlepších tak nemůže a kdyby si dovolil co tady pání D29 nebo zeke tak by byl ihned kamenovanej.
Jsem mladej, né blbej.
Jsem mladej, né blbej.
-> Quest: rapidi vecsinou maju eMkove cela , ale islo skor o ten celok , farba jak nova , zachovale apolla , intros jak z tovarne a ze ma lpg ? aspon je majitel ekologicky

-> Kaprof: presne.. , keny to vyfotil so svojou fabijou alebo nissanom tak ok , ale vyfotil to s nadhernou skodovkou tak neni o com
-> Quest:
Hele ty konstruktívo-Nechápu proč tě sere že si někdo vyfotí auto s jinou libovkou ? Asi je to tim věkem :o) Já ti nevyčítám že se zajimáš o škodovky to ani náhodou
Já tu byl taky od dvanácti let jenže jsem aspon mlčel a jen hltal informace ale proč že? ted je v modě bejt od 13ti ten nejchytřejší
.........
-> alpin:

-> alpin:

-> alpin: Mrkni si na stranu 19, očividně taky moc neznáš pojem Libovky z ulice, nějakej rapid s emkovým čelem, LPG a vysvícenejma světlama, to tu nemá co dělat.
vilibald si vas najde

-> Kaprof: Nojo, koukám žádnej mi tu stejně nato nedokáže konstruktivně odpovědět
.
edit: Moderátoři, namátkou se podívejte se na strany 19 17 10 5 a začněte zamítat přísipívání sem.

edit: Moderátoři, namátkou se podívejte se na strany 19 17 10 5 a začněte zamítat přísipívání sem.
Quest 28.08.10 14:55:39 napsal:
→ Páni mistři: … Semka
už radši ani nic nepsat.
Bud tak hodnej

→ Páni mistři: … Semka
už radši ani nic nepsat.
Bud tak hodnej

-> Páni mistři: Už vám někdo řekl že samochvála smrdí? Tohle je téma libovek z ulice a né libovek členů virtu... Semka už radši ani nic nepsat, protože když někdo něco potřebuje tak mu tu stejně nikdo nepomůže. Vážně se trochu zamyslete, když semka dá kdokoliv jinej nějaký nelibový auto tam mu nikdo nic nenapíše(podívejte se o pár stránek zpátky), lokaj semka hodí pár aut a vy ho tu hnedka křižujete a kamenujete, klidně vám sem hodím odkazy jestli chcete.
-> Quest: Co příspěvek to perla
.....

že já blbec sem vůbec něco dával,asi to je tím věkem.......holt jsem o 19 let starší než pan nejlepší-> Quest:
-> maca: podľa mňa su obe líbovky ....

-> maca: ja tam zadny problem nevidim obe pekne

-> maca: nebav sa snim ani, ignoruj

-> Quest: je z ulice?je a náhodou tam prostě je i moje auto
-> Quest: nějak mi uniká proč by nemohl?
-> Quest: A macovo auto není libovka?
-> maca: Neřeš, pan Quest je pouze uraženým zastáncem pohádkáře Lokaje.
-> MATTESS: máš bod
-> Quest: mam to teda smazat?promin že je tam vidět ta moje hujda.........

-> Quest: aby tomu garde nebyla vidět RZ

-> maca: To garde je zcela jistě pěkný, ale nechápu proč sem cpeš fotku svýho auta...
-> maca: To neplatí, ty nejsou z ulice, ale zrovna vytažené z garáže!

Jak tak koukam, tak to někteří berou jako soutěž o nejvíc příspěvků nebo o nejvíc nahranejch fotek. to s tím uni tématem je podle mě blbost, okamžitě by se objevil obsah v rozporu s pravidly. Je to škoda, že někteří nechápou dobře myšlenou věc a ostatním to jen zkazí, Já osobně jsem tohle téma navštěvoval, nevadilo mi to že tu byly tatry atd. Teď tu je to, co kolem nás projede každou chvilku. A taky to že se tu oháníte tím, že opravdu hezký auta jsou mazlíčci z garáže a nemaj tu bejt, v garáži je nikdo nevidí a když jsou na ulici tak proč je nevyfotit, to auto a majitel si to podle mě zaslouží. Mě osobně to potěšilo že se tu moje auto objevilo. 

Pane bože to je tak těžké pochopit smysl tématu? Embeso myslel opravdu libovky ne ošuntělá auta z ulice...
To je asi jako to téma laufen na virtu nebo jak se přesně jmenuje. Radekp ho založil s tím, že se tam budou dávat ty hrůzy co se objevují v inzerci a v kartách aut, kde je výfuk mnohdy svařen ve více jak 90° úhlech apod. zvěrstva. No a co druhý příspěvek se tam někdo chlubí jaký to nemá pěkný výfuk na svém autě... Opravdu mě přijde inteligence některých členů na bodu mrazu.
To je asi jako to téma laufen na virtu nebo jak se přesně jmenuje. Radekp ho založil s tím, že se tam budou dávat ty hrůzy co se objevují v inzerci a v kartách aut, kde je výfuk mnohdy svařen ve více jak 90° úhlech apod. zvěrstva. No a co druhý příspěvek se tam někdo chlubí jaký to nemá pěkný výfuk na svém autě... Opravdu mě přijde inteligence některých členů na bodu mrazu.
-> 1560: To by jsi tam ještě musel zamezit přístup osobám mladším 18ti let. 

-> Vilda:
Pokud tu nikdo nepochopí smysl témat, můžeme mít pak jedno téma na vše. Navrhuji, aby se jmenovalo "Všeobecná necenzurovaná diskuze se zákazem přístupu moderátorů". Pak by asi byla spokojena většina.
Pokud tu nikdo nepochopí smysl témat, můžeme mít pak jedno téma na vše. Navrhuji, aby se jmenovalo "Všeobecná necenzurovaná diskuze se zákazem přístupu moderátorů". Pak by asi byla spokojena většina.
Podle mě se Lokaj nedopustil ničeho špatnýho. Také si myslím, že "libovka z ulice" je auto, které vzhledem ke svému věku vypadá více než dobře a protože s nejedná o garážované auto, stojí na ulici, tak prostě "libovka z ulice". Moje škodule taky vypadá dobře a už neni 6 let garážovaná. Ano má hnědý blatník a každé dveře mají jinou barvu. Třeba by se více vyjímala ve vracích. 

-> Syny 27.08.10 18:16:26: parada
Clovek vyjde pred barak a co nevidi
Sorry za kvalitu - mobil...
(ale ty ramecky blinkru mohl taky dolakovat teda...)

(ale ty ramecky blinkru mohl taky dolakovat teda...)
Je fakt že když se z toho loupe lak, tak to libovka není... Na druhou stranu občas člověk něco pěknýho vyfotí, mrkne na fotku a říká si co je to za střep!
Ale někdy (ne jen v tomhle tématu) se mi zdá, že sme si rovni, ale někteří rovnější. Stačí se mrknout zpět, sou tu haldy fotek, který tu nemaj co dělat, a přijde mi, že na někoho vyletí někteří jedinci hned, ale jiní sem můžou dát fotku klidně nákupního vozíku a je to OK...
Nechci se lokaje zastávat, bez diskuse to nezvlád (třeba ale chtěl být jen aktivní), jen mám někdy takovejhle divnej dojem, toť vše...
Ale někdy (ne jen v tomhle tématu) se mi zdá, že sme si rovni, ale někteří rovnější. Stačí se mrknout zpět, sou tu haldy fotek, který tu nemaj co dělat, a přijde mi, že na někoho vyletí někteří jedinci hned, ale jiní sem můžou dát fotku klidně nákupního vozíku a je to OK...
Nechci se lokaje zastávat, bez diskuse to nezvlád (třeba ale chtěl být jen aktivní), jen mám někdy takovejhle divnej dojem, toť vše...
tak zase nahodou nektery ty auta nejsou uplne spatny - ja bych to tak smahem nehodil do jednoho pytle...budte radi, ze to jeste vubec nekde stoji...a hlaven ty fotky maji takove divne podani barev, tak to taky mozna zkresluje
a co se tyka svetel - me po roce jedno taky sisuje
a co se tyka svetel - me po roce jedno taky sisuje

Sice je fakt, že tu toho vychrlil hodně, ale nechápu proč se pouštíte do něj když tu hromada jinejch lidí dala kolikrát jak říkáté vyšisované, nedomyté spotřebáky a nepustili jste se do nich tak...

-> lokaj:
Jedna věc je, co si o tom myslíš ty, druhá věc je ta, že jsou pravidla, které je potřeba dodržovat.
Jedna věc je, co si o tom myslíš ty, druhá věc je ta, že jsou pravidla, které je potřeba dodržovat.
-> lokaj: proč z garáže ? i když s tim dědula vyjede jen na dušičky tak........ dost, tohle nemá cenu...
jako ty eMka fakt libovky nejsou,vyšisovaný lampy,auta nedomytý,některý díly zašlý,gumy od sluníčka v p*deli-libovka fakt vypadá jinak..............
Nechci přilívat olej do ohně, ale Felicie, Octavie,eMBčka nejsou libovky z ulice chápete? To jsou leštenky z garáže. Libovka z ulice je vůz, který je málo k vidění,nebo je zachovalý či něčím vyjimečný a přesto stojí jako to poslední auto v rohu ulice a tváří se že je normální a čeká až ho někdo objeví..To ste pak ta témata měli udělat dvě.Libovky z ulic a leštěnky z hangárů..Např TAZ je vlastně Š 1203 proto bych ho sem zařadil,konstrukční stáří na to má také a navíc kolik se vyrobilo TAZů v 90.letech víte?Ještě míň než MBX takže mimořádný je.Schválně sem vybíral Škodovky zachovalé s dobrým lakem, ale na fotkách je pravda tomu tak nevypadá.Ale ty dvě poslední snad sou libovky.. ne?

-> lokaj: Za kazdou cenu sem fotky davat nemusis , to opravdu ne. A pokud nejsi schopen pochopit o cem je tohle tema, tak sem proste prispivat nebudes a hotovo.
A spatne sis to vysvetlil - ne ze povazujeme za libove skodovky se zadnim nahonem. Libove = libove! a starsi = zadni nahon...
A spatne sis to vysvetlil - ne ze povazujeme za libove skodovky se zadnim nahonem. Libove = libove! a starsi = zadni nahon...
-> lokaj 27.08.10 13:38:30: Opravdu není, vyšisovaný světla, nárazníky, zahrádka. Je to prostě běžný spotřebák v relativně dobré stavu, ale tady v tom tématu nemá co dělat...
-> lokaj 27.08.10 13:38:30: není . . . (dle mě)
Nebo tato. Známí do toho před 4roky dali 30.000,- Nová podlaha,nový lak, opískované kola, nové plechy, opravený motor,přední světla nové,prostě všechno a ssyn si před rokem koupil Feliciu GLXi za 9.000,- tak toto čí mdál častěji používají na chalupu a pole což se podepisuje na jejim stavu.Je to Škoda 120 L rok 1984.Uznejte není to libovka? Já už jinak orpavdu nevim..
Hlavně to pro mne není starší škodovka - já si pod pojmem starší škodovka představím max.oužu (jinak kila, starý Feldy apod.) - ale nevím, jaký je smysl tohoto tématu.
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování