skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
SE*U na to, ani škodovka, ani veterán a ani zajímavé moderní auto z ulice to není, tak to dám sem, max. to zas nějaký aktivista smaže, ale nechápu nač na jednu věc tady mít tolik témat. To zas byla vlovina a osobně nevím kam třeba tu Ladu dát...

-> Tomáššš: náhodou tohle decentní křidýlko tomu docela pasuje....
-> Don_pepe: pekna :) skoda len toho zadneho kridla sa mi to absolutne nepaci a nehodi sa to ziadnej erke ... moj nazor :)

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): mimo mesta som myslel ako už v tej priemyselnej časti mesta za riekou....chlapík tam má 2 eRky, už 2 moji kamoši ich chceli kupit aj napriek stavu ale on ich ani za boha nechce predať ... tam mu ich iba bezdomovci a puberťáci rozbíjaju ale to mu asi nevadí....je ich proste škoda...
-> Peťo_120gL_NZ-sk: a kde "mimo mesta"? v ktorych dedinach?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 27.05.10 16:05:46: Co mám celkem dobré info, tak přímo starej to po výstavě rozbil.
skor z netu ako z ulice ... ale urcite tu ma svoje miesto 
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-105l-rv1985-najeto- jen-158000km.php

auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-105l-rv1985-najeto- jen-158000km.php
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): no ten ram som predpokladal chromovy...ale teraz to vypada fakt pekne...a je stále garážovaná, čiže to podla mna tak skoro neohnusnie....a k tým zámockým eRkám je isto ešte jedna takato krásna. a ešte ja viem o 2 zakrytých plachtami mimo mesta ;)
-> Tuner#2 26.05.10 18:14:16: jakto že už není?
-> Peťo_120gL_NZ-sk: Kua, erka v Zamkoch??? uz som sa bal, ze som jediny v okrese.... Inak tie madarske ci turecke zadne svetla s ciernym ramom, to je hnus hnusovaty, dlho na slnku nevydrzia....
mne to už tak pripadá že eRky existujú iba v dvoch formách: prehnitý vrak alebo TOP STAV
-> Tuner#2: vdaka za opravenie 

-> Targa: taky mám někde v kompu tuhle fotku
-> Tuner#2: ty fotky žlutého rapida jsou také staršího data

-> Tuner#2: treba dnesni lepidlo na autoskla nema chybu 

-> Targa: Tenhle rapid, to je vážně něco
-> Tuner#2: Myslím, že by se mohli učit nejen o lepidlu

-> Tuner#2: Myslím, že by se mohli učit nejen o lepidlu

-> petr s: Neříkám že ne. Proto jsem zmínil, že dnešní tuzéři by se mohli učit.

-> Tuner#2: Tak ono je rozdíl lepidlo za 50 a za 500
-> petr s: NJ ale dneska to lepí + nejtujou a stejně jim to praská 

-> Athlonek: Ten predni blinkr me neprestane facinovat.. Kdybych jen byl tak sikovny a povedlo se mi ho take udelat
-> Tuner#2: To bude přilepeno
Petuli 26.05.10 17:24:46 napsal: → mb136gl: by mě zajímalo,jak jsou ty spoilery spojeny s karoserkouTo mě taky, protože na tom cabriu to ani po 20ti letech nikdy výrazně nepraská. Dnešní tuzéři by se měli co učit, když jim to prasne při prvním vyjetí.

-> Tomáššš 26.05.10 18:13:04: Pleteš se, je to Německý úpravce Gunsch...
-> Athlonek 26.05.10 17:05:52: Tohle foto je provařený asi 10 či více let...
-> Targa: Ano to je on, bohužel tohle silné auto už není...
-> Targa: Ano to je on, bohužel tohle silné auto už není...
-> Targa: nebol ten rapid nahodou na vyvoz ? alebo nebol upravovany v Britanii ?
ak sa mylim prepacte...

-> 1560: jj přesně ten 

-> Petuli: no jak :D durch samorezka 

jinak krásný bodykit
-> mb136gl: by mě zajímalo,jak jsou ty spoilery spojeny s karoserkou
-> Athlonek: to vrchni křídlo je humus největší :-( jinak vypadá pěkně
-> Tuner#2: Nojo kruci, Gunsch, nějak mě to nedocvaklo, když to nemá přední světla z Audi 

-> Tuner#2: nejni zač

-> darklord: na jednom obrázku z linku od T2 26.05.10 12:29:40 pri nej stojí starší pán, možno je on majiteľ, ale ako trpaslík nevyzerá

-> mb136gl 26.05.10 12:27:33: tak ten clovek musi byt trpaslik, alebo nema nohy
akoze mat tu policu este pod volantom, tak to jo, ja som rad ked mam kolena tak aby som mohol vypinat blinkre nakopnutim 

-> Radek Retro eLeSo: Aha, díky za osvětu.

-> Tuner#2: veterán ne,ty maj klasiku značku a na konci H jako historisch,ty červený vozej když něco zkoušej,nemaj technickou,potřebujou přeject,maj strašně moc druhů spz-prostě paráda

-> mb136gl: JJ to je on
-> Luky.: Origo bodykit od Gunsche, RZ asi Německý veterán či co, netuším proč změna.
-> MATTESS: www.skodamotorsport.com/r apid-2.htm
-> Luky.: Origo bodykit od Gunsche, RZ asi Německý veterán či co, netuším proč změna.
-> MATTESS: www.skodamotorsport.com/r apid-2.htm
ospravedlňujem sa, tiež to nie sú fotky z ulice....
-> Luky.: stopro německo,sou to zvláštní značky,máš spešl pojistku,vyjímky atd.

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování