Jozka 10.05.10 07:50:03 napsal: → Nostalgik 08.05.10 17:11:54: Nám se naopak i v šiřší rodině vyhnuly, takže moje zkušenosti jsou omezený na jedno svezení v modrým kousku s bílými pruhy ještě v útlém dětství a pak na několik jízd se spolužákem na střední. Kupodivu i ty jsem přežil.
Ten šlapací jednosic taky vyráběli ve Veliké Zemi?
To šlapacie autíčko sa vyrábalo v samotnom závode Moskvič popri ozajstných áut. Samozrejme existovali aj iné druhy z rôznych fabrík, tie sa však nevyrábali v automobilke.
-> Nostalgik 08.05.10 17:11:54: Nám se naopak i v šiřší rodině vyhnuly, takže moje zkušenosti jsou omezený na jedno svezení v modrým kousku s bílými pruhy ještě v útlém dětství a pak na několik jízd se spolužákem na střední. Kupodivu i ty jsem přežil.
Ten šlapací jednosic taky vyráběli ve Veliké Zemi?
Sorry lidi,ale nevim proč sem strkáte pořád ty nový auta.Chápu že na ně nemáme prachy a tiše je obdivujeme,ale takovejch luxusních nebo super luxusních aut je dnes jako máku.Kdysi kdo měl to nebo tam to tka byl někdo a dnesto má téměř každej.Jsou to pěkný auto,ale koupit si to a pak to jen jezdit na servisní prohlídky strkat to sem nepatří.Sem patří stará auta z doby minulé...A Škodovky hlavně.