skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
Není to sice Škodovka,le již sem tu viděl i Mercedesy tak snad to vadit nebude.Tento vůz patří dosud 1.majitelce,která se sama ve svých cca70-80letech věku stará o dům,stodolu,zahradu,dvůr a vůz.Vždy jednou za čas v neděli natankuje na pumpě benzín doleje olej a oblečení do hnědých šatů,jedou s kamarádkou do restaurace vzdálené cca 10km na kávu.A v neděli kostel.
V pozadí si všimněte vozu Olcit Club 11 RL,dnes už také vzácné vozidlo.(V ČR)
A jedna moc krásná Škoda 120 L najeto cca 50.000km s původními kostičkovanými potahy na cvoky měsíc rok registrace Březen 1985.Stále 1.majitel
Zezadu.Omlouvám se že vás zde zahlcuju spoustou aut,ale chtěl sem aby je vidělo víc lidí,protože jso uopravdu krásná,nebo zvláštní.
V Třešti velice zachovalá jedna z prvních Škod 100L v krásné barvě.Věděli jste,že tato karoserie byla prý vyhotovena dříve než karoserie 1000MB,která měla takto vypadat?A pak se s velkou slávou použila jakoby "facelit".
-> lokaj: minor
Interiér s dobovými potahy.vystoupil z toho jeden hodně starý pán(tipuju tak80let),který si šel nakoupit do Interu..
A tuto krásnou Tisícovku má jedna stará sousedka od nás a jezdí s tím většinou jen do města a v neděli do kostela.bylo jich takovejch víc,ale většinou mají všichni nové auto.Lekli se EKOpoplatku a hodili to do šmelcu padž si mysleli že to budou platit oni.Tato naštestí žije.Jen v lakýrně netrefili nový lak.Měl být originál typický zelený,ale taky nevypadá špatně že?
Omlouvám se za chybu.Rok 1985 už masku měl.130 se začala dělat v roce 1984 tahle je z podzimu 1985
Jedna z úplně prvních Škod 130 bez odlišovací přední masky a se starým nápisem vzadu.Někdo to má na ryby(TR)Pěkná barva že?
Pan za ni chce peníze.Kolik ste kdo ochoten dát.Motor +motorový prostor jsou super včetně plechů,zadní baltníky kapota také,zadní světla vyšisovaná,chromy OK,dveře také,zainteriér se mohu zaručit co se originality i zachovalosti týče,prahy jso uv pohodě,přední baltníky také vydrží,jen trošku kvetou dole u prahů,přední kapota je cca 5cmx2cm uhnilá nad levým předním světlem,ale nejedná se o roh kapoty,podlaha je rezavá,ta bude chtít ošetřit asi.Celkově se mi zdá že jde o dobrý stav a dobré auto,které se an srazech bude vyjímat.Protože když už užovku tak každý chtěl GLS,LE,120..o105ky nebyl zájem nikdy..Motor šlapal jako hodinky.Napšte orientačně kolik to má asi tak cenu.On chtěl 3500,-myslím že sem ho ukecal na 2000,-,ale níž rozhodně jít nechce.nepotřebuje se toho zbavit,místa tam má dost,může mu to tam stát než to zhije úplně.

Má vyřízlé VINko,takže je odhlášená,ale to není nic co by nešlo napravit..Interiér je až na samolepky originální..ToŤ výbava Škody 105 Grand de Luxe
tak já si sem taky dovolím vložit jednu vzácnou libovku,která navíc hledá pánička.Š 105 GL červená barva.1.majitel doktor,měla jít do muzea v MB,ale nemají tam už pro ni místo,bohužel je již odhlášená museli by ste si ji přihlásit na své papíry,zachránil jsem ji na poslední chvíli.Jinak vše origo.nárazníky,volant,pa
lubka+nápis,sedačky,chromy
,světla,střecha..Vemte si ji někdo.byla by za hubičku,nebo snad i zadarmo.Je u mého známeho 10m od silnice I/23 v Náměšti Nad Oslavou u Benziny.Je velice zachovalá.Prosíííím.vyráb
ěla se jen dva roky stejně jako garde a 120LE..
-> Radek Retro eLeSo: i replika je dobra 

nieje to skodovka, ale libove je a ten zvuk bol uzasny
take pridam, akorat fotak to nechapal:( na tachu mel 57 ooo km, takovej starsi pan..hezka, opravdu..
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Parádní kousek

-> rockboy 24.04.10 08:49:11: ta eleanor je replika

Jinak poslední dobou koukám, že ke kurefskej rozdíl, kdo odkud je...
Proto třeba já (praha) nechápu zde přítomných fotek BMW a Merglu - bodejt by jo, když takovýdle auta vidim denně...
Proto třeba já (praha) nechápu zde přítomných fotek BMW a Merglu - bodejt by jo, když takovýdle auta vidim denně...
-> MATTESS: pimpabu.rajce.idnes.cz/21
_narodni_sraz_Simca_Tabor_
2010 tady první album kdyby se chtěl někdo podívat ale asi to tady tim nebudu dále spamovat bohužel tady nejsou žádný fotky z náměstí v Táboře

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: krásna

souseda z garáže 120, luxusní stav, dnesa rikal že sehnal rapida po starym panovi, jen čeka na skončení dedictví, najeto má prý 50tis a je top, že se mi pak hned pochlubí

-> David29: na trojku to jde :D
Mě jednou kleklo řazení, a zůstala mi tam 3... prdel se na to rozjíždět-)
-> MATTESS: Tak tohle zase má aspon tak nějak výkon:) 1.3 na dvojitejch karburátorech s nějakou celkem ostrou vačkou:)
-> havlik: kamarád kdysi jel na 4 se stodvackou z Plzně k nám. Je to vopruz. Jednou mi Honza vezl domů z nějaký akce, tak to zkoušel na čtyřku až k nám
-> MATTESS: No odjeli ale jel sem celou cestu na 3 nebo 4 a když sme někde zastavili musel sem to chcípnout dát 1čku nastartovat rozjet a pak zase rovnou 3
ale dojeli sme

Eště můžu dát dvě za jízdy ale ani jednu sem nefotil já
řekl bych že důvod je prostý viz foto

-> havlik: dobrá. To je dobře, že jste nakonec odjeli po ose
-> MATTESS: Bohužel sem nefotil já jen na foták asi 3 fotky ale pak sem hodim kdyžtak aspon odkaz
Ale dam sem eště jednu fotku z dnešního rána aneb odjezd domu bez spojky, nakonec po vlastních tady byl pouze pokus o doštelování spojkovýho válečku

Ale dam sem eště jednu fotku z dnešního rána aneb odjezd domu bez spojky, nakonec po vlastních tady byl pouze pokus o doštelování spojkovýho válečku
-> havlik: a dál? Co udělat galerku, pokud jsi fotil ?

-> Jumbo 21.04.10 22:57:40: clovek chvilku nedava pozor z uz je tu na pretras moje auto, ale zeby to bola zrovna libovka? to ma cim viac tym dalej do libovky
budem na tom musiet v lete poriadne zamakat, hadam vyjde aj na novy kabat

Jumbo 21.04.10 22:57:40 napsal:
Já byl teď v Brně v Tescu v Králově poli a viděl sem tam moc
pěkného červeného rapida. Bohužel sem neměl foťák, ale byl to slovák,
SPZ ZA, rapiďácká samolepka Virtu na zadním čele… Tak sem za ním
zaparkoval s Formanem, chvilku sem čekal, ale nakonec sem vyrazil na
nákup…
Kdopak to byl? Přiznejte se…bejvalé mé autíčko
Já byl teď v Brně v Tescu v Králově poli a viděl sem tam moc
pěkného červeného rapida. Bohužel sem neměl foťák, ale byl to slovák,
SPZ ZA, rapiďácká samolepka Virtu na zadním čele… Tak sem za ním
zaparkoval s Formanem, chvilku sem čekal, ale nakonec sem vyrazil na
nákup…
Kdopak to byl? Přiznejte se…bejvalé mé autíčko

-> alpin: Jo, kola má pěkný to jo... Ale jinak obyč bavorák...
-> David29: pekne kolesa a tak celkovo je pekny
-> alpin: Bavorák? No a? Nechápu, proč tohle v libovkách...
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování