skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> afro100: ale sak on ho urazil až skoro na konci

-> škodec: ale pokial to auto nemalo urazene zrkadlo alebo podobne znamenia tak to nemohol byt on :D
-> škodec: 

-> rockboy: to bol asi Memphis Raines cely v kozi

-> Pavel P..: jojo, tu černou řídila nějaká kočena, červená byla pořád za mnou, takže netušim, a Eleanor řídil nějakej postarší chlapík celej v kůži - spíš motorkář než autař 

-> rockboy: tak tu černou Corvettu se zahradkou vzadu jsem taky potkal dneska u benzinky ONO v Dolních Měchochlupech, řídila to nějaká buchta a pořád to tůrovala než dojela ke stojanu aby zamachrovala.... a při odjezdu z benzinky pěknej burnout pro příznivce z protějšího country saloonu. 

né z ulice ale z netu
docela ji to sekne co ...
aebergon.perso.neuf.fr/Sk oda/page_Skoda_120_Black_A rrow_80.htm

aebergon.perso.neuf.fr/Sk oda/page_Skoda_120_Black_A rrow_80.htm
-> alesek - 105 S: Jo takhle, kvuli dotizeni
Ja si totiz rikam, ze se jim to nesmyka v zatackach kdyz maj nalozenej vlek...

-> Matthes, záškodník z TechWebu 24.04.10 17:19:51: Tvoji reakci na moje konstatování nějak nechápu... Možná jsem se špatně vyjádřil, prostě jsem nikdy neviděl 815ku se dvěma nápravami vepředu a jednou vzadu, tuhle koncepci znám jenom ze staršího typu Tatra 813. Důvod, proč 2 nápravy vepředu vidím v tom, že tohle provedení bylo nazýváno "tahač podvalníků", a ten na své vlastní korbě nic nevozil, tzn. měl lehký zadek a při tažení těžkého vleku by mohl mít problém s přenosem výkonu, tak soudruzi umístili druhou nápravu víc dopředu, kde je přitěžována motorem a převodovkou.
-> škodec a ostatní 24.04.10 09:44:20: gallery.tuningy.com/thumb
nails.php?album=252
-> Jirik_Tuňák: Jo to jsou ty Greenpiss pláště. Recykláty z vyřazených severských telefonů. Ty maj tvrdý boky kvůli kordu z klávesnic a nejhorší je sehnat redukci na kompresor z autoventilku na micrUSB 

-> Nwkt: Bo zavolat Vetev na pomoc, ten by za tu paku vzal jednou rukou a bylo by 

-> Jirik_Tuňák: Měl bys přibrat, s tvojí postavou to je jako kdyby tam nikdo nebyl

-> Turda: My jsme obouvali kolegyni 205/45/17 - tedy celkem běžnej rozměr a ta guma má tak tvrdý a silný boky, že jsme na ní i s přítlačným ramenem viseli dva a jeden nám šlapal na pedál.
A to jsme tam už dělali lecos včetně Imprez STi, Lexusů a choulostivých kombinací pneu a disků na SUV. (Průměrně 15 - 20 000 kol ročně) Každopádně ze mě budou mít taky radost, páč já mám ty samý, přestože 205/45/16, ale stejnej typ.
Takže u čtyř kusů si asi poskáčeme.
Možná znáš, Nokian Z, výroba Japonsko, leštěný drážky...bla...bla....bla

-> rockboy 24.04.10 08:50:44: dnes som take stretol v Trenčíne, ale ani som nestihol pustit fotak a bol prec. mal este aj americku znacku
-> alesek - 105 S: A jakej ma duvod mit vepredu dve napravy a vzadu jednu? 

-> Fífa: Ta hračka je ale T813, tohle má boudu T815. Tohle vidím poprvé, ani jsem nevěděl, že se taky vyráběla 815ka v provedení tahač podvalníků...
-> Jirik_Tuňák: bych toho člověka zabil kdybych to měl přezouvat mě stačí 40ka profil a už na tom visíme 3
-> rockboy 24.04.10 08:49:11: Já chci
-> rockboy: Pěkný 

-> rockboy: taky sem ji videl v praze u ImpexCar... :)
rockboy 24.04.10 08:49:11 napsal:
Eleanor no tak to ma poser
Eleanor no tak to ma poser

v zrcátku se mimo Eleanor mihla i další červená Corvetta (na snímku vlevo) .... sorry za shitovou kvalitu

a dnešní ráno cestou z noční jako bonus... asi bude nějakej sraz amerik - jižní spojka
ale dnešní, resp. včerejší cesta do práce byla obzvláště vydařená - hned po nájezdu na dálnici (Brandýs n/L směr Praha) jsem dojel 130LR na podvále... takže kdo z vás to byl?
tak jsem vykuchal fotky z mobilu za poslední snad půlrok...
foceno asi v půlce února v Rokytnici nad Jizerou, libovej lak, škoda že dostávala kapky i v zimě
foceno asi v půlce února v Rokytnici nad Jizerou, libovej lak, škoda že dostávala kapky i v zimě
-> Péďa17 23.04.10 19:22:54: Hodně podobná je na prodej auto.bazos.cz/inzerat/...
/Citroen-2CV-Kacena.php
-> Don_pepe: pak zelenomodra pro jakesi hry v tatarach - to mel znamej
-> Nwkt: Právě, vím o pár červenejch, slyšel sem o zelený, ale bílá? Skoro všechny byly černý, pač papaláši prostě jezdili černejma...
-> Don_pepe: V Tatrách se teda absolutně nevyznam, ale bílejch moc neni ne?
-> Nwkt: Není to ona, ale dvojče bych řekl
Toho jejího majitele znám jenom od vidění a moc přívětivej mi nepřijde, ale třeba se pletu a nechá mě podívat, jestli budu mít štěstí, tak sem nějaký fotky naházím...

jinak dneska fakt nádherný kousky ale fotit nešlo,bych se zabil za volantem
corveta asi 60léta na podvalu-top stav,starej daimler double six na podvalu-top stav,krásnej fiat 126p po komplet renovaci a spousta jinejch...........
corveta asi 60léta na podvalu-top stav,starej daimler double six na podvalu-top stav,krásnej fiat 126p po komplet renovaci a spousta jinejch...........
sorry za to vokno,mam švihadla a asi bordel ze sopky no

potkal sem jich dneska dost ale vyfotit šel jen tenhle
-> Péďa17 23.04.10 19:22:54: Super 50?

-> Kaprof: no já bych radši bral 110R v luxusním stavu kterou má majitel firmy
-> Péďa17: 23.04.10 19:22:54
Jak 2CV tak Zetůrek by mě neiritoval ve sbírce:o))

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování