skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> MATTESS: -> Tuner#2: ok, díky
-> RON: Chodilo to mailem, fotky mám asi doma v PC když najdu čas pohledám.
-> RON: to chodilo mailem
-> Tuner#2: jaky servis Lambo z dalneho vychodu, mas link na fotky? dik
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Taky sem koukl na bus a další co mě napadlo bylo, že vzadu stojí David29... 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ty si tak mongol 

-> 4dams 08.04.10 21:03:14: pěknej bus 
A vzadu stojí dodávka "Rychle z Michle"

A vzadu stojí dodávka "Rychle z Michle"

Sice to není moje foto, ale byl to pro mě docela šok takové auto takhle spatřit. I když po tom co jsem viděl servis Lambo na dálném východě jsem myslel že mě nic nepřekvapí...
-> Don_pepe: končí zima tak vyliezaju 

-> mischo: -> tomas120GLS: Kde se u vás ty erka berou?

-> MATTESS 06.04.10 22:11:32: kocour :-)
nemáte někdo tyhle poklice zbytečny?
nemáte někdo tyhle poklice zbytečny?
-> mischo: Moc pěkné. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak by moh jít k nám... vešel by se
A představ si ten výjezd... Liaz, Tarta a za nima tohle 

-> Kaprof: No, právě že Dafa si myslim nějak tuhle taky hanil... někdo se ptal jaký auto si vybrat nebo co a dával tři možnosti... už bohužel nevim kde to bylo...
Pokud si to nebyl ty, tak se předem omlouvám
Máme tahače Iveco, a ten má 850tkm a jezdí normálně. Nevim, mě Iveco nějak nevadí, ale zase neřikám, že je to nějakej zázrak. Taky je to jedna z nejlevnějších automobilek, takže co by člověk chtěl...
Jinak Tatra souhlas, na tom se shodnem
Škoda že jich v republice moc nejezdí...
A jinak, co Scanie?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Co ti na to mám říct... snad jen, že oči otevřený mám, po slepu se blbě píše
Co se ti nelíbí na moji reakci? Normálně jsem se zeptal, proč na to nadává - jestli s tim má zkušenost, nebo jestli je mu značka nesympatická kvůli logu...
Pokud si to nebyl ty, tak se předem omlouvám

Máme tahače Iveco, a ten má 850tkm a jezdí normálně. Nevim, mě Iveco nějak nevadí, ale zase neřikám, že je to nějakej zázrak. Taky je to jedna z nejlevnějších automobilek, takže co by člověk chtěl...
Jinak Tatra souhlas, na tom se shodnem

A jinak, co Scanie?

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Co ti na to mám říct... snad jen, že oči otevřený mám, po slepu se blbě píše

Co se ti nelíbí na moji reakci? Normálně jsem se zeptal, proč na to nadává - jestli s tim má zkušenost, nebo jestli je mu značka nesympatická kvůli logu...
-> David29: zkus otevřít už konečně oči, mi příjdeš těma řečma velkýho kamionáka ,jak zhulenec
-> David29: Rekněme že IVeca má soused takže každy týden Mana kámošuv otec a Na Dafa ode mě křivého slova neuslyšíš páč je to s Tatrou moje nejoblibenější značka
Iveco s 1 mil se dá považovat za zázrak 

-> beastyLA - ten první: Tenhle novej Man by mi vůbec nevadil-)
-> Kaprof: Mě by jenom zajímalo, jestli si s tim vůbec někdy jel, že ti všechno vadí... at je to Man, Daf, Iveco...
-> Kaprof: Mě by jenom zajímalo, jestli si s tim vůbec někdy jel, že ti všechno vadí... at je to Man, Daf, Iveco...
-> beastyLA - ten první: To by si moc nepomohl jedno horší jak druhé

-> David29: přecházíš z iveca na mana?

-> David29 06.04.10 11:49:27: he to Iveco by nám mohli dát
akorát nevim jestli by se to ještě vešlo do garáže 

-> dominique: kola byli stříbrný na RS obyč. na týhle byly vždycky bílý. jsou i v etce stříbrná a bílá
-> alpin: krasavec

-> David29 06.04.10 11:49:27: take som videl v petrzalke v noci a skoro ma zrazilo lebo som necakal ze sa taka ozruta vyvali z malej ulicky 

Nevim jestli to sem patří, ale tohle mi nedalo...
ProfiIveco Říčany
ProfiIveco Říčany
-> Radek Retro eLeSo: ospravedlňovať sa nemusíš, to ja len aby nevznikla mylná info ... 
nejake detaily sú na strane 71, skoda-virt.cz/cz/.../6557 9-libovky-z-ulice?gotopost =1...

nejake detaily sú na strane 71, skoda-virt.cz/cz/.../6557 9-libovky-z-ulice?gotopost =1...
-> afro100 05.04.10 22:59:08: promiň,to jsem nevěděl

-> Radek Retro eLeSo: foto hýr skoda-virt.cz/cz/.../6557
9-libovky-z-ulice?gotopost
=1...
inak strana 73 tu v libovkách :)
inak strana 73 tu v libovkách :)
-> Radek Retro eLeSo 05.04.10 22:55:27: nemáš pravdu, to ružové je stale ružové a bolo aj pôvodne ružové, jedná sa o úplne iné auto, jazdí s ním jedna slečna k nám do školy v Žiline a auto má Martinskú RZ pokiaľ ma pamať neklame :)
-> alpin 05.04.10 22:45:13: a tohle kilo bylo loni na finále TC v Brně růžový a bílá střecha
-> alpin: tohle kilo bylo i na Wörthersee tušim 2008
-> škodec: jj 2 roky dozadu

-> ondie: ok :)
som este vyhrabal , ale naposledy uz mala chromovane mriezky vzadu
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování