vznikl před pár lety amputací střechy z obyč. erťáku.
Přesně tak, nedávno jsem o tom měl s kolegou řeč, jestli se to dá považovat za renovaci nebo spíše za kopii - ale asi něco mezi :-) I když pěknou kopii, a i když prskám, když to vidím, tak úspěch u lidí to má a to je hlavní. Spíše jsem zvědav, jak dopadne RTO-K, příští rok by mělo oficiálně vyjet...
Pavel P.. 02.12.09 18:54:02 napsal: → 1560: tenhle příves stával docela dlouho na zahradě nějakýho zrušenýho autobazaru v Brandejse, hned na začátku po levý straně kousek za benzinkou když se jede od DřevčicJo jo,máš pravdu.Ten na fotce to ale není,ten jsem viděl na Tatra dni a tamten byl žlutej a nadále hnil v Brandejse.Snad nešel do šmelcu.Je to celkem zajímavost.Otázka jak dalece byl vybydlenej...
-> suri: ale ma zjebaj za to citujem ho : ty si kkt,dost ze tam je nadristane na mna a teraz bude sa tam este viac dristat ... kurva vymaz to !!! " a este nieco take ze aby som zrusil registraciu ci co ... keby ja som vedel ako to mam spravit ... ale aspon som si z neho kozy porobil ... no nic idem to pomazat sice ako? neviem ale tak var ma nezabije za to ze sa ho to spytam ...
-> Poison: Tak ty mozna :) Ja si ji predstavuju takhle... Pro nekoho je lepsi mit shnily auto, ale hlavne ze ma ty elektróny a ňákej ten spojler taky :) A pro nekoho naprosto krasnou zdravou originalni shade :)
BTW: Dalsi nova registrace, ktera se tady vyzna a pise slovensky... :) A skryty mejl ma tomo...... Ach ta puberta...