-> MOLSO: To máš pravdu. Být v té modré trošku zelené tak bych řek, že je to Draxík. Jinak k autu co jsem přidal: r.v 1980, nevyvařované, lak asi týden starý, vzadu eMkové čelo , chrom obroučky na budících a sedačky bez hlavových opěrek ...
-> Majo1882 23.10.09 03:49:04: -> Borin - Král tuzerů 23.10.09 16:15:03: Čo je na tom úchylné? Vy ste zas úchyli do škodoviek, každý z nás je svojím spôsobom úchyl potom... Nefotím síce pravidelne autobusy, ale tiež mám v nich záľubu a rád si ich fotky pozriem. Neviem, čo je na tom zlé...
podle značky to musi byt jedna z uplně poslednich mněl jsem fazola 1990 rv original spz OVM 85 95 a bylo to zaregistrovano v květnu 1990 tak by mně zajimalo kolikatko to byla
-> Borin - Král tuzerů: To ti verím.U nás sú blázni čo si fotia autobusy a tiež ma to prestáva baviť.Ani nevieš kto je,čo je zač a fotí ťa.A na nete som videl len jednu fotku môjho tátoša MHD.
→ Klubko_: Jj, presně tak – 405 to tak mají. Teda mají to trošku jinak, nemají tyhle lišty, ale klasickej plechovej stěrač a na něm je přidělané takové kropítko prave si rikam, kde je to kropitko, vidim jen hadicku
-> myschaak AZNP K.Hora: znaku je vic, absence lizatka, mrizka zadniho cela, sipky na blatnikach, oble zrcadko (ale noha je prilis kratka), navic druhe tam nema co delat a asi nejvic mi chybi ozdobne listy predniho cela a rakev, jinak krasnej kousek
-> myschaak AZNP K.Hora: já jsem jí viděl asi podruhý v životě a co vím tak jich bylo opravdu málo,bohužel nemám víc fotek,docházela mi baterka,stav byl tak průměr