skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> myschaak AZNP K.Hora: a pak že to nejde 

-> pyroman: -> Hurdis: to jsme takhle jednou s applem jeli v sobotu na okruh do brna a když jsme dorazili,aha..ono to bude až v neděli
tak druhej den znova 

-> myschaak AZNP K.Hora: však jsi v čechách, všechno je za rohem, nebo na dohled od co bys kamenem dohodil a po rukou došel 

-> Hurdis: skoč jí tam omrknout a zjisti další info... já tam nikoho nenašel abych prohodil pár slov a to sem se tam i vracel
-> myschaak AZNP K.Hora: nedělej héééérečku...když můžeš jezdit ku plzni tak nach brno to taky zvládneš
-> myschaak AZNP K.Hora: nedělej héééérečku...když můžeš jezdit ku plzni tak nach brno to taky zvládneš

-> Pavel P..: njn...není lišta gls jako lišta gls
-> pyroman: brno daleko....já teď jezdím ku plzni,ku jičínu a tak....

-> pyroman: brno daleko....já teď jezdím ku plzni,ku jičínu a tak....
-> pyroman: Tak to je klidně možný, že je z Králova pole, ty woe 

-> myschaak AZNP K.Hora: tahle parkuje nejspíše v technickým muzeu v Brně, podle toho u kterého stánku stála
-> myschaak AZNP K.Hora: depa nerez.. plasty na dveře

-> pyroman: hm..ještě jí mít doma....
-> Pavel P..: a kdy že se to můžu zastavit:na 130cu nerez nepatří!!!!!!!!!!
-> Pavel P..: a kdy že se to můžu zastavit:na 130cu nerez nepatří!!!!!!!!!!

-> Hurdis: přesně tak.... taky sem celkem koukal kam se uvrtali... jinak ze zbytku "normálních" aut tam byli jen dvě haly a pak hala s nářadím
-> myschaak AZNP K.Hora: uplně njůůů

-> pyroman: V rotundě jo? Co tak najednou, každopádně díky, aspoň nepřehlédnu, jedu mrknout v úterý. Už jsem posledních 10 let nevynechal a je to jediný veletrh, který má zlepšující se tendenci, tak uvidíme co ukáže "krizový" rok

-> Pavel P..: nové nebo jen vyprané v perwolu?starší "bižuterie" jak říká Větef mám už povíce,nové kousky by se ale hodily
-> pyroman: hezká hezká....

-> pyroman: hezká hezká....
-> Vitek: Tak obvykle to bývá na éčku. Jinak to jsou auta soukromníků a ne nové modely domácích distributorů různých značek, sjíždějících z linek po tisících. Ty bys nechal svým opečovávaným veteránem prolézt lůzu v tisícových počtech?? A pokud mluvíš o model zn. Ferrari, Jaguar apod. a jiných vrcholných modelech dalších značek, tak platí to samé. Pokud tě to překvapilo, asi jsi moc do Brna na autosalony nejezdil.
-> myschaak AZNP K.Hora: nic moc... pro užovkáře skoro nic až na lištičky GLS na oužovku
který mám jááááá

-> pyroman: jůůů..ta má ty správný mlhovky!!!ale já už je taky mám

-> Hurdis: v Zetku jsou aerovky, 720, 1000 a 130 

-> Pavel P..: chtěl jsem tam ráno zajet ale musel jsem do práce....
něco zajímavýho?

-> Hurdis: ty jo ani nevim,ale stalo to za prd,většina lepších aut byla zamkla
-> Vitek: Škodovky a vetoši jsou v kterém pavilonu? Éčko?
-> David29: já myslim že nejni bejvalej...bohužel je tu pořád

-> škodík: krásná m 1

krásná 120 vystoupili z ní babička z dědečkem a šli na hřbitov púak šli do hospody s dalšíma 3 důchodci asi měli nějakej sraz... bez koroze najeto málo přes 60 000km...
-> HLT: Na tom Erku ležel jeden zdejší bejvalej člen 

-> gabo000000: nooo teda?je tam tolik,kolik je vidět

Někde na virtu jsem četl že by někoho zajímalo jak vypadá to erko na václaváku a jelikož jsem byl v Práglu tak jsem se ho rozhod vyfotit a zde jsou fotky
má rozbité přední sklo

-> Petuli: 140237 alebo 24037 alebo 340237???

-> Petuli: jj krasa ja měl 2101 v puvodnim stavu s 25000 po babině nadhera jenže otcovi v praze skratovala elektrika a blafla
takže je rozebrana na dily a skelet se tenkrat vyhodil 

-> Kaprof-Los Koramos: není žádná stopa po korozi a najeto?Dívej!
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování