Skutečnej záměr tohoto tématu byl,aby se tu hromadily fotky škodovek,ale i jiných starších aut,který jsou v supr stavu,ale majitel s nima normálně jezdí,parkuje venku apod...je sice bezva,že je tohle téma pořád nahoře,ale nemusí to být za každou cenu...například:
Apple STS Chvojkovice-Brod 14.05.09 16:02:06 napsal: → -Honza-skoda-100-: aby ses nepo…l, jestli sis nevšim tak auta jiných značek jsou tu běžně , ale na srazy máme fotogalerii hezkej slovník
Obcas se kouknu co sem davate za obrazky .. zarazi me jedna vec ... tohle tema ma nazev Libovky z ulice, nemelo by se to prejmenovat na Vsechny auta ze vsech srazu ? Ulice a sraz je rozdil .. nebo ho vidim jenom ja ?
Gemini 13.05.09 14:12:49 napsal:
legendarna Skodovka Tue Pol Halvorsena (Denmark) pred nasim intrakom
v Bratislave. Je to typek, skodovkar , ktory niekolko rokov krizuje Europu na
krasne S110 Šemík a S130gl Bratríček. Mal som to šťastie a osobne sme sa
stretli.
V skutocnosti to auto vyzera ako keby ho vcera vyrobili, to som este fak
nevidel, a ta bezchybna strieborna metaliza nema chybu…kto ho videl
v Besinach, mi da za pravdu.
aj ja som ho stretol pred nejakými 3-ma rokmi. nanešťastie iba za jazdy. na nádhernej š110 farby bronzová žlť...
-> Kaprof-Los Koramos: predni nador je na tom snad jedina patricna uprava... jinak divny ... i kdyz ani ten nador jak na nej koukam moc abarthovsky nevypada
legendarna Skodovka Tue Pol Halvorsena (Denmark) pred nasim intrakom v Bratislave. Je to typek, skodovkar , ktory niekolko rokov krizuje Europu na krasne S110 Šemík a S130gl Bratríček. Mal som to šťastie a osobne sme sa stretli.
V skutocnosti to auto vyzera ako keby ho vcera vyrobili, to som este fak nevidel, a ta bezchybna strieborna metaliza nema chybu....kto ho videl v Besinach, mi da za pravdu.
Je to komleptní replika dle dobové dokumentace.Vše, kromě vrtule, tak jako bylo vyrobeno v roce 1919 ve Francii.A ten kdo ví jak se to auto jmenuje má medaili za znalosti.Já jsem to nevěděl.Je to prakticky letadlo bez křídel s koly, zdvojené řízení i brzdy, vše mechanické vše funkční.