skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: to je zázrak tohle vidět v dením provozu
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: ta je krásná..to byl ještě poctivej plech...ne ty 0.7čky ze kterejch dělaly fáčka 

ten kostlivec s tím jezdí denně a stojí to před panelákem
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: To skoro zní, jak kdybys jim ujížděl 

dneska jsem viděl v kh krásnou bledě modrou simcu....bohužel jsem projel rychle...pár aut za mnou jeli totiž "dohánět a vymáhat"

-> LiMaK: diky za objasneni ja jsme si to tak myslel ze to byla jen dobova machrovinka ;-)
-> stika87: 130 gls nebylo, ale DOBOVÝ tuning to měl...
tyhle štítky, co dělal franta gottwald měly na sobě všelijaké šílenosti, jen né 105 :-)
dědek tuningář si to koupil, nalepil a rázem měl na vesnici jedinou 130tku a ještě v maximální výbavě a byl frajer.
pak přišly nálepky ŠKODA TURBO SPORT, a taky to bylo turbo jen v katalogu franty gottwalda
nicméně na skodovky NEoriginálni, ale zato DOBOVÝ doplněk, který v poslední době vídám až moc často..
tyhle štítky, co dělal franta gottwald měly na sobě všelijaké šílenosti, jen né 105 :-)
dědek tuningář si to koupil, nalepil a rázem měl na vesnici jedinou 130tku a ještě v maximální výbavě a byl frajer.
pak přišly nálepky ŠKODA TURBO SPORT, a taky to bylo turbo jen v katalogu franty gottwalda
nicméně na skodovky NEoriginálni, ale zato DOBOVÝ doplněk, který v poslední době vídám až moc často..
-> Vojtik: 130 GLS snad nebylo ;-)
-> Vojtik: Tohle u nás má jedna zelená 120GLS akorát stím rozdílem že je odost v lepším stavu:) Zítra skusím vyfotit

ono totiž ten panel vypadá jako nějakej dobovej doplněk, hlavně je na něm označení 130 GLS, takže zřejmně i vývozní model, jinak je to samozřejmně docela hnusnej křáp
stika87 31.03.09 22:14:08 napsal: → Vojtik: sis spletl s obludariem ne ? :)))
Taky jsem si řekl
Ten panel se mi tam moc nezdá, vypadá moc mohutně a kýčovitě
Ale jestli se Ti líbí tak Ti to neberu 
Taky jsem si řekl

-> Vojtik: sis spletl s obludariem ne ? :)))
Sice spíš tuctová škodárna, ale má zajímavej reflexní panel na zadním čele
-> beastyLA - ten první: jako vzadu byl klasickej štítek v čele,ale 105 SE ? ten černej plastovej s lesklejma nápisama ?
Hmmm o tom sem nikdy neslyšel...bejvaly 120LE (ekonomic-mělo to jinou převodovku,tzv.dlouhou čtyřku...úspora při dálničním provozu)
Ale u 105ky sem se s tim nejenomže nesetkal,ani nevěřim že by to ten ubohej motor utáh :-)) ...tam musíš točit trojku jako ras,aby ti to ta čtyřka vzala...
(kor že by to cpali do tý nejchudší výbavy S)
Hmmm o tom sem nikdy neslyšel...bejvaly 120LE (ekonomic-mělo to jinou převodovku,tzv.dlouhou čtyřku...úspora při dálničním provozu)
Ale u 105ky sem se s tim nejenomže nesetkal,ani nevěřim že by to ten ubohej motor utáh :-)) ...tam musíš točit trojku jako ras,aby ti to ta čtyřka vzala...

(kor že by to cpali do tý nejchudší výbavy S)
-> Peťa Klíč: pěkny sraz.

sešli sme se před fabrikou takhle pěkně že to nešlo nezdokumentowacz..
účetního Mko moje raplo a to špatně zaparkovaný je oužovka.
účetního Mko moje raplo a to špatně zaparkovaný je oužovka.
-> Tomo: jak ji uvidím, dám sem foto
-> ondie: netuším... výbava se mi zdála jak klasická stopětka, ale cedulka byla věrohodná... netuším...

-> ondie: netuším... výbava se mi zdála jak klasická stopětka, ale cedulka byla věrohodná... netuším...
-> beastyLA - ten první 29.03.09 20:43:19: co je to 105SE ?
-> beastyLA - ten první: super :) uz sa tesim :)

-> -Honza-skoda-100-: tvoja ??? susedova ?
normalne slintam
hm,z prvych :) skoda tych blatasov novsich :( ale neva je cacana i tak ! :)
maz moznost mat dalsie foto ? vacsie ??? posli mi na meila ak budes taky dobry :) tu je tomo227@azet.sk

-> -Honza-skoda-100-: mňam
-> Tomo: mel jsem jen mobil
... ale tu stověnku vídám dost často 

-> beastyLA - ten první: nemal by si dake lepsie foto ??? je to malinke ...

pěkná 100, loni dostala nový lak - majitel 87let...
-> milano 27.03.09 19:24:29: sa m i to zdá, alebo ma kolesa aj puklicky z Favorita. inak nadherna
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ale jo,je to hezký...rozleštit to na pár místech a je to libovka jak vyšitá

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: já to ještě jako celek neviděl, naposled když si to přebíral po lak, vlastně ani nevim jak ten lak vypadá na světle

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: no je na tom ještě hromada práce,taky jsem mu to vytknul ale svítí to už z dálky

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou 28.03.09 21:13:52: ty brdo, ono už je nastrojeno, paráda
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou:
ale nekery škodovenky tam byly pěkny pominu li tu co sem dal do obludaria a par dalšich

-> Kaprof-echt Gottwald: trpím samomluvou

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: jj proč to rikaš sam sobě

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: jj,chtěl ronaly ale já mu je nenechám)))tak má ode mě kopretiny,a jednou ty ronaly stejně koupí
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: je paradni jen naky kolečka:)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: zrovna ten na ktrým jsem strávil cca každej druhej den za poslední rok

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: Co s SPZ? Pripomina ti to nejaky pracovni stroj? 

myslím že už sem patří...ještě dodělat několik detailů a je to kousek!
-> panMilan: ta je!a super spzka....
-> filcek: krasavec ale těch světel fakt škoda

-> filcek: krasavec ale těch světel fakt škoda

-> filcek: moc peknej! škoda jen tech světel aviackejch..
-> milano: aha, vyzera to ako tie fava co sa davali...zaujimavé

-> Jožynek : tie poklicky su slabsie. nejake hlinikove misky nastriekane striebrenkou plus nalepka s okridlenym šípom. dačo podobné som riešil v lete na jupitery, lenže pukličky boli z plastovych misiek z veprovej pastiky. (natreté takým bezfarebným sajrajtom ,aby na plaste držala farba+ striebrenka). vydržali 4 mesiace, ale zase boli skoro zadarmo. a este som zozral aj 4 pastiky ako bonus. 

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování