skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
no jo o vikendu vykouklo sluničko a ja potkal todle gls luxuska řidil to tak 80lety děda a pani vedle mněla takovou tu proxid trvalou jak v normalizačnich dobach
-> tunerlada: budeš jak Haitani z GTA vice city

-> gim: kua ze bych se na nej jel kouknout
už jen pro potěšení oka a srdce
za 250 je to moc dobrá cena,byl sme se dívat před pul rokem na jednoho z r.59 ale bel air a chtely za to 150 a totálně prohnilý a nekompletni introš
škoda že na to nejsou prostředky a ani místo
hned bych vyměnil za rapídka aji za fiata 

-> tunerlada: v bazaru v praze cakovicich, chteli za nej 250kkc, bilozlutej kozenej intros parada :-D
-> gim:
panebože,panebože,panebož
eeee
moje vysněný auto
tohohle mám plnej pokoj (krom rapidů a 120cítek) a v novym bytě budu mít v obyvaku na zdi nakreslenej obraz z dobovejch prospektů
tohle auto jednou cii!!! kde si to tam viděl? někde na parkovišti nebo v bazaru ?

Ddaabbeell 16.03.09 21:40:18 napsal:
Dnes v Olomouci (foceno mobilem)přesně todle sem chtěl v pátek v olomouci vyfotit ale než sem vyndal foták tak tam byla zelená
tak sem rád že to někdo přidal
-> gim:
Dnes v Olomouci (foceno mobilem)přesně todle sem chtěl v pátek v olomouci vyfotit ale než sem vyndal foták tak tam byla zelená

-> gim:

1980, 57tis km, bez hrdze okrem kapoty, tu lištu na maske som samozrejme zatlačil s5 aby nevypadla

Volze se říká CAREVNA
emká moc nemusím, ale táto je fajn- auto.bazos.sk/inzerat/...
/Skoda-120.php
-> Ddaabbeell: tak to je vydarena fotka
na spravnom mieste,spravny cas ...

já si moc dobře pamatuju našu 105ku červenou Mko... Tenkrát to byl nějakej dovoz bo něco takého prý z rakouska ale auto mělo krásnou výbavu.... stínítka, krásný opšrátka bylo to tak v nějakým tým 92-93 roku auto jak nové ale potom se utvořila díra v podlaze kolem který to děsně hnilo jak blázen a navíc ještě ke všemu to nějak přestalo mít tah.... jinak tenkrát to jelo 160 na německý dálnici... cesta do itálie jenom v noci protože ve dne to pořád vařilo :D jinak byl to pěknej 5q kterýho jsme tuším v roce 97-98 za 30prodali kvůli tomu že to mělo děsně malej kufr....
-> VeTëV: -> Pavel P..: tak moje chyba omluva 

-> Turda: kdepak... to byl dycinky moskvish

-> Pavel P..: Neřikalo se \"Leninovi sáně\" VOLZE??
-> Kaprof: ¨
-> beastyLA - ten první:
-> Syny:
kuci strejda měl naprosto tu samou oužu z roku 79 - i barva a měla jak mřížky v zadním čele tak lištu na kapotě a díry v kapotě...měl ji z mototechny tušim v rychnově nad kněžnou (nebo pardubice) ted teda nevim která z nich protože z jedný motototechny sme ji měli my a z jedný strejda. to auto byl naprosto original nebouraný ale před deseti lety už možná 12ti bylo shnilý a tak se za 20 prodalo.....
jinak taková perlička,, strejda s autemo moc nejezdil, no a jediný co bylo tak to leštil takže to hnilo naleštěný a nejetý...... a když byl jednou v nemocnici tak teta poprvý od doby co udělala papíry nasedla a chtěla s tím aspon zajed do garáže když strejdu odvezla
a sanitka,,,, no najela před garáž otevřela si vrata,,, nasedla votočila se do zadu a couvala..... jenže ne na zpátečku ale na jedničku:D takže kapota blatník podběh nárazník světlo hotovo,,no a roh garáže oloupanej :D no ještě že byl strejda v nemocnici protože by tohle nepřežil kdyby to viděl
tak se škodovka zavezla po svejch do holic do opravny, a za příplatek jak blázen soudruzi trefily přesně ten odstín barvy (víte jak to řív bylo že když červená tek to byla oražová:D ) no zpravily to tak, že to nebylo ani poznat,,,, a strejček po návratu šel zase leštit aniž by tušil
-> beastyLA - ten první:
-> Syny:
kuci strejda měl naprosto tu samou oužu z roku 79 - i barva a měla jak mřížky v zadním čele tak lištu na kapotě a díry v kapotě...měl ji z mototechny tušim v rychnově nad kněžnou (nebo pardubice) ted teda nevim která z nich protože z jedný motototechny sme ji měli my a z jedný strejda. to auto byl naprosto original nebouraný ale před deseti lety už možná 12ti bylo shnilý a tak se za 20 prodalo.....
jinak taková perlička,, strejda s autemo moc nejezdil, no a jediný co bylo tak to leštil takže to hnilo naleštěný a nejetý...... a když byl jednou v nemocnici tak teta poprvý od doby co udělala papíry nasedla a chtěla s tím aspon zajed do garáže když strejdu odvezla
a sanitka,,,, no najela před garáž otevřela si vrata,,, nasedla votočila se do zadu a couvala..... jenže ne na zpátečku ale na jedničku:D takže kapota blatník podběh nárazník světlo hotovo,,no a roh garáže oloupanej :D no ještě že byl strejda v nemocnici protože by tohle nepřežil kdyby to viděl

-> Syny: -> ondie: nechci nikoho tahat za nos, prostě, ať je to jak je to, domů přijelo tenkrát NOVÉ auto s děrovaným zadním čelem a s plastovým spoilerem. jestli někde soudruh měl choutky a vymýšlel "zmetky" či jen experimentoval nevim, prostě tak to je...

asi to nebude vidět leda po stahnuti ale tim je dle mě vše vyjasněno

-> Syny: tj jedno s 80kou bez spoileru sem tu čest ještě neměl..
-> Kaprof: Tak to napiste i do vydani knizek a opravte to na netu :)
Matsoft 16.03.09 01:19:50 napsal:
→ Syny: kapota se spojlirkem se davala od 10/79
todle si myslim i ja
→ Syny: kapota se spojlirkem se davala od 10/79
todle si myslim i ja

-> beastyLA - ten první: aha, takze kdyznekdo pristoupi na tvou teorii, tka hned to vi a ostatni ne jo? :) Nehlede na to z i kdyby mel makak pravdu, tak se nikdy nedavalo derovany celo a spojlirek ;)
-> beastyLA - ten první: nicméně musíš uznat,že v týhle kombinaci (díry v čele a spojlírek) se normálně auta nevyskytovaly...jak sem řek,buď jim v AZNP při montáži ujela ruka (to jest třeba dojížděli zásobu čel s větráním) anebo to prostě bylo měněný a tobě to není známo.... (tim sem nikdy nemyslel,že kecáš :-) ...kdybysme tě posadily na detektor lži,tak by ti určitě dal za pravdu...jen nerážim na to,že se mohlo stát cokoliv o čem prostě nemusíš vědět! ..ony jakékoliv informace zprostředkované přes více osob už jsou zavádějící)
Matsoft 16.03.09 01:31:51 napsal:
→ Syny: tak si nesouhlas, ale je to tak
ikdyz obcas
clovek vidi zajimava zverstva z vyroby… videl jsem i 1978 prvni majitel
nikdy nestrikana ani nemenene plechy a spojlirek i diry pod nim mela.....
diky, alespon jeden, co ví
→ Syny: tak si nesouhlas, ale je to tak

clovek vidi zajimava zverstva z vyroby… videl jsem i 1978 prvni majitel
nikdy nestrikana ani nemenene plechy a spojlirek i diry pod nim mela.....
diky, alespon jeden, co ví

-> Syny: a hladka hladka je asi model 79 neb ta co jsem prenechal Czertovi je 79 a je hladka a bez der.
-> Syny: s derovanym zadnim celem a hladkou kapotu jsem mel 77 do provozu 78 a model to byl 78
-> Matsoft: takze kdy se podel tebe vyrabeli jen s derovanym celem a ty s hladkou kapotou i hladkym celem?
-> Syny: tak si nesouhlas, ale je to tak
ikdyz obcas clovek vidi zajimava zverstva z vyroby... videl jsem i 1978 prvni majitel nikdy nestrikana ani nemenene plechy a spojlirek i diry pod nim mela.....

-> Matsoft: tak s tim bych nesouhlasil...
-> Syny: kapota se spojlirkem se davala od 10/79
-> Syny: nj holt důchodci maj různý skvosty..a neprodaj ani když nabízíš cokoliv
nejhorší ale je,že pak umřou zdědí to děti a auta zkončí na vrakáčích nebo opuštěný a zníčený někde 

-> Syny: přihodím info do placu...moje gls rok na štítku 1978-rok v tp 1979,razítko 25.1 1979 hladký čelo bez děr+hladká kapota....červená gls štítky 1979,v tp 1979 razítko 25.4 1979 opět bez děr+hladká kapota
-> Pavel P..: héééézky!
-> Pavel P..: héééézky!
-> tunerlada 15.03.09 11:32:48: Tady u nas sou radovy garaze - hned za barakem, ze na ne vidim v pohode...No a co tady se obcas vyskytuje, to sem koukal... Vim tady o naprosto excelentne zachovalej cervenej 120tce r.v. 81 s najetejma 25 000km - ale to je fakt kousek do muzea! Pak tady parkuje nadherny kilo, ale o tom zadny info nemam a nekdo s krasnym rapidem o kterem taky vic nevim. Vsechno sou to duchodci ale... A to vidim pouze na jednu radu ze 3. Co parkuje o ty rady niz bohuzel nevim... Ale vsadil bych se, ze skvostu tu bude mnohem vic...
Chtelo by to nakej rentgen, kterej uvidi skrz ty vrata
Chtelo by to nakej rentgen, kterej uvidi skrz ty vrata

lepší foto sem nestih
nádherná gls,touhle přitáh jeden stařší pán knám dom na dílnu fávo na opravu.všecko krásně zachovalé až na zadní nárazník kterej měl spodek stříklej na červeno
největší škoda je to že stím jezdil přez zimu a začíná tam pomalu ale jistě vylízat koroze 

-> ondie: auto mám zdokumentované hned, jak prijelo na dvorek, a uz bylo takove, jaké je. nic se na nem nemenilo, neupravovalo. (jen hnilo). a já s autíčkem vyrůstal... 

-> Syny: jj už to neni poznat že to byla prechodovka ale bylo to zajimaci no
ale 5q mi tam šel už bez problemu:o)

-> Kaprof: tak tyhle prechodovky, to je hruza no... Stejen jako auta z konce roku 89 a nebo kousek 90 nez to prestali vyrabet... Tam je to taky mazec... Jak o125ky s vleckama a zaklepanejma drzakama hadic na 4p a tak...
-> Syny: hmmm furt premejslim jestli na Besiny jet :)
-> Syny: no jedna věc je jista soudruzi v tom měli pěknej bordel viz moje M1 to je taky exotika ja už ji mam na hrebenu ale kastlik furt hlubokej
elektrika podle užovky atd
jo a zapomněl bych byla tam origo predni haubna z užo vystužema ted už to neni teda poznat že to bylo M1 no:D

-> Kaprof: Bejvaly tata ji mel... r.v. brezen 1980 a mela jak kapotu, tak celo bez der...
-> stika87: muze :) Ale hlavni napln sobotniho odpoledne jsou zavody... Cca od 8mi do 12ti se v kempu kecat da v pohode, ale ti co zavodi, tak sou na prejimce a buh vi kde jeste, tak v kempu nejsou... Ale pokud tam prijedes uz v patek, tak krom najizdeni RZtek sou tam vsici... Ale pocitej s tim, ze v patek je tam ucast mala - vetsina aut dorazi v sobotu... Je to spis takovej sraz, kde se podivas na zavody. Pokecovaj sraz sou Doksy :)
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování