-> Bohyn: tohle hovado jsem videl v ackach ,ted nevim ctvrt,ale je to vypadovka na Teplice.V ackach meli favorit solitare,co mel 25tkm najeto,hned jsem pro nej jel,ale byl uz pryc.je to tak pul roku
Dneska u Kauflandu v Prostějově - 136L, 26tis km Dědula naskočil, ťukl po kličku, počkal, než babka vrátí vozék a tradá .. málem bych mu byl zamával na cestu ..
-> Viliam: jako vyfotit to muzu, ale proste si predstav olitanou hnedou uzovku, kdyz to auto koupil tak jezdil s traktorem na tezbu dreva, takze si dokazes predstavit jak asi ted vypada. Na 36kkm nevypada, je to skoda ze ji takle zrasil. Pri trose prace by se nechala dat do kupy, vymenit predni blatniky, co sou omlaceny, rozlestit lak... Je skoda jak to dopadlo.
Apple STS Chvojkovice-Brod 16.02.09 11:46:11 napsal: → Embeso 15.02.09 21:35:30: toho sem videl loni čerstvě po laku kousek za prahou u nějakýho servisu, to byl krasavecpřesně tak,ale bohužel jsem ho vyfotil až teď a byl jsem překvapen,jak dostal zabrat...
Zeke-kaviárový toust 15.02.09 21:51:50 napsal: → Embeso: ty jezdis s tim PPLkem? ze je to uz asi u treti fotky…to je jen náhoda........ale reklamu jsem těm pitomcům tady dělat vážně nechtěl
gim 15.02.09 21:02:19 napsal: Vcera sem v hospode, potkal souseda, ze me prej videl, ze jezdim s uzovkou a ze taky jednu ma. Koupil ji loni od stary pani mela najeto 5000km, ano jen pet tisic kilaku, a dak za to jen 2000,– ja myslel ze me omejou, vedet o tom tak bych do ni sel. Co mi rikal tata tak ta zenska bydlela v pardubicich a chalupu mela v sousedni vesnici u boleslavi, skodovku mela na chalupe ve stodole a jezdila s tim jen na hrbitov. Tedka ma odlitano 35tisic a je dosti olitana…wow, nenašla by sa fotka, veľmi zaujímavo to znie
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: A máš toho krasavce na fotce?-> gim: Bohužel pokud takový neznalý člověk přijde k zachovalýmu "šperku" z východního bloku, tak v jeho očích to hodnotu nemá a aniž by přemejšlel, že by mu za to někdo dal rád víc, než za co to koupil, tak to prostě zničí běžným ježděním
stika87 14.02.09 18:28:44 napsal: → Embeso: nevim no liboviho rapida si predstavuju jinak :)Já samozřejmě taky,ale než jsem se k němu dokopal s foťákem,tak přes zimu nejak vokoral ani nevim,kdo s ním jezdí......
Vcera sem v hospode, potkal souseda, ze me prej videl, ze jezdim s uzovkou a ze taky jednu ma. Koupil ji loni od stary pani mela najeto 5000km, ano jen pet tisic kilaku, a dak za to jen 2000,- ja myslel ze me omejou, vedet o tom tak bych do ni sel. Co mi rikal tata tak ta zenska bydlela v pardubicich a chalupu mela v sousedni vesnici u boleslavi, skodovku mela na chalupe ve stodole a jezdila s tim jen na hrbitov. Tedka ma odlitano 35tisic a je dosti olitana...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Asi kdybych na stejný kousek narazil znovu a byl za menší peníze, tak ho neváhám a koupím si ho do sbírky. Jen mě s... ten příplatek v podobě toho ekopoplatku
Mě se ten žigulík moc líbil, vůbec mám slabost pro starý auta ve stavu nových a u tohoto mne plesalo srdce. Bohužel plno lidí se právě k takovýmu pěknýmu auto dostane, ale v jejích očích to je kus starýho plechu, který ještě chvíli poslouží a pak hurá do šrotu
-> Láďa: To je pech kámoš koupil loni v létě uplně stejnou se 32 tisíci kiláků na tacháči, akorát červenou, za 12 tisíc. Dal do ní LPG a teď ji dává zabrat v zimě :-/...