-> kubina: Moskvič 408 Tourist, nádhera, ale bohužel ne serie. Ale pamatuju si, když mi bylo cca 15, vídal jsem u nás toto první provedení M. 408 v dvoudveřovém provedení! Měl už zmatovatělý vínový lak, ale jinak pěkný. Ale nikde na netu jsem o něm nenašel zmínku, asi jen pár kusů, něco jako u nás MBX.
-> kaprof: vidíš jak je ten svět malej...já tam jezdil tehdá s nebožkou 815kou pro písek(shořela v únoru 2006)už to jsou vlastně tři roky....jinak p.uč.Vidlák-SOUd Čáslav
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: maš naprostou pravdu to je on ten pán je z bejchor a tam na písaku děla děla s otcem v praci mno ma tohodle kombika i toho černyho má toho eště na dvorku dost
-> kaprof: ještě jsem si vzpomněl jak nám učitel na učńáku vyprávěl jak měl kdysi moskviče a čím větší mráz byl,tím líp mu to startovalo a jak roztahoval vždycky půlku sídliště
-> kaprof: krasavec!když vidím to kolínský číslo tak jsem si vzpomněl že mezi veltrubama a osekem na pískovně před tak dvouma rokama stával černej moskvič,taky byl celkem fešnej,byl to ten typ co je na tvojí fotce vpravo
-> Pavel P..: Těch třicet trochu přeháníš. Musím říct, že jedničkovýho golfa jsem potkal až když se vyráběla druhá generace Favorita. To je trochu pozdě co? V Práglu musel být Golf běžná věc.
-> Breakz: Tak něco takovýho jsem mohl potkat když jsem byl hóóódně malej capart ze školky. Dlouho u nás ve Vyškově na proti základce stával takový čtyřoký kombík ve velmi slušném stavu.