skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> David29: Ty jseš hasič nebo požárník?
-> RON: Jo, ty AL kola ji hodně chybí
Jinak když se zadaří, tak seženu fotky naší velitelské T613 (hasičská). Bohužel schnilá na prach.. ale co je na ní zajímavý. Krom toho že jezdila jako velitelský u HZS Praha, tak má hlavně originální světelnou rampu

Jinak když se zadaří, tak seženu fotky naší velitelské T613 (hasičská). Bohužel schnilá na prach.. ale co je na ní zajímavý. Krom toho že jezdila jako velitelský u HZS Praha, tak má hlavně originální světelnou rampu
-> David29: takovýhle autíčo sem viděl jen 3x jednou když sme se stwěhovaly v 94tym, jednou v časáku a jednou mě to předjíždělo

-> David29: mit AL kola, tak je libova, skoda ze Tatra hnije pred ocima, takhle z boku se nevyznam jestli je to long, ale i kdyby kratka, tak je to parani auto
Kamarádova T613... bohužel, před půl rokem mu někdo povolil zadní kolo a ve 120km/h mu upadlo...
1.
1.
Dakos 09.01.09 20:35:32 napsal:
to martin: To neznám
,pěknýýý 
Já to taky neznám..

Já to taky neznám..

-> martin: Tak to jsem ještě nikdy nikde neviděl
Docela zajímavý 

-> martin: ty kokso, to je kde fotene
-> darabos - www.mscfilakovo.sk: tauž tam je pškně dlouho a podle interiéru je otevřená , ale je to opravdu chudinka
,pěknýýý 

-> darabos - www.mscfilakovo.sk: 08.01.09 23:10:59: Po tom se tu válel už jistý člen
Tak chudaka R-ku som uvidel na Vaclavaku v Prahe...skoda toho auticka 

-> kubina: Dokazuje to co si v té době mohli dovolit...vůbec žádná ochrana proti převrácení...Sloupky uzoučké jako Facel Vega...nádherné auto...
musim pofotit kousek od nas je na hlidanym parkingu stara limuzina zil, tedka je zapadana, ale az se otepli tak ji blejsknu
-> kubina: parádní kábro
-> kubina: Moskvič 408 Tourist, nádhera, ale bohužel ne serie. Ale pamatuju si, když mi bylo cca 15, vídal jsem u nás toto první provedení M. 408 v dvoudveřovém provedení! Měl už zmatovatělý vínový lak, ale jinak pěkný. Ale nikde na netu jsem o něm nenašel zmínku, asi jen pár kusů, něco jako u nás MBX.
-> skodaKE: brr ten nápis kogel,,, tam sem rok dělal,,, horor ta prasárna co sme tam zkládaly za návěsy

-> kubina: Ano...a proto se nikdy nevyráběl :-))).
-> kubina: Uplná Amerikáááá, vlastně Ruskóóóóó 

-> kubina:
super

-> kubina: tak to je kousek!

kdyz jsme u tech moskvicu,tak 408 existovala i v kabriu.Krasny dilo sovetskych delniku,techniku a inzenyru
-> beastyLA: citlivý zásah? to že tam má dvě křídla je citlivý? jako nevim:D citlivý zásah teda mě to nepřijde
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: ja vim že je jen mě jednou nepravem dal trest
ano ano Pan Štastny 

-> kaprof: Vidlák je dobrej...kdo je vůbec ředitel?já tam byl ještě za Štastnýho....to byl postrach!
-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: ajaj nočni můra SOU spilu s panem reditelem(ja snima problem nemam)

-> havlik: jsem zkoušel
ale za citlivý zásah by zasloužil 1-ku 

-> kaprof: vidíš jak je ten svět malej...já tam jezdil tehdá s nebožkou 815kou pro písek(shořela v únoru 2006)už to jsou vlastně tři roky....jinak p.uč.Vidlák-SOUd Čáslav

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: a propo kerej učitel?

-> myschaak - diverzant s koženou brašnou: maš naprostou pravdu to je on ten pán je z bejchor a tam na písaku děla
děla s otcem v praci mno
ma tohodle kombika i toho černyho
má toho eště na dvorku dost

-> kaprof: ještě jsem si vzpomněl jak nám učitel na učńáku vyprávěl jak měl kdysi moskviče a čím větší mráz byl,tím líp mu to startovalo a jak roztahoval vždycky půlku sídliště

-> kaprof: krasavec!když vidím to kolínský číslo tak jsem si vzpomněl že mezi veltrubama a osekem na pískovně před tak dvouma rokama stával černej moskvič,taky byl celkem fešnej,byl to ten typ co je na tvojí fotce vpravo
-> beastyLA: serie ? original?

-> beastyLA 07.01.09 20:38:02: tu otázku si nemyslel vážně že ne?
a co myslite o tomhle? tuning nebo jedinecna serie ci original skoda?
-> J3STER: jo to nevim... to nepamatuju

-> Pavel P..: Těch třicet trochu přeháníš.
Musím říct, že jedničkovýho golfa jsem potkal až když se vyráběla druhá generace Favorita. To je trochu pozdě co? V Práglu musel být Golf běžná věc.

-> Breakz: jeden chlap vedle ze vsi má todle po renovaci ale v kombiku a ctyrocko snad..
-> J3STER: to už je pomalu třicet let co jsi chodil do školky... ne?

-> Breakz: Tak něco takovýho jsem mohl potkat když jsem byl hóóódně malej capart ze školky.
Dlouho u nás ve Vyškově na proti základce stával takový čtyřoký kombík ve velmi slušném stavu.

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování