skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
tunene modely škodovek
prohledat
703 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 23.09.2007 do 14.01.2012, založil/a iceman.cz1
-> HLT: kua ako zive
nadhera
-> majop3k: krasny model !!!

-> majop3k: krasny model !!!
-> GRED-Činpokomon :D: Jak by z 1:24 udělal 1:20?
Jestli se nepletu, je to z tohoto:-> HLT 19.01.10 20:20:26:

Jestli se nepletu, je to z tohoto:-> HLT 19.01.10 20:20:26:
-> majop3k: libovka,to je udělaný z modelu od kadenu 1:24?jak si udělal ty světla?
-> majop3k: šikula

-> majop3k: Wow. Paráda!

-> palinator: este nema . Toto je len tak narychlo poskladane este ho budem lakovat. Inak dik
Taktiez pridam svoju tunenku. Je to kaden prerobeny na emko. Mierka 1/20
-> majop3k:
Kde to má expanzku?
Jinak pěkný...
Kde to má expanzku?

-> Marcius: zradils
od tebe bych spíš čekal rapida 

já si stavím svůj model Mko. vyráběl jsem ho z papíru, pak vytvrzeno herkulesem a několikrát přelítnuto stříkacím kitem... pak broušení, broušení, řezání děr atd. atd. atd. ještě to není hotové, ale přes vánoce snad udělám lak a začne se formovat podvozek, bude na D.O. na zimní blbnutí...
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: sem s ní

-> Pavel P..: taky mám někde kdesi jednu-> HLT: mám někde taky :) až ji najdu tak ti ji nabídnu :)))
-> petr s: jak?

-> Pavel P..: to roztlačíš
-> petr s: neni čas a neni žádnej odborník kterej by poradil jak s tim zacházet... akorát mám koupenou žhavicí koncovku, pakl baterek na žhavení... chybí mi RC sada a starter motoru.
-> Pavel P..: A to rs už jezdí?
jedna moje práce když jsem ještě vlastnil bílou Š105 
základ je klasická plechová 120 od VD Rozkvet.

základ je klasická plechová 120 od VD Rozkvet.
tomas120GLS 18.12.09 18:19:41 napsal:
…a jedna zrestavrovana VB…
krásna

…a jedna zrestavrovana VB…

Pridam tiez foto mojej upravenej 120ky na poharovku...:-D
-> HLT: sem to sos z aukra
maj tam ete 3 ae cena 150 a vic

-> tunerlada: ja cu taky...slint.
-> Mr_Kubas: -> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): -> Luky.: díky...no snažil jsem se

-> HLT: Dobrý, pěkný. Asi první věc od tebe, ale pokud se tvoje výsledky budou svojí kvalitou ubírat tímto směrem, nerozčilovali jsme se tady s tebou nadarmo 
Edit: ještě mě napadlo si rýpnout stylem: erko se ti docela povedlo, ale na diorámku ještě zapracuj, ale takovej hajzl nejsem

Edit: ještě mě napadlo si rýpnout stylem: erko se ti docela povedlo, ale na diorámku ještě zapracuj, ale takovej hajzl nejsem

-> HLT: Parada, si sikovny
-> HLT: Málem jsem uvěřil, že je to ve skutečné velikosti 

-> HLT: vyfot 

OndraKrupi-TenČtvrtý 16.11.09 22:09:35 napsal: → urbi 16.11.09 18:35:01: luxus trabijeste neni htov az bude v laku tak ho nafotim

-> urbi 16.11.09 18:35:01: luxus trabi
-> urbi: ta šáde vypadá dobře
vím že to není tuněný model škodovky ale ke svému ereščku jsem si udělal garáž.omluvte kvylitu fotky foceno mdbilem.na přání vyfotím fotákem a detailněji