skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
tunene modely škodovek
prohledat
703 příspěvků (zobrazeno 301 až 350) od 23.09.2007 do 14.01.2012, založil/a iceman.cz1
-> 125l: sesdobrej hehe to ja teprv zacnu hehe... nu klidne napis ja sem tu porad na icq...

-> iceman.cz1: tak jo já ti napíšu
jinak jestli chceš koukni se na moje hodnocení
www.aukro.cz/show_user.ph
p?uid=624393...

-> iceman.cz1: tak to bych docela rad neco od nej koupil

-> 125l: jasne ze mam
325504912

-> iceman.cz1: jj koukal
-> 125l: tajm to jde hrozne rychle... ted sem zkomal stare veci doma a covece ja uz nemam ani zadny auta na nahradni dily musim neco vymyslet co a jak a koukal si na toho manika co prodava tu minituningovy dily??

-> iceman.cz1: hele máš icq?
-> iceman.cz1: aha...no ted sem zjistil že už tam asi ani neni

-> 125l: jjjtu...nu od itesu tu ne ty ja kupuju leatak do 2000kc...
-> iceman.cz1: přesně tu sem mislel ta tam je asi za 3000lč
i s krabicí a origo drátem
i s krabicí a origo drátem
-> iceman.cz1: jo tam je zase jiná?já mislel tu od itesu za asi 3000kč...jo už vim jakou mislíš tu od kdn jak mám já že?
-> 125l: covece ani ne protoze tu lsu tak tu bych bral ale jinou jenom kdyz by byla i s krabici a na srvo vis?
-> 125l: jakto ze draha? dyt za ni chce zatim jenom 300kc
-> 125l: né to je sranda..ta modrá je na mě drahá...škoda

-> iceman.cz1: aha..takže LSy se ti zachtělo?

-> 125l: nu tak toho se nebojim ja to beru ze kamaradi si nic neprebiraji
akorad musim pockat az mi aktivujou ucet...

-> iceman.cz1: neboj já ti to nevemu já už nemám prachy
-> 125l: jjj to mas pravdu nu... to bys rad vedel vid?
nu tak predevsim do te modre 120l jaktam je a pak do karoserie na toho spartaka do te asi sto pro protoze nevim kde jinde ji sehnat

-> iceman.cz1: jj...bowdy byly skoro pro všechny tyhle...ale sou i jiný tipy
iceman.cz1 03.10.07 15:08:12 napsal: -> 125l: uz to mam uz sem tam prihlasenej a uz asi vim do ceho pujdu do čeho pudeš?

-> 125l: ten bowden ti na ni pujde sto pro ty byly pro vsecky auta od ites stejny asi... nu uvidis sdam pak mi musis rict co to tam je to me docela zajima
sem prave ze cucel co to tam je za moturek atak...

-> iceman.cz1: no ona má nějak upravenej podvozek je tam prej i difereciál
ale až budou many koupim nějakou na ND s origo podvozkem...a pokud bych už měl origo tak by na ní možná šel bowden z mího ritma

-> iceman.cz1: pomocí různej programů,tohle je přes photofilter...tady máš návod www.gta.cz/sanandreas/ind
ex.php?clanek=184
-> 125l: nu ale aspon ze se dockas ne? ale je mi na ni divny to u toho moturku tahneda kritka to sem jeste nevidel..
a tu LSu budu mít minimálně v úterý

-> 125l: to je husty
jak to delas???? ne neumim prave ze uz se tu u toho jenom vztekam

-> iceman.cz1: ti to neumíš?
-> 125l: fakt??ja nevim jak to dostat do gta3 san andreas me se zadny auto tam nepovede dostat

-> iceman.cz1: jj asi jo...já zrovna virtuálně tuzim š 105gl z mafie

-> 125l: nu jako ty obrazky co sem sem daval.. tak sem nastudoval jak a CO sice to da docela dost prace a casu ale snad se mi to povede vis kterej myslim??

-> iceman.cz1: jj to je
-> iceman.cz1: spartaka?model?
-> 125l: nu vypada hezky skoda ze ji tak ponicily vid? tak covece asi pujdu do stareho spartaka vytunit decentne model...

-> 125l: ted sem to četl
-> 125l: jojo byla to VB

-> iceman.cz1: žlutá pokud neni přelakovaná...vzácný provedení no spíš méně viděný
-> iceman.cz1 03.10.07 15:20:34: neco pro kabriofily

-> 125l: uz to mam uz sem tam prihlasenej a uz asi vim do ceho pujdu

-> iceman.cz1: a to se nemůžeš prostě znova regnout?
-> 125l: hezky
sikovnej koukam hehe.. ja budu muset taky nejak neco vymyslet na to aukro abych mohl taky z toho zase nakupovat..

-> Kloggie: pekny

tak já taky něco přidám - fotky teda nic moc protože je to focený mobilem za blbýho světla.
-> Nwkt: ok díky...jé já mám radost za tu LSu

-> 125l: V brzký době pudu na půdu, přijdou nam opravovat komíny, asi už tenhle tejden tak jí najdu