-> Tomaso435: Na leto mam letni gumy, takze ojety zimaky bych mel leda tak ve sklepe.
-> Jozka 28.08.14 20:48:18: Boha jeho tydle poucky fakt miluju. Todle mozna plati u vcera vyrobeny gumy a to jeste nejaky znackovy kvalitni, jinak jsou to akorat tak sracky z pracky...
Moc dobre vim, jak mi sedi auto na mejch od novoty jetejch Bridgestonkach Turanza a jak mi sedi na zimakach z Aukra. Jel jsem na letnich na podzim vecer, kdy mela silnice krasnej perletovej lesk a ty letni jsem ani na tomdle neurval. Rucku musim zatahnout uplne na krev, aby se kola na asfaltu blokla a protocit kola se mi temer nepovede. Pri slapnuti na brzdu driv zakousnu volant nez se kola smejknou. Po nasazeni zimaku hrabacka hned pri vyjezdu ze zahrady, pri prudsim pribrzdeni okamzite sanky, nedejboze na nich resit nejakou krizovku. Takze s kecama jak pod 7°C jsou z letnich puky a zimaky se rovnaj autu prilepenymu na ulici me nechavaj chladnym, stejne jako reci typu: "Kdo jede v zime na letnich je vrah deti" atd... Kdyby mel kazdej kvalitni zimaky od schopny znacky, tak pak mozna ano, ale jelikoz vetsina lidi jezdi na stoletejch srackoidnich sunkach, tak je todle uplne bezvyznamny a je dost smutny, ze todle nikoho nezajima. Ten kdo v zime jede na prefektnich letnakach opatrne je saptnej, ale ten kdo jede na deset let starejch zimakach z Tesca s pocitem, ze se mu nemuze nic stat, je OK. Dekuju pekne, radsi potkam toho na letnich... A o tom, ze zimaky v lete taky nejsou uplne to pravy orechovy psat ani nebudu.