-> Domajz: Bokem do něčeho jako je strom je asi nejhorší náraz... Tam to prostě není pořádně jak vystužit, když tam maj taky sedět lidi a pokud ten náraz nepobere aspoň jedna z náprav (ideálně obě), tak to dopadne špatně.
07:18:03 05.11.2016
Domajz
-> castrol: konstrukčně je to auto více než 30 let stare
06:43:04 05.11.2016
rsvancara
-> Borderer: Hezký, pěkně, tomu říkám začátek řidičské kariéry...
-> palinator: a o to skor ked to je 20r stare auto
12:21:08 04.11.2016
OndraKrupi
-> palinator: tak samozřejmě Hovínka.cz a diskutující odborníci to je jedna z jistot v ČR
Ono když se Crash testy ADAC dělají v rychlostech 50km/h a vidíš co se defornuje tak 80km/h už musí být masakr.
12:16:24 04.11.2016
palinator
-> OndraKrupi:
Odborníci už tam zase píšou, že musel jet zběsile, podle toho jak je to rozmlácený. Já na rozdíl od nich moc nemám představu, jak vypadá auto, který v 80 vletělo bokem do stromu.
-> Domajz: takhle jednou felicie prerazila sloup, vedle dve holky, tak jsem zastavil, jestli jsou v poho, pry jo a hasici pry uz jedou, pak me s tim matesem malem smetli v zatacce, jak si nadjizdeli, mel jsem co delat uhnout a jen blikali, nehoukali...
hodil jsem to i do fóra tahání podvalu, ale řešilo se to i zde:
Trailer weight distribution
04:35:25 07.10.2016
Jarda - zrušená registrace
-> darklord: ono to fakt skoro (to druhe slovo mela byt predpokladam asi oskliva) funguje
ZLA ODSKLIVA FELICIE ROZBILA VITARKU JÁ SE PODŘÍZNU! :((((((
Jinak se omlouvam, ze o tomto stylu nic nevim To, ze U-geen pise, ze se podrizne a na tom devypatlatoru pisi, ze to pouzivaji detsti sebevrazi - to spolu nejak souvisi?
-> Borderer: to jsem zvedav, co na to U-Geen :) to by se u nivy nestalo... chladic je tam tak chranenej, ze se musi poskozovat sam :) v BiH me ho proklepala vrtule :)
Provizorni oprava, ktera vydrzela Maroko.... :)