Máš recht Mařenko!

-> MVM:
Vidiš, já "změřenej" nejsem. A jak dopadl test reakční doby?

Ja osobne vim, ze hlavnim problem je kvalita ridicu. Ridicak dostane kazdej vul, testy jsou trapny, chybi psychotesty, atd. Muj nevlastni syn ted dela RP a otevrene rikam, ze je to lempl, kterej by to zatim dostat nemel. Ale co ja muzu delat? Nazor 20let zkusenyho ridice prece nikoho nezajima 

.. . Měřili čas 20minut od požití a dalších xy minut se jednotlivě měřil alkohol v dechu a bezprostředně se šlo na trenažer. 
Tabuku průběhu hladiny v dechu nám ukázali až na konci - přičemž nikdo nevěděl co pil,zda 10ku,12ku,nedejbuh jeden nešťastník celej večer zůstal anonymě na nealko pivu.. Toť za mě vše.. Já dnes vím že malý pivo po obědě a guláši klidně 10ku snesu a stejně hned do hodiny nikam nejedu .. Ale stejně to neprovozuju,,,

. Já si při svojí aroganci dělám taky všechno podle sebe, takže se tím ani tak moc netrápím.
Pokuty mám na kontě tři celkem za 300,- kč. Všechno je mrtě let zpět.
Od té doby jsem nevzal telefon do ruky a pořídil si i do XA hencfrý.

:

Ale rychlejc než těch 5 km/h bych si to z hlediska bezpečnosti netrouf.
Takovejch dobrodruhů, kteří měli po pár pivech skvělé reakce, těch už tady bylo.
Mají hodně pomníčků. Navíc pochybuji, že oproti chlapské rýmě budeš pozornější.

Měl jsem před sebou cestu 800km a nějak se mi nikam nechtělo.

www.novinky.cz/krimi/2043
19-kamion-u-brna-srazil-au
to-se-dvema-divkami-obe-za
hynuly.html

,řidiče osobáku jsem nikdy neviděl číst noviny,nebo něco podobnýho.Kdežto nad 3.5t je to celkem běžný

Bavíme se o sledování provozu, ne o tom kdo kde má nohy. Levou nohu nepotřebuješ - to už se tady můžem bavit i o tom, že všichni drží volant jednou rukou...
Ale poslepu, bo mám tlačítkovej - takže na to nekoukám, maximálně přejedu očima stejně, jako když ujedu na zrcátko, tachometr apod... A na telefonování mám "blůtuthhensfrí"
;