skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Benga se včera nudili...
včera jsem se byl večír projet když už byla tma a ve městě se za mě nalepili státní a předjeli mě, samozřejmě nejdřív všechny doklady a pak říkal tak se podíváme na technický stav.. byl nějakej chytrej a měl keci na průhledný zadní světla že prý nejsou homologovaná.. říkal jsem mu ať se podívá že na traně mají E8 homologaci a že jsem s tím prošel už 2x technickou bez problému! pak se mu nelíbil výfuk od škoda-výfuky že k němu nemám žádný papíry.. pak se mu ještě nelíbil předek kde mám mračítka na světlech z černý tapety, ale to beru to jsem čekal že se to jednou někakýmu fízlovi nebude líbit
pak že prý nesmí nic být ve stírané ploše před. skla pokud to nemá homologaci, mám tam danou zevnitř kouřovou fólii od foliatec.. no a pak ještě koukal na modrý ledky co mám daný na parkovačky, že bych za to mohl přijít klidně o řidičák
no a pak mě ještě dal dýchnout na alkohol, samozřejmě utřel a pak si ještě obešel auto a podíval se na rozměr pneu protože už nemohl nic najít, naštěstí mám 175/70 takže v pohodě
asi si mysleli že odchytnou nějakou votuzenou škodovku nebo nějakej vrak na kterým by si smlsli ale ono nic
jak to je s tou homologací, máte s tím nějaký zkušenosti?